Retreat i Bönhuset

En helg för dig och ditt inre, 30 sep – 1 okt

Välkommen hem till mig!

En helgretreat i Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo, fullmånehelgen 30 sep – 1 okt

Ett par gånger om året bjuder jag in till retreat i vårt vackra Bönhus. En innerlig helg där du får komma och landa med dig själv, samla kraft och tillit i en varm och hållen cirkel tillsammans med andra kvinnor. Här får du möjlighet att komma närmre dig själv och din allra innersta längtan.

Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst och visdom. Du får släppa taget om vardagen och landa i ett andrum som leder dig djupare in till dig själv – en helg helt och hållet tillägnad dig och ditt vackra inre.

 

“Jag öppnade dörren till Bönhuset och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet och harmoni.” 

Hanna

“Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit.”

Eva

Vill du landa med dig själv och ditt allra innersta rum? Vill du komma närmre din inre visdom? Vill du ge uppmärksamhet åt din djupare längtan? Vill du ge dig själv något vackert, bara för dig?

 

Retreaten hjälper till att öppna upp för kontakten inåt och under dagarna får du fördjupa din relation med hon som bor där inuti dig. Du kan antingen redan ha en intim kontakt med ditt inre eller så längtar du efter att få skapa denna kontakt. Oavsett vart du befinner dig i din livscykel är du välkommen i denna cirkel.

Här får vi möjlighet att vara med varandra precis som vi är i systerskap och samhörighet. Här får vår allra djupaste längtan den uppmärksamhet den vill ha. Retreaten bjuder in dig till ditt allra innersta rum där du känner dig som mest hemma.

En helg för innerlighet, mjukhet, djup, skratt och tårar!

Retreaten innehåller

 

~ Guidade övningar för att komma närmre dig själv, bland annat dans och kakaoceremoni

~ En hållen systerlig cirkel där du får landa med dig själv och ditt inre

Stunder för skrivande & själsreflektion

Mjuk yin-yoga

En gemenskap med andra kvinnor

Mysiga stunder för bara varande

Lunch och eftermiddagsfika båda dagarna 

Praktisk information

Datum: Nästa retreat äger rum 30 sep – 1 okt

Tid: Start 10.30 på lördagen och avslut 15 på söndagen.

Pris: 2600 kr inklusive moms samt lunch & em-fika lördag och söndag. Boende tillkommer (se förslag nedan).

Medlemsrabatt: Du som är med i min medlemstjänst: “Portalen” betalar 2300 kr. Vill du bli medlem blir du det här. 

Betalning: sker via swish eller bankkort vid bokningstillfället. Möjlighet till delbetalning finns i webshopen.

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, Åbergsströmmen 1, 816 94 Ockelbo

Ta sig hit med bil: Stockholm – Ockelbo tar 2 h och 20 min med bil.

Ta sig hit med tåg: Det går tåg från t.ex. Stockholm till Ockelbo Station, därifrån kan vi ordna med upphämtning om du önskar. Åker du från Sthlm tar det cirka 2 h.

Intresselistan: Kan du inte bli med denna gång, välkommen att bli med på intresselistan för framtida datum. Här hittar du den.

Tider/Schema

  • Lördag. Vi startar kl 10.30 och avslutar dagen cirka kl 18
  • Söndag. Vi startar kl 10 och avslutar kl 15.00
  • Programmet är luftigt och innehåller sköna pauser och tid för reflektion.

Boende

  • Bo på vackra Wij Trädgårdshotell, i stilfulla herrgårdsrum. Här kan du läsa mer om Wij Trädgårdar som ligger 4 km från Bönhuset. Jag rekommenderar varmt deras boende, finns både enkel och dubbelrum. Kanske har du någon kär vän som vill dela ett rum med dig? För dig som är bilburen.
  • Här i byn finns det fem enkla små stugor med några minuters promenadavstånd från Bönhuset, intill den lokala fotbollsplanen. De kostar 600kr/natt/stuga (städning och sängkläder ingår ej i detta pris men kan bokas till). Stugorna passar bra att bo själv i eller dela med en vän, de har våningssängar. Varje stuga har kök där frukost och middag kan tillagas. Här kan du boka din stuga. 
  • Om du vill bo i lite enklare standard hittar du Raggsockan Logi cirka 5 km bort. Ett nytt bed & breakfast, kreativt byggt av arbetsbaracker. Enkelrum för 680kr/natt. För dig som är bilburen. Här kan du kika in på deras hemsida. 
  • En liten bit längre bort (en kvart med bil) hittar du vackra Stilleben som är ett modernt och lyxigt stilfullt litet hotell nära naturen i Åmot. Här kan du läsa mer om det.

Lovord <3

Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet, harmoni och kvinnokraft.

Jag blev överväldigad med inspirationen både från miljön, maten, deltagarna och från Maria som ledde oss genom den välplanerade dagen av aktiviteter och övningar med sitt underbara lugn.

Den här retreaten satte igång många processer för mig, men framför allt bidrog den med att öppna upp mitt hjärta – som jag inte ens visste att det var stängt!

En boost i rätt riktning, en påminnelse om vem jag är. Tack så jättemycket!

Hanna

För mig är trygghet, ”vackerhet” och utveckling, ledord som för mig framåt. Kvinnlig kraft och gemenskap är också ledord som på senare år landat mjukt i min kropp & sinne.

Dagen jag tillbringade tillsammans med kvinnorna i ditt hem, Maria, landade som bomull i mig. Allt vackert, alla positiva energier, känslan du skapade och min lust att skriva som väcktes till liv efter alla åren som gått.

Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit. Fantastisk känsla och jag längtar redan efter en återträff.

Tack och tack och tack igen!

Eva

“Kommer för alltid bära med mig den här helgen i mitt hjärta. Tack för en magisk, vacker och innerlig retreat-helg” 

Frida

 

Om Maria

Jag tror på ett liv och skapande som kommer inifrån. När jag lyssnar på min inre röst, den urrytm och visdom som bor i mig och låter det som vill uttryckas få komma igenom, känner jag mening, frihet och lust.

Jag vägleder kvinnor hur de kan lyssna på sin inre röst och utgå från sin djupare visdom.

Varmt välkommen hem till mig.

 

Kram Maria

 

Är du organisatör och vill att jag kommer till din studio och leder denna retreat? Jag skapar även halvdags- och kvällsworkshops. Välkommen att höra av dig till mig.

Utrymme för reflektion

Omgiven av skönhet

Övningar för själen

Soul Retreat i Bönhuset

Systerskap & gemenskap

Raw Fika <3

Närande pauser

Varmt välkommen