Soul ❥ Retreat i Bönhuset

En dag för dig och ditt inre!

Välkommen lördag den 18 maj!

En dagsretreat i Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo! 

Nu bjuder jag för första gången in till retreat i vårt Bönhus. En dag för att samla kraft och tillit att stå i vår sanning och skapa det som vi är menade att skapa. En innerlig dag där du får landa med dig själv och andra kvinnor som också formar sitt liv från sin inre röst. 

Soul ❥ Retreat är en dag där du får möjlighet att komma närmre dig själv. Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst.

❥ Vill du landa med dig själv?

❥ Vill du komma närmre din inre röst?

❥ Vill du vara med ditt inre flöde under en dag?

❥ Vill du ge dig själv något vackert, bara för dig?

Soul ❥ Retreat bjuder in dig till en dag med dig själv. Retreaten öppnar upp för kontakt inåt och under dagen får du fördjupa din relation med Hon som bor där inuti dig. Du kan antingen redan ha en intim kontakt med ditt inre eller så längtar du efter att få skapa denna kontakt. Oavsett vart du befinner dig i din livscykel är du välkommen i denna cirkel.

Här får vi möjlighet att vara med varandra precis som vi är i systerskap och samhörighet.

Med oss på denna retreat är Malin, min vän, granne och yogalärare. Hon kommer att leda oss i en vacker kundaliniyoga under dagen – för att fördjupa vår kontakt inåt och förankra det som kommer till oss under retreaten. 

Dagen innehåller

❥ Guidade övningar för att komma närmre dig själv

❥ Möjlighet att hitta in till din djupare längtan och det du är ämnad att skapa

❥ En hållen cirkel där du får landa med dig själv 

❥ En stund där du får skapa en moodboard utifrån det som kommer till dig under dagen 

❥ Yoga med Malin Tuwezén 

❥ Fika vid ankomst, lunch och eftermiddagsfika

Tid, plats och anmälan

Datum: Lördag 18 maj 

Tid: 10.00 – 18.00 (drop-in 9.30 med te och tilltugg)

Pris: 1250 kr inklusive moms, ekologisk & vegetarisk lunch & fika

Anmälan: Det finns plats för en mindre grupp kvinnor denna första gång. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hej@mariastadell.se senast 28 april.

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, Åbergsströmmen 1, 816 94 Ockelbo

Stockholm – Ockelbo tar cirka 2 timmar och 20 minuter med bil. Har du bil och kan tänka dig medpassagerare alternativt saknar bil och vill åka med någon? Meddela mig så kopplar jag er samman. Tågförbindelserna är tyvärr inte så bra på lördagar, så bil är det alternativ som passar bäst. Alternativt att komma redan på fredagen och åka på söndagen, då finns det bättre tåg.

Helgtips

Stanna över på vackra Wij Trädgårdar. Kom på fredagen och åk hem på söndagen, bo i stilfulla herrgårdsrum för 700kr/natt. Här kan du läsa mer om Wij Trädgårdar som ligger 3 km från Bönhuset. 

 

Om Maria

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen – när jag lyssnar på mitt allra innersta och låter det som vill uttryckas få komma igenom känner jag mening och lust. 

 

Jag vägleder kvinnor hur de kan lyssna på sin inre röst och utgå från sin djupare längtan i livet. Jag leder sessioner och workshops på detta tema. Jag ägnar all min vakna tid till att lyssna på min egen inre röst och ta de steg som jag är ämnad att ta. Jag lever ur det inre flödet och skapar mitt liv därefter – för där känns det mjukt och hemma att vara. 

Varmt välkommen till denna dagsretreat för din inre röst.

Kontakt

070-365 37 06

Är du organisatör och vill att jag kommer till din studio och leder denna retreat? Jag skapar även halvdags- och kvällsworkshops. Välkommen att höra av dig till mig.

April i Åbyggeby

Bönhuset 

Först tänkte jag att allt måste vara renoverat och klart innan jag kan bjuda in till vårt hem. En perfekt trädgård, ommålad fasad, stylat och fixat, ett modernt badrum och så vidare. Så insåg jag att livet blir aldrig klart och därför bjuder jag nu in mitt i livet, mitt i husskapandet, mitt i det vackert oklara – för det är också där jag tror att jag kan dela med mig av min egen levande skaparprocess. Den som är nu och inte sen.