she ritual

en nyårsritual för ditt inre – 28 december!

Tacka året som varit och välkomna det nya. 

I två år i rad har jag nu delat med mig av min nyårsritual via FB live och det har tagits emot med öppna armar och stort intresse. Inför årets ritual bjuder jag in till en virtuell träff via Zoom, ett hållet space och vackert avtackande av 2018 och välkomnande av 2019. 

Vill du tillsammans med andra kreativa själar samla ihop dig efter det gångna året och hitta din allra djupaste längtan inför det nya året är du varmt välkommen att delta denna decembermorgon i mellandagarna. 

Du kommer att få möjlighet att be, reflektera kring det gångna året och känna efter vad du skulle vilja bjuda in i det nya året. Du kommer att få skissa, skriva, drömma, vara i stunden, reflektera – samtidigt som de andra i cirkeln gör detsamma. 

Se denna nyårsritual som en hållen famn där du får komma med det som är Du. Jag kommer att leda dig genom denna stund så att du kan släppa taget och falla in i djupet av dig själv. 

 

Om Maria

Jag skapar livet från min inre röst – varje dag. Att forma mitt liv utefter det som bor inuti mig känns som den enda möjliga vägen. Det jag har märkt är att sanningen bor i mig och att jag behöver våga vända mig inåt för svar och vägledning. Den här ritualen gör jag varje år, för att samla ihop mig och checka in med mitt inre så att jag kan känna efter och lyssna vad som jag vill välkomna inför det nya året. Det är skönt också att reflektera över det gånga året och släppa taget om det som varit. Jag hoppas du också ska tycka om att göra denna ritual.

Kontakt

Det här är INTE en kurs som handlar om mål. Visst kan det vara kul att skriva upp några specifika mål ibland men jag har upptäckt att det viktigaste för att kunna ta de steg som jag är ämnad att ta, är att hitta min inre kärna, min längtan och den känslan jag önskar mer av i mitt liv! Det kan vara lätt att snöa in sig på målbilden annars och missa det livet egentligen har att erbjuda.

Varmt välkommen 

Jag tillhandahåller ett space för dig under de här timmarna där du och ditt inre får finnas. Om SHE ritual resonerar med ditt inre – välkommen med din anmälan idag.