Bokningsvillkor SHE creates

När du anmäler dig till kursen godkänner du dessa bokningsvillkor: 

Anmälan, betalning & delbetalning

Du anmäler dig genom att betala kursavgiften direkt i webshopen, antingen via swish, internetbank eller kontokort. 

Det går också bra att dela upp din betalning på 3, 6 eller 12 månader räntefritt. Vill du delbetala över längre tid (24 månader) tillkommer ränta. Även detta sker genom webshopen. 

Regler för avbokning

Du har möjlighet att ångra dig inom 14 dagar efter anmälan, enligt lagen om distansbokning, förutsatt att kursen inte har startat. Inga återbetalningar görs när kursen väl är igång. 

Om du skulle få oförutsedda förhinder som t.ex. sjukdom och tiden för ångerrätten gått ut, återbetalas inte kursavgiften. Det går heller inte att använda din kursplats i framtiden. Däremot kan du, om du vill, överlåta kursen till en vän om du får förhinder. 

Inställd kurs 

Om kursen skulle ställas in på grund av kursledarens sjukdom, för få deltagare eller andra omständigheter som inte kunnat förutses, betalas hela kursavgiften tillbaka. Det ges dock ingen ersättning för andra eventuella utlägg som du gjort i och med kursen. 

Missade kurstillfällen 

Kurstillfällena kan inte flyttas eller sparas. Om du missar ett kurstillfälle får du enklast information genom den gemensamma gruppen. Träffarna spelas även in!

Övrigt

Du behöver ha tillgång till dator med inbyggd mikrofon och kamera samt internetuppkoppling för att få bästa kvalitet på våra onlineträffar. En utförligare information om Zoom skickas ut innan kursstart så att du kan förbereda dig i god tid. Zoom fungerar som ett telefonsamtal, fast med bild. 

Har du frågor? Kontakta gärna mig! hej@mariastadell.se