Om Maria

Jag följer mitt hjärtas längtan!

Vem är Maria?

Jag vägleder kvinnor (och män) att komma i kontakt med deras inre röst och skapa livet från det flödet som bor där inuti. Genom enkla vanor i vardagen där vi tar hand om oss själva öppnar sig nya dörrar. Jag tror på att göra det jag tycker om i livet och att låta den jag är få spegla det jag gör – och det är något jag önskar att varje människa ska få möjlighet att göra. Läs mer om mina sessioner här. 

Jag har gått från att vara en vilsen, snoozande, deprimerad tjej, med dålig självkänsla – till att starta eget företag, skriva en bok (Raw Fika), driva café, bo på Bali och förverkliga många av de drömmar som finns inuti mig, allt tack vare att jag vågar lyssna på den där inre rösten som viskar till mig.

Jag har alltid haft många drömmar, stora och små och redan när jag tog examen från gymnasiet gav jag mig ut på mitt första äventyr och flyttade till Portugal. När det är vinter i Sverige beger jag mig gärna till varmare breddgrader, Bali ligger mig varmt om hjärtat. Värmen på Bali, inte bara i klimatet utan också i kulturen är helt fantastik. Det jag sätter i rullning på Bali manifesteras alltid när jag kommer tillbaka till Sverige. En helt magisk ö som dessutom är bra för kreativiteten. 

Mitt hjärta, min intuition & min längtan har alltid styrt mig till mina drömmars moln.

Läs vidare om hur jag fick min första aha upplevelse i livet, från att jag låg och snoozade sönder min själ på morgonen till att säga upp mig från det jag trodde var mitt drömjobb och flytta till Stockholm. Läs hela storyn här.

Jag tror det bor en alldeles fantastisk kreativitet, intuition och kraft inuti varje kvinna/man som kan väckas till liv genom enkla vanor i vardagen. Så att vi kan ge till vår omgivning det som bor inuti oss, vare sig det är till vår partner, våra barn, vår familj, vårt skapande….

Varmt välkommen hit.

Psst. Du når mig på hej@mariastadell.se eller 070-365 37 06. 

Förutom att jag följer hjärtat och min inre röst, gillar jag att dansa, promenera i naturen och så är jag grym på att baka raw desserter (jag drev ett raw food café i två år och bakade varje dag), smarriga chokladtryfflar som smälter i munnen. För mig handlar livet om att göra det jag mår bra av och dela med mig av mig själv till min omgivning. En dag ringde Bonnier, resultat ser du nedan – gott fika utan gluten, mjölk och vitt socker!

Gå med i Creative Flow Circle på FB

Stay connected med andra vackra kvinnor på sin livsresa och gå med i Creative Flow Circle på Facebook och få uppdateringar om hur du kan skapa mer flow i ditt liv – livesändningar, inspiration & gemenskap!

Medverkat i:   … mfl!