Portalen

En supportande gemenskap för den cykliska & skapande kvinnan! Välkommen in i en varm och omfamnande cirkel fylld med kvinnor & visdom. 

Välkommen till en supportande gemenskap för den cykliska & skapande kvinnan!

Här skapas en omfamnande gemenskap – där visdom, kraft och skapande ryms! En plats för kvinnor att mötas, stärkas, inspireras och bli sedd i sin livmoders djup. Vill du vara en del av denna gemenskap, välkommen in idag.

Genom alla tider har kvinnor mötts i cirklar och det finns ett djupt helande som äger rum när vi får mötas i systerskap, fritt från dömande, jämförande och konkurrens. Att mötas i en kärleksfull och tillåtande cirkel med andra systrar öppnar nya och djupare rum inom oss. Tillsammans skapar vi den här Portalen. Här får du bland annat tillgång till månadens cirkel och veckovisa dagboksreflektioner som hjälper dig att återknyta inåt. En gemenskap i en systerlig & cyklisk anda där du får landa i mjukhet med dig själv samtidigt som du tar steg för ditt allra innersta kall.

Kanske har du läst någon av mina böcker, lyssnat på min podd eller hittat in hit via Instagram och önskar en plats & gemenskap att få fortsätta leva, lära och vara i sanning med dig själv och din inre visdom. Här finns det utrymme att mötas och dela vår inre resa och framförallt möjlighet för dig att djupna i kontakten med dina egna vackra rotrötter.

Följ din djupare sanning

 • Vill du ge dig själv ett mjukt, vackert och regelbundet omhändertagande?
 • Vill du känna dig förankrad i dina egna rotrötter?
 • Vill du skapa en godare kontakt och tydligare känna din livmoders visdom?
 • Vill du leva i samklang med dina inre årstider & din menscykels rytm* 
 • Vill du följa naturens årstider och månens faser?
 • Vill du välkomna ceremonier & ritualer i ditt liv?
 • Vill du omge dig med andra systrar som också vandrar på denna inre, skapande & cykliska stig?

*Har du passerat dina menstruerande år eller av någon annan anledning inte har mens är du varmt välkommen att bli med och utforska din rytm där du befinner dig i ditt liv just nu.

” Tack Maria för att du skapat de här hållna rummet! Vilken ynnest att få kliva in i just denna efterlängtade portal, direkt känna sig omfamnad och trygg i att vi vandrar på denna stig tillsammans. Hand i hand som på bilden. Ser med nyfikenhet och glädje fram emot att utforska, lyssna och bejaka vad som stundar. Tack.” 

Jenny

” Känns så viktigt med din cirkel och för mig att leva närmre det som resonerar med det inre skapandet, månen och årstiderna. Och andra likasinnade 💗 Har önskat något sådant här länge för att nära min kreativa själ och leva mera hållbart, mjukare.

Therese

Här bjuds du in

 • att landa i djupheten med dig själv
 • till en gemenskap där ett inre utforskande ryms
 • att följa ditt kall
 • till ett cykliskt liv i samklang med dina inre och naturens årstider
 • till spegling och igenkänning
 • till systerskap och fördjupande relationer
 • till djupare rötter och förankring i dig själv

Det kan vara ensamt på den här inre stigen i livet, som inte alltid överensstämmer med hur samhället är uppbyggt, och kanske har du blivit en del av vissa normer fast du innerst inne vet att de inte gör dig gott. Här får du vara en del av en gemenskap där du får spegla dig i andra kvinnor som också tar stegen inifrån.

Det här är också en plats att bara komma och vara, precis som du är, för ibland är det vad som behövs – en hållen famn att få landa i. 

Här bjuder jag in dig till ett mjukt varande i denna tid av transformation. Portalen har ett månadsperspektiv enligt nedan. En vacker väv av ämnen om den cykliska rytmen inom oss och i naturen – hur kan vi leva som cykliska kvinnor i ett linjärt- och prestationsstyrt samhälle?

Det här ingår i medlemskapet

 • Månadens cirkel – via Zoom med Maria och de andra kvinnorna á 1 h. Kärnan i Portalen är våra månadsvisa cirklar och vi möts en gång i månaden, kvällstid kl 19.30 – 20.30. Här får vi möta varandra lite närmre, landa i mjukt helande avslappning och själsreflekterande skrivstund. (Träffen spelas in om du inte har möjlighet att närvara).
 • Månadens budskap & ceremoni – varje månad delas ett djupare budskap som du kan läsa och ta del av när det passar dig. Texten kommer med visdom som berör tiden i årshjulet och/eller det som rör sig i gruppen, oftast med tillhörande ceremoni.
 • Veckans dagboksreflektion – kommer på måndagar. Det kan t.ex. vara en själsreflekterande skrivfråga som du kan ta med till dagboken, en bön att be inför veckan eller något annat som gör att du känner dig omfamnad av en mjukt helande yinenergi. 
 • En närande gemenskap och deltagande i en privat plattform via app och dator, där du lätt kan interagera med de andra i Portalen, få andligt stöd och känna gemenskap med andra systrar under månaden. 
 • Du får medlemspris på samtliga av Marias övriga kurser och program. Du får även förstahandsinbjudan till Marias retreat i Bönhuset.
 • Portalen är fylld av guidade meditationer, ritualer & ceremonier som du kan ta del av när du vill skapa en speciell stund för dig själv.

