Manifestera betyder ”att ge uttryck åt”, och jag skulle vilja lägga till, ge uttryck åt det som kommer inifrån. För det är när vi gör någonting som kommer från en plats inom oss, som känns sann, som saker och ting faktiskt börjar att manifestera sig på ett skönt sätt.

Många blandar ihop manifestera med att prestera, kämpa och göra! Och visst, det är klart att du behöver göra saker för att komma vidare, men du behöver göra rätt saker, inte ett överflöd av sysslor som gör att du bli stressad, stagnerad och tappar kontakten med dig själv.

Manifestera handlar om mod!

  • mod att lyssna inåt och agera från det som kommer inifrån
  • mod att skala av och ta bort sånt i livet som själ energi
  • mod att dyka upp inför livet och det som faktiskt poppar där inuti dig
  • mod att förändra

Varje människa har sitt unika uttryck. Och för att komma i kontakt med uttrycket skulle jag vilja rekommendera en övning som får dig att bli medveten om vad de är i livet som håller tillbaka dig att höra ditt unika uttryck.

Kom närmre ditt unika uttryck! 

När du gör den här övningen och blir medveten om vad som faktiskt tar energi i ditt liv så kommer du också att bli mer och mer mottaglig för ditt inre uttryck. Genom att skala av det som tar energi i ditt liv, frigör du utrymmet inom dig som vill flöda.  Att också ge uppmärksamhet till det i ditt liv som ger dig energi kommer automatiskt att börja föra dig mer och mer i den riktningen – och kom ihåg att där du får energi, känner glädje och grundning, där ligger ditt uttryck.

ÖVNING

  1. Vad i ditt liv TAR energi?
  2. Vad i ditt liv GER energi?
  3. Vad kan du göra för att ta bort det i livet som tar energi och göra mer av det som ger energi?
  4. Skriv ner svaren på ett papper.

 

 

Tack för att du är här och vill följa ditt hjärta, lycka till med dagens övning. Lämna gärna en kommentar om hur det går eller om du har någon fundering.

Den 4 november kommer jag att leda en Visionboard Workshop i en mysig studio på södermalm i Stockholm, kl 12.30-17.30. Save the date, mer info kommer!

Foto: Kaboompics

Den 4 november kommer jag att leda en Visionboard Workshop i en mysig studio på Södermalm i Stockholm. Mer information kommer inom kort. Tiden är 12.30 – 17.30. Kram