Skapa

En session för ditt kreativa flöde och din inre röst!

SKAPA är en session som sker via Zoom på tu man hand med Maria.

Här får din djupare längtan, din inre röst och din själs ja:n uppmärksamhet – så att du får klarhet i vilka steg som du vill ta härnäst. Genom att skapa en kontakt med vårt inre och öppna dörrarna för det som vill uttryckas genom oss, tror jag att vi kan leva mer meningsfulla liv. 

Kanske känner du att det finns något som vill ha uppmärksamhet där inuti dig, något som vill skapas och uttrycka sig?

I en session med mig tittar vi på hur du kan komma vidare i ditt liv, ditt skapande och/eller din verksamhet. Du får komma i kontakt med din egen kreativa rörelse och får klarhet i vilka dina nästa steg är. Jag älskar att gå från idé till handling och tycker att drömmar är till för att upplevas, inte samlas på hög. 

Hemma i min studio med dagbok och katt! 

Vill du komma vidare i livet och frigöra blockeringar? 

Vill du ta nästa steg med ditt skapande och/eller din verksamhet? 

Vill du lyssna på vad din inre röst säger och ta steg för den?

Under vårt samtal tittar vi på det som vill röra sig genom dig just nu. Vad är det du mest av allt längtar efter? Som du kanske dagdrömmer om i smyg men inte riktigt våga säga till någon? En ouppfylld dröm, en idé, en vision, något som känns stort och oövervinnligt men som du känner att det är dags att ta steg för nu. Eller så kanske du driver en egen verksamhet och vill komma vidare och få ny luft under vingarna? Tillsammans tittar vi på hur du kan komma vidare. 

En session med mig kan t.ex. innehålla:

 • klarhet i dina steg 

 • spegling i skaparprocessen 

 • planering, support, stöd

 • tydlighet i vad det är du egentligen vill

 • praktiska tips om att driva en egen verksamhet (verktyg, komma igång, planering, online etc.)

 • fördjupade insikter om hur du vill skapa ditt liv och din eventuella verksamhet 

Det här ingår:

 • 1 ”på tu man hand” – session á 75 minuter med Maria 

Det är genom vårt möte via Zoom (liknande Skype, all praktisk info om Zoom fås vid bokning) eller i mitt hem i Ockelbo, som vi lär känna Dig och de steg du längtar efter att ta. Du får dela med dig av dig själv och din längtan genom tydlig och mjuk vägledning/spegling från mig. 

 • Tillit 

Det kan vara svårt att lita på den egna rösten. Speciellt när det finns så många andra starka röster i vårt samhälle av normer och sätt att leva livet, som kanske egentligen inte alls stämmer överens med ditt eget inre. Under vår tid tillsammans kommer du att märka hur du får mer tillit och mod att lyssna på din egen inre röst och låta den få vara din vägledare, varje dag. 

 • Fördjupad skaparprocess 

Genom att ge dig själv och ditt inre den här tiden och uppmärksamheten i ett hållet space av mig kommer du att märka hur du kommer djupare i din skaparprocess. Du ger utrymme för din innersta längtan och din inre röst som vill uttrycka sig fritt. 

 • Bolla idéer, visioner och drömmar

Ibland kan det vara så ensamt att drömma och kanske har du inte vågat delat med dig av dina innersta drömmar till någon annan. Nu får du möjlighet att lyfta det du drömmer om och sätta rullning på det som bor inuti dig. 

 • Gå från idé till handling 

Sessionen ger dig en extra knuff att ta de steg du vill ta i det här skedet av ditt liv och skapande. 

 • Komma ur din egen bubbla 

Det är lätt att snöa in sig i sin egen lilla bubbla – därför kan det vara värdefullt att bjuda in mig i ditt liv och din skaparprocess. När du gör det låter du dig bli speglad i din kraft och din kreativitet och du kommer märka vart ditt inre vill leda dig.

 • Utgå från din själs JA:n 

Jag vet hur det är att leva i en inrutad box, fylld av rädslor och oro och en obotlig längtan efter frihet. MEN jag vet också hur det är att ta sig ut ur boxen och börja leva det liv som knackar på inifrån och hur det är att gå från meningslöst till meningsfullt. Vare sig du redan lever fri som en fågel eller behöver en liten knuff åt det hållet, så är du välkommen. Jag tror även att fria fåglar behöver ett hållet space med jämna mellanrum, för att samla ännu mer mod och tillit till sitt eget skapande.

Bonus

Vacker anteckningsbok

Till dig som bokar fler än en session skickar jag en fysisk anteckningsbok på posten, där du kan samla dina kreativa steg – boken är signerad med en handskriven bön för dig och ditt skapande. 

Pris/Bokning

2200 kr, 75 minuter

Jag jobbar med ett fåtal kvinnor per månad, för att kunna ge till Dig på bästa visMejla mig förfrågan om ledig plats: hej@mariastadell.se

Priser inkl. moms. Faktureras via mejl innan träff.

Om Maria 

För mig hänger den inre rösten och det kreativa livsflödet ihop. När jag lyssnar inåt och tar steg för denna visdom så märker jag hur flödet finns här, inom mig, hela tiden. Det är en gåva som jag antingen kan välja att ta emot och lyssna på eller trycka undan och fortsätta leva livet från borden och måsten. 

I så många år satt jag fast i min egen begränsade bubbla och trodde att ”inte kan väl jag”, ”den där fria livsstilen är bara för andra”, ”hur skulle jag kunna försörja mig” ”jag vågar inte” och så vidare. Tvivel och orostankar ägde mig. De senaste nio åren (eller trettiosex, beroende på hur jag räknar) har jag tagit steg för mitt inre som gör att jag är där jag är idag. Från att ha varit en högpresterande projektledare, till att numera välja en livsstil inifrån och ut, där jag endast gör det som stämmer överens med mitt inre. 

Jag vägleder kvinnor att hitta in till sin egen inre röst och leva livet från det allra innersta flödet. Jag leder sessioner, kurser och workshops både live och via Zoom. Jag har lärt mig att det är min själs röst som är den enda vägen att gå. Så fort jag går upp i huvudet och vill prestera, förlorar jag kontakten med mig själv och mitt inre flöde. 

Vill du komma vidare och ta nästa steg i ditt liv och skapande? Varmt välkommen att höra av dig till mig. 

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen – om vi lyssnar på det kommer vi djupare i vår skaparprocess och kan dela med oss av det som vi är här för att ge till vår omgivning!