Portalen

– en supportande medlemsportal för den cykliska & skapande kvinnan!

Välkommen in i en varm och omfamnande gemenskap fylld med kvinnor & visdom. 

Portalen

– en supportande medlemsportal för den cykliska & skapande kvinnan!

Välkommen in i en varm och omfamnande gemenskap fylld med kvinnor & visdom. 

 

 

Prova gratis i 2 veckor

Bli medlem i denna hållna famn för den cykliska och skapande kvinnan! Du kan just nu prova på medlemsskapet helt gratis i två veckor.

Här skapas en digital oas – en omfamnande gemenskap där vi följer den cykliska rytmen i oss och runtomkring oss. En plats för kvinnor att mötas, stärkas, inspireras och bli sedd i sin cykliska rytm – där visdom, kraft och skapande ryms!

Välkommen till en medlemsportal i systerlig och cyklisk anda. 

Genom alla tider har kvinnor mötts i cirklar och det finns ett djupt helande som äger rum när vi får mötas i systerskap, fritt från dömande, jämföranden och konkurrens. Att mötas i en kärleksfull cirkel med andra systrar öppnar nya och djupare rum inom oss. Tillsammans skapar vi den här Portalen. 

Vill du leva i samklang med din menscykels rytm* & dina inre årstider?

Vill du känna dig förankrad i dina egna rötter?

Vill du skapa en godare kontakt med din intuition och tydligare känna din inre vägledning?

Vill du följa naturens årstider och månens faser?

Vill du ge dig själv ett mjukt, vackert och regelbundet omhändertagande?

Vill du omge dig med andra systrar som också vandrar på denna cykliska stig?

Kanske har du läst någon av mina böcker eller hittat in hit via Instagram och önskar en plats och gemenskap att få fortsätta leva, lära och vara med den cykliska rytmen? Portalen fungerar som en förlängning och här får du mer fördjupande information och framförallt får du ett sammanhang och en gemenskap med likasinnade systrar. Här finns det utrymme att mötas och dela vår resa. 

*Har du passerat dina menstruerande år eller av någon annan anledning inte har mens men ändå känner dig dragen till denna gemenskap – är du varmt välkommen att bli med och utforska din rytm där du befinner dig i ditt liv just nu.

Här bjuds du in

att landa in i dina allra innersta rum

till en gemenskap där menscykelns rytm står i fokus

till ett liv i samklang med naturens årstider

till spegling och igenkänning 

till systerskap och fördjupande relationer 

till djupare rötter och förankring i dig själv

Det kan vara ensamt på den här smalare stigen i livet, som inte alltid överensstämmer med hur samhället är uppbyggt, och kanske har vi blivit en del av vissa normer fast vi innerst inne vet att de inte gör oss gott. Här får du vara en del av en gemenskap där du får spegla dig i andra kvinnor som också tar stegen inifrån.

Det här är också en plats att bara komma och vara, precis som du är, för ibland är det vad som behövs – en hållen famn att få landa i. 

Här bjuder jag in dig till ett mjukt varande i denna tid av transformation. Portalen har ett månadsperspektiv enligt nedan. En röd och hållen tråd av ämnen om den cykliska rytmen inom oss och i naturen – hur kan vi leva som cykliska kvinnor. 

Det här ingår i medlemskapet

  • Månadens cirkel – live via Zoom med Maria och de andra kvinnorna á 1 h. Kärnan i medlemskapet är våra månadsvisa cirklar och vi möts en gång i månaden, kvällstid kl 19.30 – 20.30. Vi möts för ett kortare föredrag om månadens ämne* avslappning samt en delningsrunda. (Träffen spelas in om du inte har möjlighet att närvara). 
  • Månadens ämne – för varje ny månad berörs ett nytt ämne, så att du ska kunna närma dig din cykliska rytm med mjuka steg. 
  • Månadens brev – varje månad delas en ny artikel i portalen som du kan läsa och ta del av när det passar dig. Det är en personlig text som berör månadens ämne och/eller det som rör sig i gruppen.
  • Veckans dagboksreflektion – kommer i början på veckan (det kan t.ex. vara en reflekterande fråga som du kan ta med dig till dagboken, en bön att be, en affirmation etc.), så att du ska känna dig omfamnad av en mjuk yinenergi. 
  • Årstidens gäst – under varje årstid genom året kommer jag intervjua en intressant kvinna som lever i sin cykliska & skapande rytm, intervjun skickas ut som ljudfil och är perfekt för en stärkande promenad.
  • En närande gemenskap och deltagande i en privat plattform via app och dator, där du lätt kan interagera med de andra i Portalen, få support och känna gemenskap med andra systrar under månaden. 
  • Du får medlemspris på samtliga av Marias övriga kurser och program. Du får även förstahandsinbjudan till Marias retreats som fylls upp snabbt. 

