she creates

En gemenskap för kreativa kvinnor

Nästa omgång startar

6 september.

 

Se alla kursdatum längre ner. Jag rekommenderar dig att vara med på alla tillfällen. Det finns plats för 16 kvinnor för att behålla en intim och personlig stämning. Anmäl dig idag och få early bird rabatt. Gäller t.o.m. 31 juli.

 • ”Marias kurs gav mig som företagare möjligheten att lyssna inåt på min inre röst och ta tiden att känna in vad jag vill bidra med och skapa. Maria är en stor inspirationskälla då det hon gör känns på riktigt, håller hög kvalitet, är smakfullt och skapar förändring i människors liv.”
 • ”Jag blev positivt överraskad att det går så bra att skapa en cirkel med så stark närvaro och känsla av närhet, virtuellt via Skype”. 
 • ”SHE creates gav mig ett nytt drömyrke”.

Läs fler lovord från vårens deltagare längst ner på sidan.

SHE creates – onlineprogram & gemenskap för

kreativa kvinnor som följer sitt inre kall!

Vad är det som bor där inuti dig? 

Nu finns möjlighet att under två månader vara med i ett sammanhang där kreativitet, skapande och den inre rösten står i fokus. Du får vara i en intim kontakt med dig själv tillsammans med andra kvinnor på en liknande resa, samtidigt som du skapar det du längtar efter i ditt liv.

När vi delar med oss av vårt inre till andra sätter vi i gång en djupare process inom oss som verkar på många plan i livet och i vårt skapande – jag ser det om och om igen i mina kvinnocirklar och i min egen kreativa process. 

#shecreatesscandinavia 

 • Vill du omge dig med kreativa kvinnor dagligen som också följer sitt inre kall? 
 • Vill du vara i ett sammanhang där den inre rösten + skapandet står i fokus? 
 • Vill du komma djupare i din skaparprocess? 
 • Vill du skapa mer mod, tillit och flöde inom dig själv?
 • Vill du förankra dina drömmar, idéer & visioner i dig själv och dela dem med andra?

Att forma livet inifrån och ut. Att låta den inre rösten få vara vägledaren och att våga välja ett hållbart liv där jag hinner med livet – det är framgång för mig och grunden för ett långsiktigt och hållbart skapande. Det är så många gånger jag har suttit på min egen kammare och inte vetat hur jag ska ta mig vidare. Jag fastnar i huvudet och tankar – vare sig det gäller mitt företag, drömmar, idéer, visioner, skapandet eller livet i stort. Gemenskapen med andra kreativa kvinnor har varit viktig för att jag ska våga följa mitt inre kall.

Genom Skypeträffar, FB-grupp, livesändningar och daglig interaktion formas SHE creates. Det är en levande och personlig gemenskap via nätet med en hållen struktur lett av Maria. Här ligger fokuset på att den enskilda kvinnan får uttrycka sin röst i forumet. Alla bär vi på våra ord, vårt liv och vårt kall.

SHE creates är en plats för kvinnor att dela med sig av sitt liv och sin kreativitet. För när vi gör det öppnas nya dörrar både inom oss och runtomkring oss. När vi delar med oss av vårt inre inspirerar vi andra och får flöde i vårt eget liv.

Med SHE creates kommer du att få möjlighet att hitta in till ditt unika uttryck och manifestera det som vill komma igenom dig. Ditt kall är viktigt och det kan behövas en trygg gemenskap som supportar och håller dig. Kanske lever du redan i kontakt med ditt inre. Kanske känner du dig som en nybörjare. Oavsett är du välkommen – det enda kriteriet är att du är en kvinna med lust att forma ditt liv efter din innersta röst & kreativitet. Genom olika erfarenheter formas SHE creates, allas kvaliteter behövs.

Kreativitet + Den Inre Rösten

Det här passar dig som

 • längtar efter att få vara i en gemenskap med andra kreativa kvinnor
 • har drömmar & idéer som du vill ska få vingar
 • vill tända en ny gnista i ditt liv och/eller företag
 • vill forma ditt liv från din inre röst och låta den vara din vägledare
 • är kreativ och gillar att skapa och forma ditt eget liv
 • vill ge utrymme för drömmar, visioner och idéer
 • vill leva utifrån andligheten (SHE) i dig och runtomkring dig

Vem är HON?

