Marias kurser

Kurser för ditt inre…

SHE creates

Onlineprogram & gemenskap för kvinnor som följer sin inre röst!

Nu finns möjlighet att under två månader vara med i ett sammanhang där kreativitet, skapande och den inre rösten står i fokus. Du får skapa en intim kontakt med dig själv tillsammans med andra kvinnor på en liknande resa, samtidigt som du skapar det du längtar efter i ditt liv. Programmet sker via Zoom, nästa kursstart i september.

Soul ❥ Retreat i Bönhuset

Soul Retreat är en retreat där du tillsammans med andra kvinnor får möjlighet att komma närmre dig själv. Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst. 

Soul Whisper

Genom guidade meditationer & övningar får du öppna upp för att lyssna, höra och följa din inre röst. Under sju dagar får du en övning per dag – lugna och djupgående övningar för din själ. Anmäl dig när det passar dig, du gör övningarna i din egen takt.

iBeautify - rensa i röran

Kom iordning i ditt hem. Ett rensningsuppdrag om dagen direkt till din inkorg. Efter två veckor har du ett snyggt, fräscht och härligt hem att vistas i. En utrensning för både kropp och själ. Anmäl dig idag och få det första uppdraget. 

Raw Fika!

Lär dig att baka smarriga, raw tårtor och bakverk – helt fritt från gluten, vitt raffinerat socker och laktos. Fika som ger dig energi. Vill du att jag kommer till din studio/café/event och leder en workshop, hör av dig på: hej@mariastadell.se

Om jag skapar från hjärtat fungerar nästan allt.

Om jag skapar från huvudet nästan inget.

Marc Chagall