Menscykeln

– din inre portal till visdom, kraft och skapande!

“For women, the first day of the cycle is by far the most important day of the month”. 

Menscykeln

– din inre portal till visdom, kraft och skapande!

“For women, the first day of the cycle is by far the most important day of the month”. 

”Känner mig ny, igen. Kroppen och sinnet känns skört, som att jag vill linda in mig själv i en tyllgardin. Får påminna mig om att gå långsamma steg, det finns en nyfikenhet inför den nya cykeln. Vill inte vara med för mycket människor utan mest gå i min egen värld. Känner mig grundad i mig och påfylld från det allra djupaste.”

Dag 2 ur Marias mensdagbok –  

Längtar du efter att fördjupa din kontakt med dig själv och din menscykel? 

“Min menscykel” är ett program för dig som vill utforska och få förståelse för din egen menscykel. Genom en förståelse för cykelns rytm kan vi ge oss själva det vi behöver i de olika faserna under cykeln och därmed skapa ett mer hållbart liv. När vi uppmärksammar cykelns rytm och våra behov kommer vi djupare in i det heligaste av rum – där en lugn urkraft bor. En plats där vi kan hämta kraft under hela månaden. 

Min menscykel

Tillsammans med Christine Ohlsén har jag skapat Min Menscykel. All information om innehåll och anmälan hittar du på programmets egna hemsida.

I förståelsen av cykeln ligger en djupare kontakt med vårt innersta varande. Här blir det tydligt vilken väg vi ska gå. Vad är det som kallar? Vilka steg på min livsstig ska jag ta härnäst? Hur ska jag ta hand om mig själv idag? Det är så lätt att tappa sig själv, känna sig vilsen och inte riktigt veta vilka steg som är mina och vad jag egentligen vill och behöver i mitt liv. Här får du uppleva kontakten med dig själv på ett djupare plan där klarhet och vägledning bor. 

Programmet vänder sig först och främst till dig som är en menstruerande kvinna eller dig som önskar få en regelbunden menstruation. 

“Livmodern. Pulserande. Stillsam. Rytmisk med naturen. Visdom. Kraft. En länk till det Stora. Inom mig.”

– Ur Den inre rösten –  

Läs mer

Läs mer på menscykeln.se om du blir nyfiken att följa din menscykels rytm.

Äntligen kommer det här programmet som har legat och grott inom mig under en lång period. Redan när jag skrev boken ”Den inre rösten” visste jag att det skulle komma mer på detta ämne. I kapitlet som handlar om mens inleder jag med: ”det här känns som det viktigaste kapitlet jag skriver i denna bok”. 

För tolv år sedan slutade jag att äta p-piller och sen den dagen har jag tagit många steg för min egen rytm och landat in i en djupare kontakt med mig själv och mitt inre! Det är med stor glädje och tacksamhet jag nu delar det här med dig. 

Det känns naturligt att skapa det här programmet som är en fördjupning in i det allra innersta rummet. Menscykeln som för mig är grunden till hur jag skapar ett hållbart liv. I förståelsen av hur min egen cykel fungerar ligger ett helande. Här bor en kreativ urkraft och kontakten med Livet känns nära. Jag hoppas att du, precis som jag, känner dig nyfiken på att utforska din egen cykel och din urkraft allt mer. 

I skrivande stund håller jag också på att skriva en bok om menscykelns rytm som jag ser fram emot att dela med dig så småningom (lansering under 2021)!

 

Kram Maria

Ps. Hör gärna av dig om du har någon mer fundering på hej@mariastadell.se eller 070-365 37 06.