 • HON låter den inre rösten styra henne
 • HON formar sitt eget liv
 • HON vill förändra
 • HON vill skapa något hållbart
 • HON äger sin tillvaro och vill njuta av livet
 • HON släpper kontrollen
 • HON älskar sina medsystrar och inser att ensam är INTE stark
 • HON väljer att leva i tillit och mod
 • HON tar ett steg i taget
 • HON älskar att ta vara på livet och leva

Här är de sex modulerna i SHE creates som

skapar ett kreativt flöde i livet:

Modul 1 – den inre rösten!

Du får lära dig att skala av och varva ner i ditt liv, så att ditt rätta SHE får komma fram. Lär känna din inre röst och hur den fungerar. Vad vill den säga egentligen? Genom dagliga övningar får du börja skapa ditt liv utifrån ditt inre. Små steg mot stor förändring. 

Vad behöver du skala av i ditt liv för att lämna plats för dig själv och dina drömmar? Om vi fortsätter att fylla våra liv med sysslor som varken gör oss glada eller som ger energi, så har vi ingen chans att höra vårt inre uttryck.

Alla har ett inre kall, som viskar till oss. Genom att lära oss att lyssna inåt och skapa vårt liv från den platsen märker vi hur vi steg för steg blir lite mer av oss själva. Från den platsen kommer skapandet naturligt.

Modul 2 – personligt varumärke!

Det är precis vad det är, personligt. Vad är viktigt för dig? Vad kännetecknar den du är? Vilka kvaliteter bor i dig? Du kommer att få skapa ditt personliga varumärke genom att utforska vem du är/vad du vill stå för/vad du vill skapa – din vibe & ditt uttryck. 

I dagens digitala värld är det lätt att förlora sig i andras uttryck, tappa det du står för och tona in för mycket på andras kvaliteter. I denna del av programmet kommer du att få tydliggöra ditt personliga varumärke. Få klarhet i vem du vill vara och vad du till vill stå för i ditt skapande, så det blir tydligt vad det är som är ditt unika Jag.

När du får klarhet i dina kvaliteter och det som är Du blir det enklare för dig att skapa i autenticitet. Ditt uttryck blir krispigare och attraherar de människor som du kan hjälpa. Du får lära känna ditt uttryck, din stil och äga det som du är här för att skapa.

Modul 3 – drömmar & idéer!

Vilka drömmar och idéer bär du på? Du kommer att få precisera din längtan så att det blir tydligt vilka idéer och drömmar du har i detta skede. Vad är det som bubblar där inuti dig? Vill du skriva en bok? Resa jorden runt? Starta eget? Renovera ett hus? Öppna ett bed & breakfast? Skapa en online-kurs? Öppna ett café? Komma närmre dig själv?

Du kommer att få skapa en plattform för det du bär på, inuti dig. I denna del av programmet kommer du att få närma dig, skriva och tala om dina drömmar, idéer och visioner.

Vet du inte vad du drömmer om? Det gör inget, det här programmet kommer att väcka till liv det som bor där inuti dig, även om du inte i denna stund vet vad det är.

Modul 4 – skapandeprocessen!

Vad håller dig tillbaka? Vilka rädslor bor i dig? Lär dig släppa kontrollen och ha kul med processen. Se hur du kan balansera det maskulina och det feminina i ditt skapande. 

Den här delen av programmet kommer vi att titta på olika beteenden som eventuellt håller dig tillbaka i ditt skapande. Du kommer att få lära dig att släppa taget och ha kul med processen genom olika övningar som gör att du kommer ur din egen bubbla och börjar skapa utifrån tillit snarare än rädslor.

Här tittar vi även på balansen på flöde och handling, det feminina och maskulina! Vart sitter du fast? Vart behöver du en extra pusch? Kanske känns det som att du gör och gör och gör men aldrig kommer någonstans. Här får du mod att skapa från det som är Du, i balans.

Modul 5 – din rytm!

