Skapa

Kom djupare i din skaparprocess!

SKAPA – en sessionsserie för ditt inre kreativa flöde & djupare längtan

 

 • Vill du följa ditt inre kall?
 • Vill du låta din inre röst vara din vägledare?
 • Vill du komma djupare i din skaparprocess?   
 • Vill du öppna upp för en större tillit?

 

SKAPA är en sessionsserie som sker via Zoom där du får komma djupare i din skaparprocess. Vi skapar en plattform att utgå ifrån där det ryms en kontakt med ditt inre och det kreativa flödet. Tillsammans tittar vi på hur du kan manifestera det som är din djupaste längtan.

Jag tror att alla har en stark och flödande kreativitet inom sig. Och om vi väljer att välkomna den, så kommer vi att märka att det inte finns något stopp på denna kraftfulla skaparkraft. Genom den här skaparkraften kan vi lära oss att uttrycka det som är våra största gåvor och dela med oss av oss dem till vår omgivning.

Vad händer när du kommer i kontakt med ditt kall?

När du lär dig att navigera från din inre röst, öppnar sig det kreativa flödet. När du lever utifrån din själs röst kommer det inte bara att göra skillnad för dig själv utan alla i din omgivning. 

 

 • Du skalar av det som inte ger dig energi
 • Du lär känna dig själv och det du vill skapa i ditt liv 
 • Du hör din längtan, dina drömmar och ditt kall
 • Du låter ditt liv få formas från ditt inre flöde
 • Du gör endast det som resonerar med ditt inre
 • Du tar stegen du längtar efter – ett steg i taget 

Det här ingår i SKAPA

 • 7st skypesessioner á 60 minuter under 3 månader 

Det är genom våra möten via Zoom (liknande Skype, all praktisk info om Zoom fås vid bokning) som vi lär känna Dig och de steg du längtar efter att ta. Det här är ett hållet space för dig under de månader vi möts. Du får dela med dig av dig själv och din längtan genom tydlig och mjuk vägledning/spegling från mig. I sessionerna märker vi också hur vi ska lägga upp vår tid tillsammans så att du får ta de steg du längtar efter. (Och vet du inte riktigt vad det är du längtar efter? Ingen fara, tiden med mig kommer att ge dig klarhet)

 • Övningar att skapa livet inifrån och ut 

Efter varje träff får du med dig en övning som passar dig där du är just nu i ditt liv och din skaparprocess. Enkla och kraftfulla verktyg som öppnar upp för det inre kreativa flödet. 

 • Lära dig att lita på din egen inre röst

Det kan vara så svårt att lita på den egna rösten, speciellt när det finns så många andra starka röster i vårt samhälle, av normer och sätt att leva livet, som kanske egentligen inte alls resonerar med ditt eget inre. Under vår tid tillsammans kommer du att märka hur du får mer tillit och mod att lyssna på din egen inre röst och låta den få vara din vägledare, varje dag. 

 • Komma djupare i din skaparprocess 

Genom att ge dig själv och ditt inre den här tiden och uppmärksamheten i ett hållet space av mig kommer du att märka hur du kommer djupare i din skaparprocess. Du får ge utrymme för ditt kall och ditt inre kreativa flöde.

 • Bolla idéer, visioner och drömmar

Ibland kan det vara så ensamt att drömma och kanske har du inte vågat delat med dig av dina innersta drömmar till någon annan. Nu får du möjlighet att lyfta det du drömmer om och sätta rullning på det som bor inuti dig. 

 • Komma ur din egen bubbla 

Det är lätt att snöa in sig i sin egen lilla bubbla – därför kommer det att vara av stort värde att bjuda in mig i ditt liv och din skaparprocess. När du gör det låter du dig bli speglad i din kraft och din kreativitet och du kommer märka vart ditt inre vill leda dig. 

 • Utgå från dina JA:n och följa din lust 

Jag vet hur det är att leva i en inrutad box, fylld av rädslor och oro och en obotlig längtan efter frihet. MEN jag vet också hur det är att ta sig ut ur boxen och börja leva det liv som knackar på inifrån och hur det är att gå från meningslöst till meningsfullt. Vare sig du redan lever fri som en fågel eller behöver en liten knuff åt det hållet, så är du välkommen. Jag tror även att fria fåglar behöver ett hållet space med jämna mellanrum, för att samla ännu mer av mod och tillit till sitt eget skapande. 

 • BONUS: Soul Whisper 

Du får tillgång till hela min webbkurs Soul Whisper med 7 guidade meditationer/övningar. Värde 495:- 

 • BONUS: Vacker anteckningsbok

När vi startar skickar jag dig en fysisk anteckningsbok på posten, där du kan samla dina själsliga och kreativa steg under vår tid ihop – boken är välsignad med en handskriven bön för dig och ditt skapande. 

NOTE: Är du egen företagare och vill gå djupare i något specifikt som en produkt, en tjänst, en kurs eller ditt varumärke – så går det bra att lägga upp sessionerna efter dina önskemål.

Boka

Mejla mig förfrågan om ledig plats: hej@mariastadell.se

Pris för paket

 

SKAPA – 3 månader 12 500:- Inkl. 7 skypesessioner á 60 minuter + övningar.

Jag jobbar med ett fåtal kvinnor per månad, för att kunna ge till Dig på bästa vis. Mejla mig förfrågan om ledig plats: hej@mariastadell.se

Priser inkl. moms. Faktureras via mejl innan start.

Pris för enskilt samtal

Jag tar även emot för enskilda samtal:

Enskilt samtal – 1600:- inkl. 1 skypesession á 60 minuter

Samtalen är intuitiva och formas i stunden. Under sessionerna får du komma i djupare kontakt med dig själv så att det blir tydligt vilka steg du vill ta i ditt liv och för ditt skapande.

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen – om vi lyssnar på det kommer vi djupare i vår skaparprocess och kan dela med oss av det som vi är här för att ge till vår omgivning!

Om Maria & Kreativitet

För mig hänger kreativitet och livsflöde ihop. När jag släpper taget till livets storhet som är bortanför min egen begränsade vilja, så märker jag hur det kreativa flödet finns här, inom mig, hela tiden. Kreativiteten är en gåva som jag antingen kan välja att ta emot och lyssna på eller trycka undan och fortsätta leva livet från borden och måsten. 

I så många år satt jag fast i min egen begränsade bubbla och trodde att ”inte kan väl jag”, ”den där fria livsstilen är bara för andra”, ”hur skulle jag kunna försörja mig” ”jag vågar inte” osv. Massa tvivel och orostankar ägde mig. De senaste åtta åren (eller trettiosex, beroende på hur jag räknar) har jag tagit steg för mitt inre som gör att jag är där jag är idag. Från att ha varit en högpresterande projektledare, till att numera välja en livsstil inifrån och ut, där jag endast gör det som resonerar med mitt inre. 

Numera vägleder jag kvinnor att hitta in till sin egen inre röst och börja leva livet från det inre kreativa flödet. Jag leder sessioner, kurser och workshops både live och via Zoom. Jag har lärt mig att det är min själs röst som är den enda vägen att gå. Så fort jag går upp i huvudet och vill prestera, förlorar jag kontakten med mig själv och mitt inre flöde. 

Välkommen att höra av dig. 

 

Kika gärna in på min film om den inre rösten.