Portalen

– en supportande medlemsportal för den cykliska & skapande kvinnan!

Välkommen in i en varm och omfamnande gemenskap fylld med kvinnor & visdom. 

Välkommen till en supportande medlemsportal för den cykliska & skapande kvinnan!

Nästa onlinemånadscirkel: måndag 18 sep

Här skapas en omfamnande gemenskap – där visdom, kraft och skapande ryms! En plats för kvinnor att mötas, stärkas, inspireras och bli sedd i sin själs djup och cykliska rytm. Vill du vara en del av denna gemenskap? Välkommen in idag.

Genom alla tider har kvinnor mötts i cirklar och det finns ett djupt helande som äger rum när vi får mötas i systerskap, fritt från dömande, jämförande och konkurrens. Att mötas i en kärleksfull cirkel med andra systrar öppnar nya och djupare rum inom oss. Tillsammans skapar vi den här Portalen. Här får du bland annat tillgång till månadens cirkel och veckovisa dagboksreflektioner som hjälper dig att nå dina allra innersta rum. En medlemsportal i en systerlig & cyklisk anda där du får landa i mjukhet med dig själv.

Kanske har du läst någon av mina böcker eller hittat in hit via Instagram och önskar en plats och gemenskap att få fortsätta leva, lära och vara i den mjuka rytmen med dig själv? Här finns det utrymme att mötas och dela vår resa och framförallt möjlighet för dig att fortsätta ta de steg du är ämnad att ta i ditt liv. 

Följ din djupare sanning

 • Vill du ge dig själv ett mjukt, vackert och regelbundet omhändertagande?
 • Vill du känna dig förankrad i dina egna rötter?
 • Vill du skapa en godare kontakt med din intuition och tydligare känna din inre vägledning?
 • Vill du leva i samklang med din menscykels rytm* & dina inre årstider?
 • Vill du följa naturens årstider och månens faser?
 • Vill du omge dig med andra systrar som också vandrar på denna inre & cykliska stig?

*Har du passerat dina menstruerande år eller av någon annan anledning inte har mens är du varmt välkommen att bli med och utforska din rytm där du befinner dig i ditt liv just nu.

” Tack Maria för att du skapat de här hållna rummet! Vilken ynnest att få kliva in i just denna efterlängtade portal, direkt känna sig omfamnad och trygg i att vi vandrar på denna stig tillsammans. Hand i hand som på bilden. Ser med nyfikenhet och glädje fram emot att utforska, lyssna och bejaka vad som stundar. Tack.” 

Jenny

” Känns så viktigt med din cirkel och för mig att leva närmre det som resonerar med det inre skapandet, månen och årstiderna. Och andra likasinnade 💗 Har önskat något sådant här länge för att nära min kreativa själ och leva mera hållbart, mjukare.

Therese

Här bjuds du in

att landa in i dina allra innersta rum

till en gemenskap där ett inre utforskande ryms

till ett liv i samklang med dina inre och  naturens årstider

till spegling och igenkänning 

till systerskap och fördjupande relationer 

till djupare rötter och förankring i dig själv

Det kan vara ensamt på den här smalare stigen i livet, som inte alltid överensstämmer med hur samhället är uppbyggt, och kanske har vi blivit en del av vissa normer fast vi innerst inne vet att de inte gör oss gott. Här får du vara en del av en gemenskap där du får spegla dig i andra kvinnor som också tar stegen inifrån.

Det här är också en plats att bara komma och vara, precis som du är, för ibland är det vad som behövs – en hållen famn att få landa i. 

Här bjuder jag in dig till ett mjukt varande i denna tid av transformation. Portalen har ett månadsperspektiv enligt nedan.

Det här ingår i medlemskapet

 • Månadens cirkel – live via Zoom med Maria och de andra kvinnorna á 1 h. Kärnan i medlemskapet är våra månadsvisa cirklar och vi möts en gång i månaden, kvällstid kl 19.30 – 20.30. Här får vi möta varandra lite närmre, landa i mjuk avslappning och själsreflekterande frågor. (Träffen spelas in om du inte har möjlighet att närvara).
 • Månadens ämne – för varje ny månad berörs ett nytt ämne, så att du ska kunna närma dig ditt inre med mjuka steg. 
 • Månadens brev – varje månad delas en ny artikel i portalen som du kan läsa och ta del av när det passar dig. Det är en personlig text som berör månadens ämne och/eller det som rör sig i gruppen, ofta med tillhörande övning eller ceremoni.
 • Veckans dagboksreflektion – kommer i början på veckan (det kan t.ex. vara en själsreflekterande fråga som du kan ta med dig till dagboken, en bön att be, en affirmation etc.), så att du ska känna dig omfamnad av en mjuk yinenergi. 
 • En närande gemenskap och deltagande i en privat plattform via app och dator, där du lätt kan interagera med de andra i Portalen, få support och känna gemenskap med andra systrar under månaden. 
 • Du får medlemspris på samtliga av Marias övriga kurser och program. Du får även förstahandsinbjudan till Marias retreat i Bönhuset.