Ämnen och cirklar:

*Vi djupdyker in i de olika inre årstiderna och hur vi kan leva i samklang med dem samt naturens årstider och månens faser. Ämnena utgår bland annat från båda mina böcker och vi använder de som en grund i Portalen. Ämnena fungerar som ett stöd för ett fördjupande självomhändertagande. 

Datum första kvartalets cirklar: 

5 oktober: Öppningscirkel och Den cykliska rytmen

26 oktober: De inre årstiderna – säg hej till din cykel 

23 november: Välkomna vinteridet – skala av och välj dig själv 

28 december: Den viktiga “menshelgen”

När du påbörjar din prenumeration får du direkt tillgång till Portalen. Där finns ett välkomstmaterial i form av en inledande guidad meditation direkt från skogen,där jag bjuder in till en vacker resa in i dig själv, som du kan lyssna på om och om igen, närhelst du behöver en stunds grundning, du får också enskrivövning som du kan ta med till en dagboksstund med frågor som öppnar dina inre rum.

Inför: Jag rekommenderar dig varmt att läsa mina böcker ”Menscykeln – visdom inifrån” och ”Den inre rösten” som en introduktion. 

Välkommen att prenumerera på en riktigt god och närande gemenskap! Under oktober går det att prova på gratis under de två första veckorna. 

Plattformen jag använder mig av är amerikansk, därför står priserna i dollar när du klickar dig vidare. Allt material presenteras på svenska.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka min prenumeration när som helst? 

Ja, om du blir månadsprenumerant betalar du avgiften en gång i månaden. Kostnaden dras direkt från ditt konto när du anmäler dig och sedan månadsvis under året. Det finns alltså ingen bindningstid förutom den första månaden. Om du bestämmer dig för att gå ur Portalen kan du göra det innan nästa avgift dras. Om du går ur har du tillgång till materialet för den månaden som du har betalt. Efter det kan du inte längre komma åt materialet, såvida du inte blir med igen. 

Om du väljer årsalternativet är din prenumeration bindande året ut. 

Kan jag ångra mitt köp?

Prenumerationer som gjorts går ej att ångra, eftersom du direkt får tillgång till Portalen. Men du kan som sagt avboka din månadsprenumeration innan nästa månadsavgift dras. Årsalternativet är bindande och återbetalas ej om du ångrar dig. 

Hur aktiv behöver jag vara i Portalen? 

Det är helt upp till dig. Naturligtvis tror jag att du får ut mer av medlemskapet om du är aktiv i gruppen och delar med dig av dig själv. Jag har valt att ha ett månadsperspektiv i och med att det ska finnas rymd att hinna landa in mellan träffarna.

Medlemskapet är som en prenumeration på en riktigt god tidning, fast med levande kvinnor i 🙂 

Är det tidskrävande att vara med? 

Nej, vi möts en gång per månad via våra månadscirklar och resterande av tiden lägger du upp som du vill. Jag kommer att skicka ut en text en gång per månad och mindre notiser veckovis. Hela grundvisionen med medlemskapet är att du ska ha en trygg och varm plats att vända dig till när du tar steg för din cykliska rytm och med din inre resa. 

Vad är det för plattform? 

Plattformen jag använder mig av heter Mighty Networks, den är helt privat och bara för vår grupp. Det vill säga du behöver aldrig gå in via t.ex. Facebook eller Instagram för att nå gruppen. Den kan laddas ner som en app via telefon eller dator. 

Ytterligare frågor?

Välkommen att mejla mig: hej@mariastadell.se