Själens ja

En sessionsserie för din inre röst!

SJÄLENS JA är en sessionsserie som sker via Zoom på tu man hand med Maria.

Här får din djupare längtan, din inre röst och din själs ja:n uppmärksamhet – så att du får klarhet i vilka steg som du vill ta härnäst.

Ibland kan det vara lite svårt att höra sin egen inre röst. De kvinnor jag möter har en djup längtan, känner en kontakt med något större och har en röst inom sig som börjar ta allt mer utrymme. Men ibland står kontroll, rädslor och bristande tillit i vägen för att fullt ut följa det allra innersta. Det kommer tvivel och så går det ännu lite tid innan själens ja:n får full uppmärksamhet. 

Genom att skapa en kontakt med vårt inre och öppna dörrarna för det som vill uttryckas genom oss, tror jag att vi kan leva mer meningsfulla liv där vi får dela med oss till vår omgivning av vårt allra innersta. 

Hemma i min studio med dagbok och katt! 

Kanske känner du din längtan och att det finns något som vill ha uppmärksamhet där inuti dig, som vill uttrycka sig och flöda fritt?

Sessionerna bjuder in dig till en spegling av ditt liv & skapande, så att du kan få klarhet och ge av det som du är här för att bidra med. Vi tittar på eventuella blockeringar som håller dig tillbaka för att du ska komma vidare och skapa det liv som du innerst inne längtar efter – där du får känna sinnesro och skaparglädje.

Vi skapar en trygg plattform med övningar mellan sessionerna, där det ryms en kontakt med ditt inre och det som vill uttrycka sig genom dig.

Vad händer under vår tid tillsammans?

 • Du lär dig skilja på vad som är din själs röst och vad som är rädslor
 • Du lär känna dig själv och det du vill skapa i ditt liv 
 • Du skalar av det som inte ger dig energi
 • Du låter ditt liv formas från ditt inre flöde
 • Du gör endast det som är i samklang med ditt inre
 • Du tar stegen du längtar efter – ett steg i taget 
 • Du släpper taget om kontroll, borden och måsten
 • Du följer din entusiasm
 • Ditt kreativa flöde öppnar sig
 • Du hittar det som är ditt unika uttryck och din sanning 

Det här ingår:

 • 4 ”på tu man hand” – sessioner á 60 minuter med Maria 

Det är genom våra möten via Zoom (liknande Skype, all praktisk info om Zoom fås vid bokning) eller i mitt hem i Ockelbo, som vi lär känna Dig och de steg du längtar efter att ta. Du får dela med dig av dig själv och din längtan genom tydlig och mjuk vägledning/spegling från mig. I sessionerna märker vi också hur vi ska lägga upp vår tid tillsammans så att du får ta de steg du längtar efter. (Och vet du inte riktigt vad det är du längtar efter? Sessionerna kommer att ge klarhet.) 

 • Övningar att skapa livet inifrån och ut 

Efter varje session får du med dig en övning som passar dig där du är just nu i ditt liv – en övning som öppnar upp för kontakten inåt. 

 • Tillit 

Det kan vara svårt att lita på den egna rösten. Speciellt när det finns så många andra starka röster i vårt samhälle av normer och sätt att leva livet, som kanske egentligen inte alls är i samklang med ditt eget inre. Under vår tid tillsammans kommer du att märka hur du får mer tillit och mod att lyssna på din egen inre röst och låta den få vara din vägledare, varje dag. 

 • Fördjupad skaparprocess 

Genom att ge dig själv och ditt inre den här tiden och uppmärksamheten i ett hållet space av mig kommer du att märka hur du kommer djupare i din skaparprocess. Du ger utrymme för din innersta längtan och din inre röst som vill uttrycka sig fritt. 

 • Bolla idéer, visioner och drömmar

Ibland kan det vara så ensamt att drömma och kanske har du inte vågat delat med dig av dina innersta drömmar till någon annan. Nu får du möjlighet att lyfta det du drömmer om och sätta rullning på det som bor inuti dig. 

 • Gå från idé till handling 

Sessionerna ger dig en extra knuff att ta de steg du vill ta i det här skedet av ditt liv.

 • Komma ur din egen bubbla 

Det är lätt att snöa in sig i sin egen lilla bubbla – därför kan det vara värdefullt att bjuda in mig i ditt liv och din skaparprocess. När du gör det låter du dig bli speglad i din kraft och din kreativitet och du kommer märka vart ditt inre vill leda dig. 

 • Utgå från din själs JA:n 

Jag vet hur det är att leva i en inrutad box, fylld av rädslor och oro och en obotlig längtan efter frihet. MEN jag vet också hur det är att ta sig ut ur boxen och börja leva det liv som knackar på inifrån och hur det är att gå från meningslöst till meningsfullt. Vare sig du redan lever fri som en fågel eller behöver en liten knuff åt det hållet, så är du välkommen. Jag tror även att fria fåglar behöver ett hållet space med jämna mellanrum, för att samla ännu mer mod och tillit i sitt skapande. 

NOTE: Är du egen företagare och vill gå djupare i något specifikt rörandes din verksamhet – så går det bra att lägga upp sessionerna efter dina önskemål. Kanske vill du fokusera på något du just nu håller på att skapa och ge det extra utrymme. Jag speglar ditt projekt samtidigt som jag hör din längtan och ser ditt uttryck, så att du kan få värdefull input till dina steg med din verksamhet.  

Bonus

Vacker anteckningsbok

När vi startar skickar jag dig en fysisk anteckningsbok på posten, där du kan samla dina själsliga och kreativa steg under vår tid ihop – boken är välsignad med en handskriven bön för dig och ditt skapande.

Pris/Bokning

6500 kr

Jag jobbar med ett fåtal kvinnor per månad, för att kunna ge till Dig på bästa visMejla mig förfrågan om ledig plats: hej@mariastadell.se

Priser inkl. moms. Faktureras via mejl innan start.

Om Maria & själens JA

När jag släpper taget till livets storhet som är bortanför min egen begränsade vilja, så märker jag hur flödet finns här, inom mig, hela tiden. Det är en gåva som jag antingen kan välja att ta emot och lyssna på eller trycka undan och fortsätta leva livet från borden och måsten. 

I så många år satt jag fast i min egen begränsade bubbla och trodde att ”inte kan väl jag”, ”den där fria livsstilen är bara för andra”, ”hur skulle jag kunna försörja mig” ”jag vågar inte” och så vidare. Tvivel och orostankar ägde mig. De senaste nio åren (eller trettiosex, beroende på hur jag räknar) har jag tagit steg för mitt inre som gör att jag är där jag är idag. Från att ha varit en högpresterande projektledare, till att numera välja en livsstil inifrån och ut, där jag endast gör det som harmonierar med mitt inre. 

Jag vägleder kvinnor att hitta in till sin egen inre röst och leva livet från det allra innersta skapandet. Jag leder sessioner, kurser och workshops både live och via Zoom. Jag har lärt mig att det är min själs röst som är den enda vägen att gå. Så fort jag går upp i huvudet och vill prestera, förlorar jag kontakten med mig själv och mitt inre flöde. 

Känner du ett JA i själen för att närma dig ditt inre ännu lite till. Varmt välkommen att höra av dig till mig. 

 

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen – om vi lyssnar på det kommer vi djupare i vår skaparprocess och kan dela med oss av det som vi är här för att ge till vår omgivning!