Marias podd

LivModerns Visdom

Marias podd

LivModerns Visdom

Välkommen till LivModerns Visdom ~ en podd för att återknyta inåt, bilda starka rötter och följa det som kallar djupt djupt inifrån. Här bjuds du in att landa med den feminina urkraften, den förankrade vilda friheten, där det kärleksfulla skapandet står till service. 

Dela gärna vidare podden, följ den och ge fem stjärnor. Tack för att du är här och tack för ditt mod att gå på den rika inre cykliska och magiska stigen <3  

Välkommen att lyssna.

Säsong 1

Avsnitt 1: LivModerns Visdom och vår cykliska natur

De inre årstiderna är en inbyggd vacker algoritm i vårt feminina väsen, som om vi lever i samklang med ger oss riktning och kraft inifrån. Istället för att kämpa i motvind i en linjärt styrd form, kan vi genom våra naturliga årstiders rytm falla in i den moderligaste av famn. Här blir vi ledda i vårt liv och i vårt skapande genom vår inre vinter, vår, sommar och höst.

Välkommen till det allra första avsnittet av LivModerns Visdom. 

Publiceringsdatum: 14 okt 2023

Avsnitt 2: Menshelgen ~ du är ett orakel

Menstruationen är en helig tid i kvinnans cykel där vi har en möjlighet, om vi vill, att återknyta med vår inre visdom. Genom att ge oss vila vid menstruationen får vi bredare och djupare rötter som leder till att vi känner oss förankrade i vår sanna rot. Vilsenhet blir klarhet. Den visa kvinnan får näring och kraft. En potent tid att ta till vara på. 

Hur kan vi då skapa en menshelg som är stödjande, där vi får landa med oss själva bortanför vardagens vanliga sysslor. 

Välkommen till det andra avsnittet av LivModerns Visdom. 

Publiceringsdatum: 7 nov 2023

 

Lyssnarnas lovord 

 

“Jag landar djupare och mjukare med fötterna i marken av att lyssna på din röst.

 

“Så fin podd Maria, ser fram emot fortsättningen.”

 

“Mycket fint och inspirerande, tack.”

 

“Har lyssnat nu, så lugnt, inkännande och vackert du för fram visdomen. Tack för att du berättade om hur processen med podden fick ta sin tid. Det behövde jag höra.”

 

“Så starkt och kraftfullt att du går med facklan först. Tack.”