Kurser & tjänster

Återknyt inåt och landa med dina rötters djup

Kurser & tjänster

Återknyt inåt och landa med dina rötters djup

“Att delta i cirkeln är bland det finaste jag gett mig själv. Tack.”

Här kan du ta del av aktuella kurser, cirklar, retreats och tjänster som jag bjuder in till online, i skogen eller i vårt Bönhus i Ockelbo i södra Norrland. Nytt är att det går att komma på en egen retreat och bo på vårt Bed&Rest – i den vackra bönsalen från 1898.

Kom in i Portalen

Här skapas en omfamnande gemenskap – där visdom, kraft och skapande ryms! En plats för kvinnor att mötas, stärkas, inspireras och bli sedd i sin livmoders djup. Välkommen till en kvinnocirkel online i en systerlig & cyklisk anda, i en varm och närande gemenskap där vi lever i samklang med våra inre årstider och årshjulets rytm.

Samtalsceremoni

Välkommen till ett samtal på tu man hand med mig, via telefon eller i Ockelbo. En helande stund och famn. Ett samtal med mig skapas som en ceremoni och öppnar för klarhet, förankring, mod, tillit och inspiration. Här bjuds du in att landa med dina djupare rum där du hör dig själv, din sanning och din vackra & viktiga visdom. 

Bed & Rest

Längtar du en plats att komma till ro, ett andrum i livets rörelse och en sinnlig plats att landa med dig själv?

Bönhuset öppnar för sinnesro, mjukhet och en möjlighet att återknyta inåt, där du hör dig själv och din inre röst. Här får inspirationen och ditt skapande sinne utrymme som kanske inte har så lätt att komma fram hemma i din vanliga rytm.

Innerlig beröring

Här får du komma och landa i innerlighet och närvaro med dig själv i en mjukt grundande behandling. Du kommer att ledas in i djup avslappning och känna att du får släppa omvärlden för en stund och bara vara i den här omfamnande behandlingen helt och hållet tillägnat Dig.

Grupp/Väncirkel

Vill du komma med dina kollegor eller annan grupp av vänner till en rogivande miljö, där ni får mötas i en hemtrevlig atmosfär? Vi tar emot mindre grupper här i Bönhuset som vill mötas och äta gott. Hemlagad mat med ingredienser från lokala bönder, raw fika och örtte från trädgården serveras enligt önskemål. Yinyoga och kakaoceremoni kan bokas till.

Egen cirkel

Är du kursledare, yogalärare eller håller i andra slags cirklar för välmående och behöver en vacker och rogivande miljö att vara på? Vi tar emot mindre grupper här i Bönhuset. Hemlagad mat med ingredienser från lokala bönder, raw fika och örtte från trädgården kan tillagas enligt önskemål. Det går också bra att hyra bönsal och kök för egen tillagning.

Mejla Maria för bokning och information: hej@mariastadell.se

“Tack Maria & Olov för att ni öppnade ert hem för mig. Jag är så oerhört tacksam för de här dagarna. Min själ har fått vila och jag har fått ny inspiration & kraft. Tack, tack, tack <3”