Soul Whisper

Anmäl dig idag och få din första meditation!

Jag kommer att sakna dina mejl. Fantastiska meditationer och övningar – avkopplande. Jag har kommit ner i varv + att jag börjat höra min inre röst. Stort tack. 

Anna

Jag testade “Kiss of a rose” meditationen igår. Så vacker och fin vägledning. Den gav en härlig känsla som stannade kvar i mig länge. Älskar delen med “andas in själen”. Tack Maria!

Mia

Genom stillsamma guidade meditationer och övningar får du öppna upp för att lyssna, höra och följa din inre röst. Det är en skön och avslappnande kurs som bjuder in till en djupare kontakt med Dig själv.

Kursen inleds med en första bonusmeditation: ”Kiss of a rose”! Därefter får du ett mejl om dagen, med en övning/meditation som för dig närmre dig själv och din inre röst! Du kan närsomhelst anmäla dig och lyssna på de guidade övningarna i din egen takt. Kursen är på svenska och du behöver uppkoppling för att kunna ta del av kursen.

Kursavgift: 495:- inkl. moms.

 

Kursen innehåller

 • 7 guidade övningar/meditationer direkt till din inkorg, på svenska
 • Utskicken kommer 1 ggr/dag till din inkorg under en vecka
 • 7 olika teman för att komma närmre din inre röst
 • 7 mejlutskick med text + 7 ljudfiler du kan lyssna på
 • Varje fil är mellan 5 och 10 minuter lång
 • En bonusmeditation “Kiss of a rose” utöver ovan 7 övningar. 

Kursen passar dig som

 • vill komma närmre dig själv
 • vill leva från din inre röst
 • vill skapa ett hållbart liv styrt från hjärtat snarare än huvudet
 • vill bryta gamla invanda mönster om prestation
 • vill ha flöde i livet och i kreativiteten
 • vill leva i sinnesron snarare än stress, borden och måsten
 • vill lära dig att höra, lyssna och följa din inre vägledning

Anmäl dig idag och kom närmre dig själv och din inre röst!

 

Lovord från deltagare

Tack! Det var härligt att ha din närvaro och bli hållen i din “struktur” under en vecka. Perfekt paus från allt annat och absolut nödvändigt för klarhet och ro i kropp och sinne. Så fint och varmt hållet.
Nathalie

För ditt eget bästa gå denna kurs som ger ett inre lugn och tillit, som en plattform för ett meningsfullt liv.
Hans-Erik

Jag har gillat dina ljudfiler så mycket, och har verkligen kommit ner i varv. Jag ser fram emot flera och hoppas du kommer att skapa mer av detta.
Anonym

Soul Whisper är en personlig, vacker och kraftfull workshop där Maria vägleder dig genom övningar som steg för steg låter dig öppna upp för din egen kraftkälla, din själ. Kursen passar alla som vill komma igång och utforska sig själv på djupet, eller dem som redan har kommit en bit på resan och söker ny inspiration och vägledning. Kursen är flexibel och man kan göra de olika momenten när det passar en bäst. Jag vill varmt rekommendera både Soul Whisper och Maria Stadell till den som vill guidas till sin inre rikedom.
Mia

Tack Maria för att du med kursen Soul Whisper har hjälpt mig med att börja hitta tillbaka till mig själv och min inre röst. Kursen har hjälpt mig att skala av yttre intryck och påverkansfaktorer, att lyssna inåt och att reflektera över mitt liv inifrån.
Sara

At the end of a long winters day -tired and weary- I slid into a candle-lit bubble bath. With me I had Maria’s voice, guiding me deeper into prayer and contemplation-just what I’d needed. Sometimes we make things way too complicated, assuming we need hours of yoga and meditation to come home to ourselves. But aligning with our souls can be luxuriously simple. With “Soul Whisper,” Maria elegantly shows us that anyone can connect to her intuition-effortlessly and easily. In her course, Maria provides us with powerful tools to live a simple, joyful, and embodied life; starting today.
Nadja

Fint. Mysigt. Äkta.
Linnea