Nästkommande månadscirklar: 

måndag 19 februari

måndag 11 mars

tisdag 9 april

När du påbörjar din prenumeration får du direkt tillgång till den vackert omfamnande Portalen, där du möts av ett välkomstmaterial i form av:

 • en längre inledande guidad meditation direkt från skogen, där jag bjuder in till en vacker initiering och resa in i dig själv, för grundning och kontakt med dina rötter.
 • en skrivövning som du kan ta med till en dagboksstund med frågor som öppnar dina inre rum.
 • en kortare guidad avslappning: “Omfamna mig” som du kan landa med för att gå förankrad genom dagen.
 • allt material som publicerats sedan start sep 2021 kan du också ta del av, som t.ex. alla månadens brev med ritualer och övningar om du så önskar.

Portalen fungerar som ett stöd och omfamnande för ett fördjupande självomhändertagande i den vackra livsresa du är på. Här finns ingen press på att du behöver dela, skapa och vara aktiv på något speciellt sätt – välj att ta del av Portalen på det sätt som passar dig.

Välkommen att bli med i en kärleksfull och närande gemenskap!

“För mig har Portalen gett mig en regelbunden möjlighet att förankra mig i mig själv och med en likasinnad grupp kvinnor. Jag är så glad över att det finns andra som iakttar, följer och hedrar månens cykel och de egna inre cyklerna. Jag tycker särskilt mycket om månadsträffarna då Maria håller ett space där jag får hjälp att landa i stillhet och svara på reflekterande själsfrågor. Det är en trygg, varm och andlig famn, som jag har saknat i min vardag. Maria tar också upp vad som pågår just nu i naturens energier eller ute i rymden, vilket både grundar och inspirerar mig. Jag skulle säga att Portalen är min andliga följeslagare som håller mig i handen genom livet.”

Alexandra

“Portalen ger mig ett sammanhang och påfyllning när det gäller att leva cykliskt både när det gäller de inre årstiderna enligt min menscykel och de yttre årstiderna i naturen. Som Maria brukar säga vandrar vi den smalare vägen och då är det väldigt skönt att känna en stark gemenskap och stärka varandra på våra individuella vägar. Med hjälp av Marias inspiration och vägledning rör jag mig mer och mer åt att följa min egen och naturens rytm vilket känns väldigt bra! Eftersom det är långsamma men starka processer så är det skönt att ses regelbundet på portalen och bli påfylld.”

Katarina

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka min prenumeration när som helst? 

Ja, om du blir månadsprenumerant betalar du avgiften en gång i månaden. Kostnaden dras direkt från ditt konto när du anmäler dig och sedan månadsvis under året. Det finns alltså ingen bindningstid förutom den första månaden. Om du bestämmer dig för att gå ur Portalen kan du göra det innan nästa avgift dras. Om du går ur har du tillgång till materialet för den månaden som du har betalt. Efter det kan du inte längre komma åt materialet, såvida du inte blir med igen. Om du väljer årsalternativet är din prenumeration bindande året ut. 

Kan jag ångra mitt köp?

Prenumerationer som gjorts går ej att ångra, eftersom du direkt får tillgång till Portalen. Men du kan som sagt avboka din månadsprenumeration innan nästa månadsavgift dras. Årsalternativet är bindande och återbetalas ej om du ångrar dig. 

Hur aktiv behöver jag vara i Portalen? 

Det är helt upp till dig. Naturligtvis tror jag att du får ut mer av medlemskapet om du är aktiv i gruppen och delar med dig av dig själv. Jag har valt att ha ett månadsperspektiv i och med att det ska finnas rymd att hinna landa in mellan träffarna.

Medlemskapet är som en prenumeration på en riktigt god tidning, fast med levande kvinnor i 🙂 

Är det tidskrävande att vara med? 

Nej, vi möts en gång per månad via våra månadscirklar (valfritt) och resterande av tiden lägger du upp som du vill. Jag skickar ut en text en gång per månad och en mindre dagboksreflektion veckovis. Hela grundvisionen med medlemskapet är att du ska ha en trygg och varm plats att vända dig till när du tar steg för din cykliska rytm och inre resa. 

Vad är det för plattform? 

Plattformen jag använder mig av är privat och bara för vår grupp. Det vill säga du behöver aldrig gå in via t.ex. Facebook eller Instagram för att nå gruppen. Den kan laddas ner som en app via telefon eller dator. Allt är samlat på ett och samma ställe, både gemenskapen och materialet, vilket gör Portalen till en lättillgänglig plats att ta del av.

Ytterligare frågor?

Välkommen att mejla mig: hej@mariastadell.se