Lär dig följa rytmen i dig och använd livmodern som din skaparkraft. I detta steg kommer vi att se till din kropps rytm och också naturens rytm, och hur vi kan ta hjälp av den i vårt skapande.

Vi kan inte ha en och samma takt genom hela månaden, vi behöver lyssna inåt och låta oss bli förd av den naturliga rytmen i oss och runtomkring oss. Genom att använda dig av den inre kraften kommer du märka att det inte blir lika kämpigt och stressigt i livet.

Den här delen av programmet är viktig och stark. Den för dig framåt med kraft och flöde.

Modul 6 – manifestera!

Vad vill manifesteras genom dig? Manifestera betyder ”ge uttryck åt”! Inifrån och ut skapar du det du längtar efter. 

I denna del av programmet har du kommit djupare i din skaparprocess och lärt känna din längtan. Nu får du göra en plan för de steg du vill ta. För att närma oss de drömmar vi har inom oss behöver vi en plan som underlättar för oss de dagar vi känner tvivel och oro.

Det här är en spännande del av programmet då det nu finns en klarhet över din egen skaparprocess och det du faktiskt längtar efter. Här får du titta på vilka steg som skulle vara möjliga för dig att ta utifrån det som formats genom programmet.

Det här får du i SHE creates

 • vägledning under tio veckor av Maria
 • övningar som för dig djupare i din skaparprocess
 • klarhet i din egen skaparprocess – dina drömmar, idéer och visioner
 • gemenskap med andra kreativa kvinnor
 • ett hållet & grundat ”space” för din kreativitet
 • flöde i ditt liv och kontakt med ditt inre
 • sex kompendier med kursmaterial på respektive tema
 • tio veckoövningar

Det här passar INTE dig som

 • förväntar dig att bli serverad lösningar på ett silverfat
 • inte är beredd att blicka inåt – sanningen finns inom dig
 • inte är redo att göra ”jobbet”, att lyssna på den inre rösten behöver ditt mod
 • tror på quick fixes
 • bara vill leva i action och handling

SHE

SHE är livskraften. Den feminina kraften. Den som flödar i oss, runt oss och som vill att vi ska följa vårt inre kall. SHE är det som omfamnar oss när vi skapar. SHE är det ljus som kommer med våren och bomullssnön som faller från himlen på vintern. SHE är källan till vår existens. SHE är det som får oss att känna skaparglädjen.

För att vara kreativ och skapa behövs en stor dos mod!

Fly baby, fly…

Upplägget

 • Vi träffas via Skype varannan torsdagkväll under två månader
 • Totalt 6 Skypeträffar á 2 h
 • Du blir inbjuden till en privat FB-grupp, för att du dagligen ska komma närmre dig själv och din kreativitet
 • Möjlighet till delningar och frågor i FB-grupp
 • Sharing under våra Skypeträffar (delningsrunda utan kommentarer, där var och en får komma till uttryck)
 • Ett kompendium med kursmaterial skickas ut via FB-gruppen efter varje Skypeträff
 • Varje måndag under programmet får du en kreativ & själslig övning som för dig djupare i din kreativa process
 • Du uppmuntras att vara aktiv i flödet med andra under denna period
 • Du kommer att få spela in egna livevideos, delta i övningar och tillsammans skapar vi en levande grupp

Höstens datum

 • Torsdag 6 september
 • Torsdag 20 september
 • Torsdag 4 oktober
 • Torsdag 18 oktober
 • Torsdag 1 november
 • Torsdag 15 november

Jag rekommenderar dig att vara med vid alla tillfällen.

Tid: 18.30-20.30

 • BONUS: de veckor vi inte möts via ovan kvällsskypeträffar, erbjuds en morgon check-in kl. 7.30 – 8.00 på torsdagar, frivilligt deltagande. Detta för att skapa en hållen struktur genom programmets alla veckor.

 

Pris och anmälan

 • Early bird, anmälan senast 31 juli: 3500:-
 • Därefter ordinarie pris: 4500:-  

Det finns plats för 16 kvinnor, detta för att behålla en intim och personlig grupp.

