Ceremoni med Maria

– en helande stund i en ceremoniell anda!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

 

Ceremoni med Maria

– en helande stund i en ceremoniell anda!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

Landa i djupheten med dig själv

Välkommen till en ceremoni på tu man hand, i vårt Bönhus i Ockelbo, i skogen eller via Zoom. En helande stund och famn där du får landa med dina egna djupa rötter. Ceremonin ger dig förankring, tillit och klarhet på den livsstig du går på. Här bjuds du in att landa med dina djupare rum där du hör dig själv, din sanning och din egen vackra & viktiga visdom. 

Oavsett vilken ceremoni du väljer öppnar vi dörren till det du längtar att få lyfta in i vår stund, här får det komma fram som vill skapa djupare mening & frihet i ditt liv och det som leder dig till förankrade steg för det som kallar djupt inom. 

Efter ceremonin bär du med dig en känsla av mjuk expansion i ditt varande, en djupare förnimmelse av den du är samt klarhet och kraft för dina kommande livssteg. 

Under ceremonin tittar vi på det som vill röra sig genom dig just nu. Den gudomlig kraften inom oss viskar till oss med en mjuk röst – när vi tar de stegen istället för våra egna kontrollerade och uträknade steg (eller kanske till och med andras/omvärldens önskningar om våra steg), så uppstår en kontakt och i det mötet känner vi oss vägledda. Att leva från den här inre platsen kräver både mod och själsstyrka – och det välkomnar jag under vår ceremoni.

​Vad än du önskar klarhet eller läkning i så finns jag här under din ceremoni för att omfamna, lyssna, spegla och mjukt leda dig vidare in till ditt eget heliga tempel. 

 

Jag skapar en trygg plats där du får landa djupare med den visdom som bor i dig

 

 

 

En ceremoni ger:

 

  • en djupare kontakt med din livmoders visdom
  • mod och själsstyrka
  • klarhet i dina livssteg
  • fördjupade insikter om hur du vill skapa ditt liv och/eller din eventuella verksamhet
  • tillförsikt och hopp
  • ett djupare läkande som välkomnar den feminina urkraften & gudomligheten
  • en vacker närhet till ditt kall

Ceremonier

Jag arbetar med kakao från mayaindianer i Sydamerika alternativt mina egna örter, allt odlat med ceremoniella intentioner. Du väljer själv om du vill arbeta med kakao eller örter i din ceremoni.

Skogsceremoni

Här möts vi i en ceremoni i den mystiska skogens djup. I en innerlig och moderlig anda får du mjukt initieras i den bärande urmoderliga famnen och landa med dina egna rötters djup. Rötter som växer från din livmoders* kraftkälla där den djupaste av visdom bor, nedärvd och samskapad med förmödrasystarna. Här får du läka, minnas, landa, komma till ditt hemma och den urrytm som leder dig vidare på din livsstig. Hand i hand med din pulserande livmoders djup går du härifrån sammanlänkad med den gudomliga kärleksfulla källan. Omfamnad, buren och i en vacker kontakt med Hon som är du.

 

*Du behöver inte bära en livmoder för att ta del av denna ceremoni, namnet livmoder symboliserar den gudomliga livskraften inom oss alla. Vill du hellre mötas i vårt Bönhus går det bra. Det går också att kombinera skogsceremonin tillsammans med en behandling i Bönhuset, läs mer om det här.  

 

2 1/2 h i skogen, vid dåligt väder flyttas ceremonin in.

2800:- inkl. moms

Boka här

Samtalsceremoni 

Med hjälp av naturmedicinen kakao eller mina egenodlade örter leder jag dig in i en förankrad ceremoni lyhörd för det som vill veckla ut sig genom dig. Genom växtmedicinen leds du in till din livmoders vishet och kraft. Här får du landa djupare med dina livssteg, ditt kall och det du är här för att skapa och bidra med. Från ditt eget inre djup öppnar sig ceremonin precis på det sätt den ska. Växtmedicinen till ceremonin skickas i förväg på posten.

 

1 1/2 h via Zoom

2200:- inkl. moms

Boka här

Ceremoni ~ djupna i ditt kall, 7 månader

Det här är för dig som vill möta dig själv djupare över en längre tid. Här får du med dig personliga ritualer och skrivreflekterande övningar mellan våra träffar som stödjer dig på din unika livsresa. Det som skiljer detta åt de enskilda ceremonierna är att vi möts mer djupgående under en längre period, 7 månader, som skapar ett omfamnande mellan träffarna och en fördjupning i dina steg och med ditt kall.

 

7 månaders omfamnande

Kontakta mig via nedan formulär för detaljerat upplägg och innehåll. 

Grupper/Väncirklar

Vill du boka en privat sittning med dina vänner eller kollegor där ni får mötas på ett nytt och berikande vis, hör av dig för bokning & pris via nedan formulär eller hej@mariastadell.se

Vill du hellre komma på en innerlig behandling i Bönhuset. Läs mer här.

Förfrågan bokning

Är du nyfiken på “Ceremoni ~ djupna i ditt kall” över 7 månader, skriv till mig så skickar jag en digital folder med all information. Har du någon annan fundering kring någon av ceremonierna eller vill boka in en grupp/väncirkel är du också välkommen att höra av dig till mig via nedan formulär eller hej@mariastadell.se

3 + 12 =

“Maria är fantastisk och hjälper dig att plocka ut livets djupare önskningar. Det själen på djupet längtar efter att göra.”