Soul ❥ Retreat i Bönhuset

En dag för dig och ditt inre!

Välkommen lördag den 18 maj!

En dagsretreat i Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo! 

Nu bjuder jag för första gången in till retreat i vårt vackra Bönhus. En dag för att samla kraft och tillit att stå i vår sanning och skapa det som vi är menade att skapa. En innerlig dag där du får landa med dig själv och andra kvinnor som också formar sitt liv från sin inre röst. 

Soul ❥ Retreat är en dag där du får möjlighet att komma närmre dig själv. Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst och visdom. 

❥ Vill du landa med dig själv och ditt allra innersta rum?

❥ Vill du komma närmre din inre röst?

❥ Vill du ge uppmärksamhet åt din djupare längtan? 

❥ Vill du ge dig själv något vackert, bara för dig?

Soul ❥ Retreat bjuder in dig till en dag med dig själv. Retreaten öppnar upp för kontakt inåt och under dagen får du fördjupa din relation med Hon som bor där inuti dig. Du kan antingen redan ha en intim kontakt med ditt inre eller så längtar du efter att få skapa denna kontakt. Oavsett vart du befinner dig i din livscykel är du välkommen i denna cirkel.

Här får vi möjlighet att vara med varandra precis som vi är i systerskap och samhörighet. Här får vår allra djupaste längtan den uppmärksamhet den vill ha. Retreaten bjuder in dig att komma närmre dig själv så att du kan få klarhet i vilka steg du vill ta härnäst för ditt allra innersta. 

Med oss på denna retreat är Malin, min vän, granne och yogalärare. Hon kommer att leda oss i en vacker kundaliniyoga under dagen – för att fördjupa vår kontakt inåt och förankra det som kommer till oss under retreaten. 

Det här blir en dag för innerlighet – en dag bara för dig och det som ditt allra innersta viskar till dig. 

Dagen innehåller

❥ Guidade övningar för att komma närmre dig själv

❥ Möjlighet att hitta in till din djupare längtan och det du är ämnad att skapa

❥ En hållen cirkel där du får landa med dig själv och ditt inre

❥ En stund där du får skapa en moodboard utifrån det som kommer till dig under dagen 

❥ En gemenskap med likasinnade kvinnor

❥ Yoga med Malin Tuwezén 

❥ Fika vid ankomst, lunch och eftermiddagsfika

Tid, plats och anmälan

Datum: Lördag 18 maj 

Tid: 10.00 – 18.00 (drop-in 9.30 med te och tilltugg)

Pris: 1250 kr inklusive moms, ekologisk & vegetarisk lunch & fika

Anmälan: Det finns plats för en mindre grupp kvinnor denna första gång. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hej@mariastadell.se

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, Åbergsströmmen 1, 816 94 Ockelbo

Ta sig hit med bil: Stockholm – Ockelbo tar 2 h och 20 min med bil. Har du bil och kan tänka dig medpassagerare alternativt saknar bil och vill åka med någon? Meddela mig så kopplar jag er samman.

Ta sig hit med tåg: Det går tåg från t.ex. Uppsala och Stockholm till Ockelbo Station, därifrån ordnar vi med upphämtning. Hör av dig till mig, så meddelar jag vilka tågtider som passar med retreaten.

Helgtips

Stanna över på vackra Wij Trädgårdar. Kom på fredagen och åk hem på söndagen, bo i stilfulla herrgårdsrum för 700kr/natt. Här kan du läsa mer om Wij Trädgårdar som ligger 3 km från Bönhuset. 

 

Om Maria

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen – när jag lyssnar på mitt allra innersta och låter det som vill uttryckas få komma igenom känner jag mening och lust. 

 

Jag vägleder kvinnor hur de kan lyssna på sin inre röst och utgå från sin djupare längtan i livet. Jag leder sessioner och workshops på detta tema. Jag ägnar all min vakna tid till att lyssna på min egen inre röst och ta de steg som jag är ämnad att ta. Jag lever ur det inre flödet och skapar mitt liv därefter – för där känns det mjukt och hemma att vara. 

Varmt välkommen till denna dagsretreat för din inre röst.

Kontakt

070-365 37 06

Är du organisatör och vill att jag kommer till din studio och leder denna retreat? Jag skapar även halvdags- och kvällsworkshops. Välkommen att höra av dig till mig.

April i Åbyggeby

Bönhuset 

Först tänkte jag att allt måste vara renoverat och klart innan jag kan bjuda in till vårt hem. En perfekt trädgård, ommålad fasad, stylat och fixat, ett modernt badrum och så vidare. Så insåg jag att livet blir aldrig klart och därför bjuder jag nu in mitt i livet, mitt i husskapandet, mitt i det vackert oklara – för det är också där jag tror att jag kan dela med mig av min egen levande skaparprocess. Den som är nu och inte sen.