Soul ❥ Retreat i Bönhuset

En dag för dig och ditt inre!

Datum för 2020 är inte bestämt ännu, p.g.a. renoveringsplanering. Datum kommer att läggas upp här så snart jag vet mer. Håll utkik här på sidan eller signa in för mina inspirationsbrev där jag delar med mig av kursnyheter.

 

Välkommen!

En dagsretreat i Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo! 

Nu bjuder jag för andra gången in till retreat i vårt vackra Bönhus. En dag för att samla kraft och tillit att stå i vår sanning och skapa det som vi är menade att skapa. En innerlig dag där du får landa med dig själv och andra kvinnor som också formar sitt liv från sin inre röst. 

Soul Retreat är en dag där du får möjlighet att komma närmre dig själv. Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst och visdom. I höstens anda kommer vi att fokusera på att släppa taget och landa in djupare i oss själva. 

 

Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet och harmoni.

Hanna

Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit.

Eva

❥ Vill du landa med dig själv och ditt allra innersta rum?

❥ Vill du komma närmre din inre röst?

❥ Vill du ge uppmärksamhet åt din djupare längtan? 

❥ Vill du ge dig själv något vackert, bara för dig?

Soul Retreat bjuder in dig till en dag med dig själv. Retreaten öppnar upp för kontakt inåt och under dagen får du fördjupa din relation med Hon som bor där inuti dig. Du kan antingen redan ha en intim kontakt med ditt inre eller så längtar du efter att få skapa denna kontakt. Oavsett vart du befinner dig i din livscykel är du välkommen i denna cirkel.

Här får vi möjlighet att vara med varandra precis som vi är i systerskap och samhörighet. Här får vår allra djupaste längtan den uppmärksamhet den vill ha. Retreaten bjuder in dig att komma närmre dig själv så att du kan få klarhet i vilka steg du vill ta härnäst för ditt allra innersta. 

Det här blir en dag för innerlighet – en dag bara för dig och din själs viskningar. 

Dagen innehåller

Guidade övningar för att komma närmre dig själv

Möjlighet att hitta in till din djupare längtan och det du är ämnad att skapa

En hållen cirkel där du får landa med dig själv och ditt inre

En stund för skrivande

En gemenskap med likasinnade kvinnor

Lunch och eftermiddagsfika

Tid, plats och anmälan

Datum: Lördag 19 oktober 2019

Tid: 10.00 – 17.00

Pris: 1250 kr inklusive moms, ekologisk & vegetarisk lunch & fika

Anmälan: Anmäl dig genom att skicka ett mejl till hej@mariastadell.se (bekräftad anmälan är bindande och återbetalas ej vid avbokning) Det finns plats för max 12 personer.

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, Åbergsströmmen 1, 816 94 Ockelbo

Ta sig hit med bil: Stockholm – Ockelbo tar 2 h och 20 min med bil. Har du bil och kan tänka dig medpassagerare alternativt saknar bil och vill åka med någon? Meddela mig så kopplar jag er samman.

Ta sig hit med tåg: Det går tåg från t.ex. Uppsala och Stockholm till Ockelbo Station, därifrån ordnar vi med upphämtning. Hör av dig till mig, så meddelar jag vilka tågtider som passar med retreaten.

Helgtips

Stanna över på vackra Wij Trädgårdar. Kom på fredagen och åk hem på söndagen, bo i stilfulla herrgårdsrum för 600kr/natt. Här kan du läsa mer om Wij Trädgårdar som ligger 3 km från Bönhuset. 

Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet, harmoni och kvinnokraft.

Jag blev överväldigad med inspirationen både från miljön, maten, deltagarna och från Maria som ledde oss genom den välplanerade dagen av aktiviteter och övningar med sitt underbara lugn.

Den här retreaten satte igång många processer för mig, men framför allt bidrog den med att öppna upp mitt hjärta – som jag inte ens visste att det var stängt!

En boost i rätt riktning, en påminnelse om vem jag är. Tack så jättemycket!

Hanna

För mig är trygghet, ”vackerhet” och utveckling, ledord som för mig framåt. Kvinnlig kraft och gemenskap är också ledord som på senare år landat mjukt i min kropp & sinne. Dagen jag tillbringade tillsammans med elva kvinnor i ditt hem, Maria, landade som bomull i mig. Allt vackert, alla positiva energier, känslan du skapade och min lust att skriva som väcktes till liv efter alla åren som gått.

Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit. Fantastisk känsla och jag längtar redan efter en återträff.

Tack och tack och tack igen!

Eva

 

Om Maria

Jag tror på ett skapande som kommer inifrån, från själen – när jag lyssnar på mitt allra innersta och låter det som vill uttryckas få komma igenom känner jag mening och lust.

Ur det inre flödet skapar jag mitt liv – för där känns det mjukt och hemma att vara.

Jag vägleder kvinnor hur de kan lyssna på sin inre röst och utgå från sin djupare längtan i livet. Jag leder sessioner och retreats på detta tema.

 

Varmt välkommen till denna dagsretreat för din inre röst.

Kontakt

070-365 37 06

Är du organisatör och vill att jag kommer till din studio och leder denna retreat? Jag skapar även halvdags- och kvällsworkshops. Välkommen att höra av dig till mig.

Utrymme för reflektion

Ekologisk & vegetarisk lunch

Övningar för själen

Systerskap

Raw Fika <3

Närande pauser

Först tänkte jag att allt måste vara renoverat och klart innan jag kan bjuda in till vårt hem. En perfekt trädgård, ommålad fasad, stylat och fixat, ett modernt badrum och så vidare. Så insåg jag att livet blir aldrig klart och därför bjuder jag nu in mitt i livet, mitt i husskapandet, mitt i det vackert oklara – för det är också där jag tror att jag kan dela med mig av min egen levande skaparprocess. Den som är nu och inte sen. 

Varmt välkommen!