Menscykeln

– din inre portal till visdom, kraft och skapande!

“For women, the first day of the cycle is by far the most important day of the month”. 

Menscykeln

– din inre portal till visdom, kraft och skapande!

“For women, the first day of the cycle is by far the most important day of the month”. 

”Känner mig ny, igen. Kroppen och sinnet känns skört, som att jag vill linda in mig själv i en tyllgardin. Får påminna mig om att gå långsamma steg, det finns en nyfikenhet inför den nya cykeln. Vill inte vara med för mycket människor utan mest gå i min egen värld. Känner mig grundad i mig och påfylld från det allra djupaste.”

Dag 2 ur Marias mensdagbok –  

Längtar du efter att fördjupa din kontakt med dig själv och din menscykel? 

Genom en förståelse för cykelns rytm kan vi ge oss själva det vi behöver i de olika faserna under cykeln och därmed skapa ett mer hållbart liv. När vi uppmärksammar cykelns rytm och våra behov kommer vi djupare in i det heligaste av rum – där en lugn urkraft bor. En plats där vi kan hämta kraft under hela månaden. 

Menscykelns rytm

Genom vår menscykel och dess rytm får vi djupare information om vad vi behöver i vårt liv. Inom oss bor vår urkraft, visdom, lekfullhet, intuition, flöde, tillit, lust till skapande, en omfamnande moder och så vidare.

Genom att anamma den cykliska rytmen känner jag mig allt mer hemma i mig själv, jag känner ett läkande och en känsla av att jag är hel <3

Kika gärna in på menscykeln.se för att läsa mer om det jag skapar inom detta. 

I förståelsen av cykeln ligger en djupare kontakt med vårt innersta varande. Här blir det tydligt vilken väg vi ska gå. Vad är det som kallar? Vilka steg på min livsstig ska jag ta härnäst? Hur ska jag ta hand om mig själv idag? Det är så lätt att tappa sig själv, känna sig vilsen och inte riktigt veta vilka steg som är mina och vad jag egentligen vill och behöver i mitt liv. Här får du uppleva kontakten med dig själv på ett djupare plan där klarhet och vägledning bor. 

Det jag skapar vänder sig först och främst till dig som är en menstruerande kvinna eller dig som önskar få en regelbunden menstruation.

“Livmodern. Pulserande. Stillsam. Rytmisk med naturen. Visdom. Kraft. En länk till det Stora. Inom mig.”

– Ur Den inre rösten –  

menscykeln.se

Kika gärna in på menscykeln.se om du blir nyfiken att följa din menscykels rytm.

Redan när jag skrev boken ”Den inre rösten” visste jag att det skulle komma mer på ämnet om menscykeln. I kapitlet som handlar om mens inleder jag med: ”det här känns som det viktigaste kapitlet jag skriver i denna bok”. 

För tolv år sedan slutade jag att äta p-piller och sen den dagen har jag tagit många steg för min egen rytm och landat in i en djupare kontakt med mig själv och mitt inre! Det är med stor glädje och tacksamhet jag nu skapar kring det här ämnet.

Menscykelns rytm är grunden till hur jag skapar ett hållbart liv. I förståelsen av hur min egen cykel fungerar ligger ett helande. Här bor en kreativ urkraft och kontakten med Livet känns nära. Om du, precis som jag, känner dig nyfiken på att utforska din egen cykel och din urkraft allt mer – kika in på min hemsida om menscykeln och börja prenumerera på mensbreven.

Den 10 juni 2021 lanserar jag också boken: Menscykeln – visdom inifrån, här kan du läsa mer och beställa boken.

 

Kram Maria