Reiki med Maria

– en omfamnande stund för själen!

”Att få healing av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

 

Reiki med Maria

– en omfamnande stund för själen!

”Att få healing av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

Vill du ge dig själv en avslappnande stund som ger näring på djupet?

I den vackra bönsalen på det gamla altarpodiet, hemma hos oss, tar jag nu emot för Reiki-healing.  

Här får du komma och landa i mjukhet och innerlighet med dig själv en stund. Du kommer att ledas in i djup avslappning och känna att du får släppa omvärlden och bara vara i den här sköna omfamnande behandlingen helt och hållet tillägnat Dig.

Reiki är en helande energimedicin med ursprung från Japan, som hjälper kroppens egna förmåga att självläka. 

Reiki leder oss in i kärnan av oss själva, där vi känner vår urrytm och sinnesro. När du går från behandlingen kommer du att känna en mjuk innerlighet med dig själv, samtidigt som du känner dig energifylld. En behaglig känsla av närvaro där kropp och själ är i samklang. 

Reiki passar speciellt bra i en tid när det är mycket runtomkring dig, om du känner dig stressad eller upp i varv och längtar efter egentid eller om du bara vill ge dig själv en lyxig spakänsla och landa i djupare närvaro med dig själv – för det är också effekten av Reiki, att du kommer i kontakt med din allra innersta kärna där du hör din sanna röst som leder dig till dina verkliga behov.

Reiki ger dig ny kraft och energi. 

Så här går det till

Under behandlingen får du ligga under en filt med kläderna på här i min Reiki-oas. Du får börja med att dela hur du känner dig för dagen sedan blir du guidad in i avslappning.

Du får en ögonkudde över dina ögon så att du bättre ska falla in i vilan. Jag går stillsamt igenom kroppen och lägger intuitivt mina händer mjukt där det behövs, lyhörd för det din kropp och själ längtar efter. Oftast är händerna stilla och ibland i en mjuk rörelse.

Efter behandlingen leds du mjukt ur stunden och vidare till den mysiga tehörnan för reflektion (för dig som valt paketet mjuk eller innerlig).

Paket & Pris

 

Det finns tre olika paket att välja mellan, antingen Reiki Lugn, Mjuk eller Innerlig: 

Reiki Lugn innehåller 40 minuter Reiki. En lugn och avkopplande stund för dig som vill komma ner i varv och landa med den djupverkande effekten som Reiki har både för kropp & själ. 

Reiki Mjuk innehåller 60 minuter Reiki samt en efterföljande testund med örter från trädgården och liten hembakt gobit. Här finns det möjlighet att dela om det var något speciellt som väcktes under behandlingen. Om du vill, delar jag även en reflektion om det var något som kom upp i mig under vår tid tillsammans. Testunden är främst till för att du ska få en mjuk övergång från behandlingen och ut i vardagen igen. 

Reiki Innerlig innehåller 60 minuter Reiki samt 60 min vägledande samtal. Det här är för dig som vill passa på att ge dig själv ett fördjupande och innerligt samtal medan du är i denna mjuka och närvarande energi med dig själv. Kanske bär du på någon fundering som du vill landa djupare med, eller så vill du bolla något kreativt projekt eller bara få klarhet på livsstigen. Jag fungerar som en spegel under samtalet, och lyfter det som känns aktuellt, i syfte att du når dina egna inre rum och svar. Efteråt bär du med dig den sköna närvaron efter Reikibehandlingen och även en klarhet över de frågor du tagit med in i samtalet. Även här får du en värmande kopp örtte med hembakt gobit, såklart. 

Reiki Lugn 620:- inkl. 40 min Reiki

Reiki Mjuk 1200:- inkl. 60 min Reiki, testund och reflektion, totalt 90 min 

Reiki Innerlig 1600:- inkl. 60 min Reiki, testund och vägledande samtal, totalt 120 min 

Plats: Åbyggeby Bönhus, strax utanför Ockelbo

Jag rekommenderar dig att ta ledigt från arbetet en stund efteråt, då det är skönt att stanna i det mjuka efter behandlingen och inte direkt gå in i görande. Gärna hela dagen om du har möjlighet. 

Reiki är godkänt som friskvård.

Bokning

 

Ja, jag vill boka in mig på Reiki hos dig, det låter ljuvligt.

Skriv till mig så kommer vi överens om en tid. Ge gärna några olika förslag på datum som passar dig.  

Avbokning behöver göras via mejl senast 48 timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras hela avgiften. Samtalet faktureras via mejl vid bokningstillfället, som enkelt kan betalas med swish eller “vanlig” banköverföring.

 

3 + 11 =

Lovord <3

 

Marias intuitiva känslighet öppnar upp för naturligt helande. Behandlingen var djupt avslappnande och mjukgörande för både kropp och själ.

Att få healing av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.

Tack så innerligt för den här stunden med dig <3 Det gav mig en så vacker påminnelse om vem jag är och vad jag längtar efter! Mjukt avslappnande och samtidigt en stark känsla av kraft som jag bar med mig långt efteråt. 

 

 

Självkärlek när den är som bäst

Vill du ge dig själv något extra vackert? Boka då in dig på något av de närliggande vackra hotellen, till exempel Wij Trädgårdshotell eller Stilleben. Ge dig själv en helg helt och hållet tillägnat dig och inled den med att komma på en Reiki-behandling hos mig. Kanske vill du komma iväg för att skriva på den där boken eller kanske längtar du bara efter tystnad och egen reflektion.

Mejla mig för tider på hej@mariastadell.se