Marias kurser

Kurser för ditt inre…

Marias kurser

Kurser för ditt inre…

“Jag tycker att din kurs är nåt av det bästa som hänt mig i utvecklingsväg och i livsverktyg. Nu har jag jobbat mycket med mig själv innan, gjort mig av med gammalt bagage och byggt upp en självkänsla men det jag har missat är att lyssna till min innersta röst och tittat närmare på mina gåvor till omvärlden.” – Carina 

SHE creates

Onlineprogram & gemenskap för kvinnor som följer sin inre röst!

Nu finns möjlighet att under två månader vara med i ett sammanhang där kreativitet, skapande och den inre rösten står i fokus. Du får skapa en intim kontakt med dig själv tillsammans med andra kvinnor på en liknande resa, samtidigt som du skapar det du längtar efter i ditt liv. Programmet sker via Zoom, kursstart vår och höst.

Retreat i Bönhuset

En helg där du tillsammans med andra kvinnor får möjlighet att komma närmre dig själv. Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst.

En mysig retreat där du får komma och landa in med dig själv. Helgen har ett luftigt schema med mjukgörande övningar för kropp & själ. Varmt välkommen hem till oss.

Soul Whisper

En avslappnande webbkurs för dig som vill ge dig själv en lugn vecka. 

Genom guidade meditationer & övningar får du öppna upp för att lyssna, höra och följa din inre röst. Under sju dagar får du en övning per dag – vackra och djupgående övningar för din själ.

Anmäl dig när det passar dig, du gör övningarna i din egen takt. 

Själens viskningar för mig framåt – ett steg i taget!