Lovord

Tack för all magi…

Den här kursen var som en enda stor kärleksgåva till mig själv. Så enkla och effektiva övningar och redskap som skapade så mycket flöde, klarhet och gav helt nya perspektiv på mig och mitt liv. Verkligen värdefulla för att komma närmare i kontakt med mitt djup, kärlek till mig själv och min inre längtan. Maria känns så genuin och inspirerar med all sin grace, bubblighet, klara intuition och  kreativitet. Jag känner mig full av livslust!

Magdalena

Deltagare av Creative Woman Live

Creative Woman – en kurs som startade upp många processer hos mig. Tydliga och enkla instruktioner från Maria som har en förmåga att på ett enkelt sätt göra saker konkreta… locka fram det som kan vara svårt att formulera med olika övningar och samtal. Mitt arbete och mina vision boards har bara börjat… det ska bli så spännande att se hur allting kommer att utveckla sig!

Ann-Charlotte

Deltagare Creative Woman Live

Jag fick med mig konkreta och enkla verktyg för hur jag kan komma i kontakt med min innersta längtan och kreativitet som kvinna. Den där kreativa kraften inom mig, min unika ton, den som inte kommer från prestation utan från avslappning och tillit. Vilken gåva att få lära känna den efter ett helt liv av att vara den duktiga flickan! Då kursen sträckte sig över totalt två månader fanns gott om tid att praktisera och integrera de olika stegen. Nu i efterhand finns verktygen med mig som en del av min vardag. Kraftfullt och vackert.

Det var också inspirerande att ta del av de andra kvinnornas berättelser om hur kreativiteten börjat spraka under kursens gång, och hur den kreativa kraften på ett coolt sätt manifesteras i den fysiska verkligheten. Jag märkte att min egen kreativitet blev starkare genom att dela den med andra. Jag kan med varmt hjärta rekommendera kursen till varje kvinna som mer fullt vill leva sin längtan!

Christina

Deltagare Creative Woman Live

Jag tycker att din kurs är nåt av det bästa som hänt mig i utvecklingsväg och i livsverktyg. Nu har jag jobbat mycket med mig själv innan, gjort mig av med gammalt bagage och byggt upp en självkänsla men det jag har missat är att lyssna till min innersta röst och tittat närmare på mina gåvor till omvärlden. Du är så grym, Maria!

Carina

Deltagare Creative Woman Live

Detta är en fantastisk kurs på många olika sätt. Den där längtan där inne som man inte alltid kan sätta ord på, den kommer närmare med hjälp av stillsam guidning och konkreta handlingar. Kursen har öppnat upp för mer av mig och att känna den där tilliten och att jag och alla andra kvinnor har fantastiska gåvor att dela med sig av till världen om vi tillåter oss själva det. Kursen är början av en resa och kreativ process som förhoppningsvis varar hela livet. Maria är en fantastisk lärare och jag rekommenderar kursen varmt!

Karolina

Deltagare Creative Woman Live

Denna kurs vill jag med kärlek rekommendera till dig som längtar efter att följa ditt hjärta, hitta in till glädjen o kreativiteten – få mer flow i livet helt enkelt! Du får härligt peppande hjälp o stöd både av Maria o av andra kloka kvinnor att förverkliga dina drömmar o visioner. För mig ledde kursen till att jag äntligen vågade ta steget mot en dröm jag haft länge men inte fullt ut vågat tro på. Maria är varm, klok o pratar ur hjärtat o utifrån sin egen erfarenhet. Just nu känns det som att allt är möjligt o det är en riktigt härlig känsla!

Nellie

Deltagare Creative Woman Live

At the end of a long winters day -tired and weary- I slid into a candle-lit bubble bath. With me I had Maria’s voice on YouTube, guiding me deeper into prayer and contemplation-just what I’d needed. Sometimes we make things way too complicated, assuming we need hours of yoga and meditation to come home to ourselves. But aligning with our souls can be luxuriously simple. With “Soul Whisper,” Maria elegantly shows us that anyone can connect to her intuition-effortlessly and easily. In her course, Maria provides us with powerful tools to live a simple, joyful, and embodied life; starting today.
Nadja Feulner - deltagare Soul Whisper

Coach and writer , Nadja Feulner

Jag har precis skrivit min första låttext, eller ja första arbetsversion. Vad hände?!? Helt plötsligt tillät jag mig att vara kreativ tack vare denna kurs. Tack!

Martina

Deltagare Creative Woman Live