Priser inkl. moms. Anmälan är bindande. (Vill du delbetala på 2 eller 3 månader – mejla mig på hej@mariastadell.se)

Anmälan stänger torsdag 31 augusti

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Om Maria

Jag skapar livet från min inre röst – varje dag. Att forma mitt liv utefter det som bor inuti mig känns som den enda möjliga vägen. Det jag har märkt är att sanningen bor i mig och att jag behöver våga vända mig inåt för svar och vägledning. Det jag också märkt är att jag behöver omge mig med andra kvinnor på en liknande resa för att själv våga ta de steg jag längtar efter att ta. Jag har vågat mycket i mitt skapande de senaste sju åren. Att säga upp mig och flytta till Stockholm, att bo på Bali, att starta café, att samla in pengar via crowdfunding, att skriva en bok, och att nu skriva flera böcker, att forma livet från det som vill uttryckas genom mig och att följa det som känns lustfyllt, det är numera sanningen för mig och det som jag också vill bjuda in till i detta program.

Kontakt

070-365 37 06

Creative Flow Circle

Håll dig uppdaterad fram till kursen och gå med i creative flow circle på Facebook. Där kommer inspiration på hur du kan få flöde i ditt liv och din kreativitet: https://www.facebook.com/groups/214684732304825/

Varmt Välkommen!

Jag tillhandahåller ett sammanhang för dig där du och din kreativitet får finnas. Allt i takt med den du är och det som är dina innersta gåvor. Programmet utgår från Dig, din innersta röst och ditt kall. Du behöver vara villig att dyka upp för livet och din inre vägledning. Om SHE creates resonerar med ditt inre – välkommen med din anmälan. 

SHE creates gav mig verktyg till att återupptäcka min inre kvinna. Nu vill jag inget hellre än att hedra henne, lyssna på henne, vara med henne och följa henne! Känner en inre styrka och klarhet efter programmet som jag är enormt tacksam för.
Cora

Deltagare SHE creates

Marias kurs gav mig som företagare möjligheten att lyssna inåt på min inre röst och ta tiden att känna in vad jag vill bidra med och skapa. Maria är en stor inspirationskälla då det hon gör känns på riktigt, håller hög kvalitet, är smakfullt och skapar förändring i människors liv.

Martina

Grundare av Fysioterapistudion STHLM och gravidcoachen.se

SHE creates fick mig att våga lyssna till min innersta längtan och återupptäcka den kvinnliga kraften inom mig. Den gav mig en supportande gemenskap, ett nytt drömyrke och en djupare kontakt med min själ. Jag är evigt tacksam för dessa gåvor!

Jenny

Deltagare SHE creates

SHE creates var ett väldigt spännande program att få ta del av. Jag fick enkla, men mycket viktiga verktyg för att lyssna inåt på min inre röst. Jag har en historik där jag inte litat på den och gjort val där jag kört över mig själv. Efter programmet har jag blivit bättre på att ta den inre rösten på allvar och framförallt att lita på att den är sann för mig. Jag har sänkt tempot lite och känner att jag har bättre kontakt med min själ och även med det gudomliga som finns där hela tiden. 

När jag är ”intonad” på mitt inre är jag bättre rustad att möta min yttre verklighet från en sann och autentisk plats inom mig. Det här är A och O för livskvaliteten, men även för mig som företagare som är beroende av att tränga igenom informationsöverflödet i sociala medier. Där finns så mycket ”yta” och det är lätt att dras upp i den och tappa sig själv. Nu känner jag mig stärkt i att vara ännu mer transparent, äkta, osminkad och sann och det ger redan resultat.

Programmet är väldigt enkelt att följa. Det som sticker ut är att det är kärnfullt. Varje modul har 100% relevans och hänger ihop på ett glasklart sätt. Det krävs ett proffs för att skapa detta och det är Maria. Hon håller i sessionerna på ett proffsigt och varmt sätt och skapar ett space som känns tryggt och närvarande. Sen blev jag positivt överraskad att det går så bra att skapa en cirkel med så stark närvaro och känsla av närhet, virtuellt via Skype. 

En kurs som du inte kan missa helt enkelt. Signa dig idag! 

Nathalie Aldana

Grundare och VD för Nathalie's Direct Trade AB

Foton från amazing: Kaboompics, Unsplash och Olov Stadell. Tack!