 

Nästkommande månadscirklar: 

måndag 18 september

tisdag 24 oktober 

måndag 20 november 

tisdag 19 december

 

När du påbörjar din prenumeration får du direkt tillgång till Portalen. Där finns ett välkomstmaterial i form av:

 • en längre inledande guidad meditation direkt från skogen, där jag bjuder in till en vacker initiering och resa in i dig själv, för grundning och kontakt med dina rötter.
 • en skrivövning som du kan ta med till en dagboksstund med frågor som öppnar dina inre rum.
 • en inspelad guidad avslappning: “Omfamna mig” som du kan lyssna på om och om igen för att gå mjukare genom dagen.
 • allt material som publicerats sedan start sep 2021 kan du också ta del av, som t.ex. alla månadens brev med ritualer och övningar om du så önskar.

Portalen fungerar som ett stöd och omfamnande för ett fördjupande självomhändertagande i den vackra livsresa du är på.

Välkommen att prenumerera på en god och närande gemenskap!

Plattformen jag använder mig av är amerikansk men allt material presenteras på svenska.

“För mig har Portalen gett mig en regelbunden möjlighet att förankra mig i mig själv och med en likasinnad grupp kvinnor. Jag är så glad över att det finns andra som iakttar, följer och hedrar månens cykel och de egna inre cyklerna. Jag tycker särskilt mycket om månadsträffarna då Maria håller ett space där jag får hjälp att landa i stillhet och svara på reflekterande själsfrågor. Det är en trygg, varm och andlig famn, som jag har saknat i min vardag. Maria tar också upp vad som pågår just nu i naturens energier eller ute i rymden, vilket både grundar och inspirerar mig. Jag skulle säga att Portalen är min andliga följeslagare som håller mig i handen genom livet.”

Alexandra

“Portalen ger mig ett sammanhang och påfyllning när det gäller att leva cykliskt både när det gäller de inre årstiderna enligt min menscykel och de yttre årstiderna i naturen. Som Maria brukar säga vandrar vi den smalare vägen och då är det väldigt skönt att känna en stark gemenskap och stärka varandra på våra individuella vägar. Med hjälp av Marias inspiration och vägledning rör jag mig mer och mer åt att följa min egen och naturens rytm vilket känns väldigt bra! Eftersom det är långsamma men starka processer så är det skönt att ses regelbundet på portalen och bli påfylld.”

Katarina

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka min prenumeration när som helst? 

Ja, om du blir månadsprenumerant betalar du avgiften en gång i månaden. Kostnaden dras direkt från ditt konto när du anmäler dig och sedan månadsvis under året. Det finns alltså ingen bindningstid förutom den första månaden. Om du bestämmer dig för att gå ur Portalen kan du göra det innan nästa avgift dras. Om du går ur har du tillgång till materialet för den månaden som du har betalt. Efter det kan du inte längre komma åt materialet, såvida du inte blir med igen. 

Kan jag ångra mitt köp?

Prenumerationer som gjorts går ej att ångra, eftersom du direkt får tillgång till Portalen. Men du kan som sagt avboka din månadsprenumeration innan nästa månadsavgift dras. 

Hur aktiv behöver jag vara i Portalen? 

Det är helt upp till dig. Naturligtvis tror jag att du får ut mer av medlemskapet om du är aktiv i gruppen och delar med dig av dig själv. Jag har valt att ha ett månadsperspektiv i och med att det ska finnas rymd att hinna landa in mellan träffarna.

Medlemskapet är som en prenumeration på en riktigt god tidning, fast med levande kvinnor i 🙂 

Är det tidskrävande att vara med? 

Nej, vi möts en gång per månad via våra månadscirklar (valfritt) och resterande av tiden lägger du upp som du vill. Jag skickar ut en text en gång per månad och en mindre dagboksreflektion veckovis. Hela grundvisionen med medlemskapet är att du ska ha en trygg och varm plats att vända dig till när du tar steg för din cykliska rytm och inre resa. 

Vad är det för plattform? 

Plattformen jag använder mig av är privat och bara för vår grupp. Det vill säga du behöver aldrig gå in via t.ex. Facebook eller Instagram för att nå gruppen. Den kan laddas ner som en app via telefon eller dator. Allt är samlat på ett och samma ställe, både gemenskapen och materialet, vilket gör Portalen till en lättillgänglig plats att ta del av. 

Ytterligare frågor?

Välkommen att mejla mig: hej@mariastadell.se