Om Maria

Jag följer min inre vägledare!

Vem är Maria?

Jag vägleder kvinnor (och ibland män) att komma i kontakt med den inre rösten och forma livet efter den. Genom enkla vanor i vardagen där vi tar hand om oss själva öppnar sig nya dörrar till denna plats inuti som kan vara vår vägledare genom livet. Jag tror på att göra det jag tycker om i livet och att låta den jag är få spegla det jag gör – och det är något jag önskar att varje människa som vill ska få möjlighet att göra. Läs mer om mina sessioner här. 

 

Jag har gått från att vara en vilsen, snoozande, deprimerad tjej, med dålig självkänsla – till att starta eget företag, skriva en bok (Raw Fika), driva café, bo på Bali och förverkliga många av de drömmar som finns inuti mig, allt tack vare att jag vågar lyssna och följa den där inre rösten som viskar till mig.

Jag har alltid haft många drömmar, stora och små och redan när jag tog examen från gymnasiet gav jag mig ut på mitt första äventyr och flyttade till Portugal. När det är vinter i Sverige beger jag mig gärna till varmare breddgrader, Bali ligger mig varmt om hjärtat. Värmen på Bali, inte bara i klimatet utan också i kulturen är helt fantastik. Det jag sätter i rullning på Bali manifesteras alltid när jag kommer tillbaka till Sverige. En helt magisk ö som dessutom är bra för kreativiteten och perfekt för en digital nomad som vill flytta kontoret då och då. 

Mitt hjärta, min intuition & min längtan har alltid styrt mig till mina drömmars moln.

Läs vidare om hur jag låg och snoozade sönder min själ på morgonen tills att jag sa upp mig från det jag trodde var mitt drömjobb och flyttade till Stockholm. Läs hela storyn här.

Jag tror det bor en alldeles fantastisk kreativitet, intuition och kraft inuti varje kvinna/man som kan väckas till liv genom enkla vanor i vardagen. Så att vi kan ge till vår omgivning det som bor inuti oss, vare sig det är till vår partner, våra barn, vår familj, vårt skapande….

Varmt välkommen hit.

Psst. Du når mig på hej@mariastadell.se eller 070-365 37 06. 

Förutom att jag följer hjärtat och min inre röst, gillar jag att dansa, promenera i naturen och så är jag grym på att baka raw desserter (jag drev ett raw food café i två år och bakade varje dag), smarriga chokladtryfflar som smälter i munnen. För mig handlar livet om att göra det jag mår bra av och dela med mig av mig själv till min omgivning. En dag ringde Bonnier, resultat ser du nedan – gott fika utan gluten, mjölk och vitt socker!

Medverkat i:   … mfl!