Soul ❥ Retreat i Bönhuset

En helg för dig och ditt inre 10-11 oktober

Välkommen!

En helgretreat i Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo! 

Nu bjuder jag in till retreat i vårt vackra Bönhus. En helg för att samla kraft och tillit att stå i vår sanning och skapa det som vi är menade att skapa. En innerlig helg där du får landa med dig själv och andra kvinnor som också formar sitt liv inifrån.

Soul Retreat är en helg där du får möjlighet att komma närmre dig själv. Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst och visdom. Här får du släppa taget och landa in djupare med dig själv. 

 

Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet och harmoni.

Hanna

Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit.

Eva

❥ Vill du landa med dig själv och ditt allra innersta rum?

❥ Vill du komma närmre din inre vägledare?

❥ Vill du ge uppmärksamhet åt din djupare längtan? 

❥ Vill du ge dig själv något vackert, bara för dig?

Soul Retreat bjuder in dig till en helg med dig själv. Retreaten öppnar upp för kontakt inåt och under dagarna får du fördjupa din relation med Hon som bor där inuti dig. Du kan antingen redan ha en intim kontakt med ditt inre eller så längtar du efter att få skapa denna kontakt. Oavsett vart du befinner dig i din livscykel är du välkommen i denna cirkel.

Här får vi möjlighet att vara med varandra precis som vi är i systerskap och samhörighet. Här får vår allra djupaste längtan den uppmärksamhet den vill ha. Retreaten bjuder in dig att komma närmre dig själv så att du kan få klarhet i vilka steg du vill ta i ditt liv.

En helg för innerlighet och mjukhet.

Retreaten innehåller

Guidade övningar för att komma närmre dig själv

Möjlighet att hitta in till din djupare längtan och det du är ämnad att skapa

En hållen cirkel där du får landa med dig själv och ditt inre

Stunder för skrivande & reflektion

En gemenskap med andra kvinnor

Lunch, eftermiddagsfika och middag på lördagen. Brunch och fika på söndagen. Vi hjälps åt med vissa praktiska kökssysslor. 

Praktisk information

 

Höstens datum: 10-11 oktober (anmälan senast 25 sep)

Tid: Start 11 på lördagen och avslut 15 på söndagen.

Pris: 2500 kr/helg inklusive moms samt vegetariska måltider. Vissa kökssysslor gör vi tillsammans. Boende tillkommer (se förslag nedan).

Betalning & fakturering: Fakturering sker via e-post i förskott, faktura skickas månaden innan med betalning tio dagar.

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, Åbergsströmmen 1, 816 94 Ockelbo

Ta sig hit med bil: Stockholm – Ockelbo tar 2 h och 20 min med bil. Har du bil och kan tänka dig medpassagerare alternativt saknar bil och vill åka med någon? Meddela mig så kopplar jag er samman.

Ta sig hit med tåg: Det går tåg som passar med retreatens tider från t.ex. Stockholm till Ockelbo Station, därifrån ordnar vi med upphämtning.Tåget tar lite drygt 2 h.

Notera: Det finns endast plats för 8 personer

Regler för avbokning: Anmälan till kursen är bindande, men du får såklart tillbaka kursavgiften vid sjukdom med giltigt läkarintyg.

Boende

  • Här i byn finns det fem enkla små stugor med promenadavstånd från Bönhuset, som sköts av den lokala fritidsklubben. De kostar 600kr/natt (städning och sängkläder ingår ej). Önskar du bo i en sådan, meddela mig via formuläret så sköter jag bokningen. I formuläret kan du också önska om du vill dela stuga tillsammans med någon annan, isåfall halveras kostnaden till 300kr/natt. Här kan du se en bild på stugorna. 

 

  • Det går också att bo på vackra Wij Trädgårdar, i stilfulla herrgårdsrum. Här kan du läsa mer om Wij Trädgårdar som ligger 3 km från Bönhuset, isåfall behöver du vara bilburen. Den bokningen sköter du själv.

Tider/Schema 

  • Lördag. Vi startar kl 11 och avslutar dagen cirka kl 20.
  • Söndag. Vi startar kl 9 och avslutar kl 15. 
  • Programmet är luftigt och innehåller sköna pauser och tid för reflektion. 

Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet, harmoni och kvinnokraft.

Jag blev överväldigad med inspirationen både från miljön, maten, deltagarna och från Maria som ledde oss genom den välplanerade dagen av aktiviteter och övningar med sitt underbara lugn.

Den här retreaten satte igång många processer för mig, men framför allt bidrog den med att öppna upp mitt hjärta – som jag inte ens visste att det var stängt!

En boost i rätt riktning, en påminnelse om vem jag är. Tack så jättemycket!

Hanna

För mig är trygghet, ”vackerhet” och utveckling, ledord som för mig framåt. Kvinnlig kraft och gemenskap är också ledord som på senare år landat mjukt i min kropp & sinne. Dagen jag tillbringade tillsammans med elva kvinnor i ditt hem, Maria, landade som bomull i mig. Allt vackert, alla positiva energier, känslan du skapade och min lust att skriva som väcktes till liv efter alla åren som gått.

Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit. Fantastisk känsla och jag längtar redan efter en återträff.

Tack och tack och tack igen!

Eva

 

Om Maria

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån – när jag lyssnar på mitt allra innersta och låter det som vill uttryckas få komma igenom känner jag mening och lust.

Ur det inre flödet skapar jag mitt liv – för där känns det mjukt och hemma att vara.

Jag vägleder kvinnor hur de kan lyssna på sin inre röst och utgå från sin djupare visdom. Jag leder onlineprogram och retreats på detta tema.

 

Varmt välkommen hem till mig. 

Kram Maria

Kontakt

070-365 37 06

Är du organisatör och vill att jag kommer till din studio och leder denna retreat? Jag skapar även halvdags- och kvällsworkshops. Välkommen att höra av dig till mig.

Utrymme för reflektion

Vegetariska måltider

Övningar för själen

Systerskap

Raw Fika <3

Närande pauser

Först tänkte jag att allt måste vara renoverat och klart innan jag kan bjuda in till vårt hem. En perfekt trädgård, ommålad fasad, ett modernt badrum, stylat och fixat, och så vidare. Så insåg jag att livet blir aldrig klart och därför bjuder jag in mitt i livet, mitt i husskapandet, mitt i det vackert oklara – för det är också där jag tror att jag kan dela med mig av min egen levande skaparprocess. Den som är nu och inte sen. 

Varmt välkommen