Bed & Rest

– en plats att landa i själens famn

“Jag öppnade dörren till Bönhuset och klev rakt in i en känsla av andaktshet och harmoni.” 

 

Bed & Rest

– en plats att landa i själens famn

“Jag öppnade dörren till Bönhuset och klev rakt in i en känsla av andaktshet och harmoni.” 

Längtar du en plats att komma till ro, ett andrum i livets rörelse och en sinnlig plats att landa med dig själv?

Bönhuset öppnar dig för sinnesro, mjukhet och en möjlighet att återknyta inåt, där du hör dig själv och din inre längtan. Kanske vill du varva ner eller påbörja skrivandet på boken som ligger och väntar inom dig eller så vill du bara ge dig själv mjuka och sköna dagar i en stillsam rytm.

Oavsett vistelsen syfte så bjuds du hos oss in till att landa i dina djupare inre rum där stillheten, inspirationen och det skapande sinnet får utrymme på ett sätt som det inte alltid är så lätt att hitta hemma i den vanliga rytmen.

Vi bäddar på den gamla altarscenen i den stora Bönsalen och erbjuder frukost och gott & nyttigt eftermiddagsfika om du så önskar. Här får du släppa taget och falla in i ditt eget varande omfamnad av denna vackra plats och av oss, Maria, Olov & Kompis (vår katt), som bor och lever här.

På regniga eller kalla dagar finns en värmande kamin att elda och höra det lugnande sprakandet ifrån.

Tid att bara vara

Din vistelse

Här bjuds du in till en personlig och innerlig vistelse, med möjlighet att bara vara, skapa mysiga ceremonier eller kanske vill du se dig om i omgivningen. Cykel finns att låna om du vill ge dig ut i skogen, ett uppfriskande bad i den vackra ån finns bara en kort promenad från Bönhuset eller varför inte besöka Wij Trädgårdar (på sommaren) för att inspireras av deras prunkande rosenträdgård. Det går också att boka in dig på någon av Marias behandlingar, samtal eller privata ceremonier om du vill fördjupa din upplevelse än mer.

Vi erbjuder endast ett rum, det vill säga, du är ensam gäst, badrum & kök delar du med oss. Egen ingång finns.

Hör av dig om du vill komma så skapar vi något som passar dig där du befinner dig i livet just nu.

Bönhuset i Åbyggeby

 

Här bjuds du in till en kraftplats som stöttar dig under din vistelse. Bönhuset i Åbyggeby är en gammal missionskyrka som byggdes 1898 och var i bruk som kyrka fram till 2000. Många själar har vandrat sin väg in genom dessa portar för att finna frid och mening. Vi fortsätter i den andan och vill låta huset vara en plats för själfullhet, kreativitet och gemenskap. 

Lovord <3

 

Tack Maria & Olov för att ni öppnade ert hem för mig. Jag är så oerhört tacksam för de här dagarna. Min själ har fått vila och jag har fått ny inspiration & kraft. Tack, tack, tack <3 Kramar

Maria

44 år, Stockholm

 

Bokning

 

Vill du boka in dig på en vistelse hos oss, skriv till mig vilka datum du vill komma via nedan formulär så skickar vi priser och information. 

Plats: Åbyggeby Bönhus, strax utanför Ockelbo

Vistelsen betalas via swish när vi bokat in ett datum. Avbokning behöver göras senast 3 dygn innan ankomst för full återbetalning. 

11 + 5 =

Privat ceremoni

Vill du ge dig själv något extra vackert? Boka då in dig på en privat kakaoceremoni, en yinyogastund eller en innerlig beröring med Maria under din vistelse, en möjlighet att landa ännu lite djupare inåt.