Skapa

Kom djupare i din skaparprocess!

SKAPA är en sessionsserie som sker på tu man hand med mig, antingen via Zoom eller i mitt hem i Ockelbo. Vi tittar närmre på det som vill uttryckas och skapas genom dig så att du får klarhet i dina steg. 

Jag tror att alla har en flödande kreativitet inom sig. Om vi väljer att öppna dörrarna för den, så kommer vi att märka att det inte finns något stopp på denna skaparkraft. Genom det här inre flödet kan vi lära oss att uttrycka det som är våra största gåvor och dela med oss av oss dem till vår omgivning.

Vi skapar en plattform med övningar mellan sessionerna, där det ryms en kontakt med ditt inre och det kreativa flödet. 

Kanske känner du att du har något som pockar på uppmärksamhet där inuti dig, som vill uttrycka sig och flöda fritt? 

SKAPA bjuder in dig till en spegling av ditt liv & skapande, så att du kan ge av det som du är här för att bidra med.

Vad händer när du skapar från din själs JA:n?

När du lever från din inre röst, öppnar sig det kreativa flödet, du utgår från ditt unika uttryck och det som vill skapas inifrån dig. 

 • Du lär känna dig själv och det du vill skapa i ditt liv 
 • Du skalar av det som inte ger dig energi
 • Du formar ditt liv från ditt inre flöde
 • Du gör endast det som resonerar med ditt inre
 • Du tar stegen du längtar efter – ett steg i taget 
 • Du följer din entusiasm
 • Du lär dig att skilja på vad som är din själs röst och vad som är rädslor och oro
 • Du släpper taget om kontroll, borden och måsten

Det här ingår i SKAPA

 • 3 eller 6 ”på tu man hand” – sessioner á 60 minuter med Maria 

Det är genom våra möten via Zoom (liknande Skype, all praktisk info om Zoom fås vid bokning) eller i mitt hem i Ockelbo, som vi lär känna Dig och de steg du längtar efter att ta. Du får dela med dig av dig själv och din längtan genom tydlig och mjuk vägledning/spegling från mig. I sessionerna märker vi också hur vi ska lägga upp vår tid tillsammans så att du får ta de steg du längtar efter. (Och vet du inte riktigt vad det är du längtar efter? Sessionerna kommer att ge klarhet.)

 • Övningar att skapa livet inifrån och ut 

Efter varje session får du med dig en övning som passar dig där du är just nu i ditt liv och din skaparprocess. En övning som öppnar upp för det inre kreativa flödet. 

 • Tillit 

Det kan vara svårt att lita på den egna rösten. Speciellt när det finns så många andra starka röster i vårt samhälle av normer och sätt att leva livet. Som kanske egentligen inte alls resonerar med ditt eget inre. Under vår tid tillsammans kommer du att märka hur du får mer tillit och mod att lyssna på din egen inre röst och låta den få vara din vägledare, varje dag. 

 • Fördjupad skaparprocess 

Genom att ge dig själv och ditt inre den här tiden och uppmärksamheten i ett hållet space av mig kommer du att märka hur du kommer djupare i din skaparprocess. Du ger utrymme för ditt kall och ditt inre kreativa flöde.

 • Bolla idéer, visioner och drömmar

Ibland kan det vara så ensamt att drömma och kanske har du inte vågat delat med dig av dina innersta drömmar till någon annan. Nu får du möjlighet att lyfta det du drömmer om och sätta rullning på det som bor inuti dig. 

 • Gå från idé till handling 

SKAPA ger dig en extra knuff att ta de steg du vill ta i det här skedet av ditt liv.

 • Komma ur din egen bubbla 

Det är lätt att snöa in sig i sin egen lilla bubbla – därför kan det vara värdefullt att bjuda in mig i ditt liv och din skaparprocess. När du gör det låter du dig bli speglad i din kraft och din kreativitet och du kommer märka vart ditt inre vill leda dig. 

 • Utgå från din själs JA:n 

Jag vet hur det är att leva i en inrutad box, fylld av rädslor och oro och en obotlig längtan efter frihet. MEN jag vet också hur det är att ta sig ut ur boxen och börja leva det liv som knackar på inifrån och hur det är att gå från meningslöst till meningsfullt. Vare sig du redan lever fri som en fågel eller behöver en liten knuff åt det hållet, så är du välkommen. Jag tror även att fria fåglar behöver ett hållet space med jämna mellanrum, för att samla ännu mer av mod och tillit till sitt eget skapande. 

 • BONUS: Vacker anteckningsbok

När vi startar skickar jag dig en fysisk anteckningsbok på posten, där du kan samla dina själsliga och kreativa steg under vår tid ihop – boken är välsignad med en handskriven bön för dig och ditt skapande. 

NOTE: Är du egen företagare och vill gå djupare i något specifikt som en produkt, en tjänst eller en kurs – så går det bra att lägga upp sessionerna efter dina önskemål.

Boka

Mejla mig förfrågan om ledig plats: hej@mariastadell.se

Pris för paket

SKAPA – lilla paketet x 3 sessioner 5 400:- 

SKAPA – stora paketet x 6 sessioner 9 600:- 

Priser inkl. moms. Faktureras via mejl innan start. Sessionerna kan användas inom ett år efter köp. Jag jobbar med ett fåtal kvinnor per månad, för att kunna ge till Dig på bästa vis.

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen – om vi lyssnar på det kommer vi djupare i vår skaparprocess och kan dela med oss av det som vi är här för att ge till vår omgivning!

Om Maria & Kreativitet

För mig hänger kreativitet och livsflöde ihop. När jag släpper taget till livets storhet som är bortanför min egen begränsade vilja, så märker jag hur det kreativa flödet finns här, inom mig, hela tiden. Kreativiteten är en gåva som jag antingen kan välja att ta emot och lyssna på eller trycka undan och fortsätta leva livet från borden och måsten. 

I så många år satt jag fast i min egen begränsade bubbla och trodde att ”inte kan väl jag”, ”den där fria livsstilen är bara för andra”, ”hur skulle jag kunna försörja mig” ”jag vågar inte” och så vidare. Tvivel och orostankar ägde mig. De senaste åtta åren (eller trettiosex, beroende på hur jag räknar) har jag tagit steg för mitt inre som gör att jag är där jag är idag. Från att ha varit en högpresterande projektledare, till att numera välja en livsstil inifrån och ut, där jag endast gör det som resonerar med mitt inre. 

Jag vägleder kvinnor att hitta in till sin egen inre röst och leva livet från det inre kreativa flödet. Jag leder sessioner, kurser och workshops både live och via Zoom. Jag har lärt mig att det är min själs röst som är den enda vägen att gå. Så fort jag går upp i huvudet och vill prestera, förlorar jag kontakten med mig själv och mitt inre flöde. 

Välkommen att höra av dig. 

 

Kika gärna in på min film om att följa själens ja:n.