En vanlig kommentar jag får: Vaddå längtan? Jag vet inte ens vad min längtan är? Hur kommer jag i kontakt med den? Det tänkte jag svara på i veckans You Tube-film. Det är inte så svårt som det kanske kan kännas.

När jag påbörjade min resa inåt, så hade jag inte den blekaste aning om vad jag längtade efter, jag brukade ringa till min coach och uttrycka min frustration, ”vad vill jag, vad vill jag, vad vill jag”! Och jag minns verkligen hur jobbigt det kändes inuti att inte vara i kontakt med min längtan.

Många av oss lever i ett liv där det går undan, där dagarna fylls med diverse olika aktiviteter, familjeliv, hämtning/lämning på dagis, laga mat, jobba, vara social, träna, dejta, relatera, sköta om hemmet och så vidare. Hur ska jag ha tid med mig själv? Och det vet ju såklart bara du. Hur mycket tid kan du avsätta för dig per dag? Jag tror att alla människor kan avsätta fem minuter av sin tid för att lyssna inåt, och det är allt som behövs kära du.

Notera att den sanna längtan är den som bor längst in i dig, den som känns varm, mjuk, rätt, Du och lite pirrig!

Gå till filmen och se mina fem tips på hur du kan närma dig din sanna längtan. (Längtan för mig är det där allra djupaste, den innersta rösten, sanningen, mitt kall..)

Ps. Det här är ett ämne vi kommer att djupdyka i under kursen Creative Woman, läs allt om kursen här. Vi drar igång den 5 sep.

En bön till din längtan!

 

Dear God,

I give this time of quiet to you. 

Please dissolve my thoughts of stress and fear

And deliver me to the inner place

Where all is peace and love 

& show me what I long for

Amen 

(Inspirerad av The Law Of Divine Compensation med Marianne Williamsson)

 

Boka ett sessionspaket

“SKAPA” – en sessionsserie som för dig närmre det som är du.

x Kom i kontakt med ditt kall

x Öppna upp för din kreativitet och intuition

x Kom igång med dina idéer och visioner

x Lär dig lyssna på dina JA:n och följa din lust