Retreat i Bönhuset

En helg för dig och ditt djupa vackra inre

Välkommen hem till mig!

En helgretreat i Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo

Ett par gånger om året bjuder jag in till retreat i vårt vackra Bönhus. En djupnande & innerlig helg där du får komma och landa med dig själv, samla kraft och tillit i en varm och hållen cirkel tillsammans med andra kvinnor.

Genom olika guidade övningar kommer du att ges utrymme att lyssna till din inre röst och visdom. Du får släppa taget om vardagen och landa i ett andrum som leder dig djupare in till dig själv – en helg helt och hållet tillägnad dig och din vackra inre rörelse. 

 

“Jag öppnade dörren till Bönhuset och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet och harmoni.” 

Hanna

“Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit.”

Eva

Vill du landa med dig själv och komma närmre din djupa livmoders visdom? 

 

Retreaten hjälper dig att djupna i kontakten inåt och under dagarna får du fördjupa din relation med livmoderns visdom. Du kan antingen redan ha en intim kontakt med ditt inre eller så längtar du att få skapa denna kontakt. Oavsett vart du befinner dig i din livscykel är du välkommen i denna cirkel.

Här får vi möjlighet att vara med varandra precis som vi är i moget systerskap och samhörighet. Här får vår allra djupaste längtan den uppmärksamhet den vill ha. Retreaten bjuder in dig till en närvaro med dig själv, där du känner dig hemma och sedd i ditt djupaste väsen. 

En helg för innerlighet, mjukhet, djup, skratt och tårar!

Retreaten innehåller

 

~ Guidade ceremonier & övningar för att landa i djup kontakt och närvaro med dig själv

~ En omfamnande systerlig cirkel och gemenskap med andra kvinnor

Stunder för skrivande & reflektion

Mjuk yinyoga

Mysiga stunder för bara varande & integrering

Lunch och eftermiddagsfika båda dagarna 

Praktisk information

Datum: Inga nya datum är satta eftersom vi just nu renoverar rummet intill bönsalen. Jag vet att det är många av er som längtar att komma och jag kommer att lägga upp nya datum så snart jag vet hur renoveringen fortskrider. Här kan du skriva upp dig på intresselistan så länge.

Tid: Start 10.30 på lördagen och avslut 15 på söndagen.

Pris: 2600 kr inklusive moms samt lunch & em-fika lördag och söndag. Boende tillkommer (se förslag nedan).

Medlemsrabatt: Du som är med i min medlemstjänst: “Portalen” betalar 2300 kr. Vill du bli medlem blir du det här. 

Betalning: sker via swish eller bankkort vid bokningstillfället. Möjlighet till delbetalning finns i webshopen.

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, Åbergsströmmen 1, 816 94 Ockelbo

Ta sig hit med bil: Stockholm – Ockelbo tar 2 h och 20 min med bil.

Ta sig hit med tåg: Det går tåg från t.ex. Stockholm till Ockelbo Station, därifrån kan vi ordna med upphämtning om du önskar. Åker du från Sthlm tar det cirka 2 h.

Intresselistan: Kan du inte bli med denna gång, välkommen att bli med på intresselistan för framtida datum. Här hittar du den.

Tider/Schema

  • Lördag. Vi startar kl 10.30 och avslutar dagen cirka kl 18
  • Söndag. Vi startar kl 10 och avslutar kl 15.00
  • Programmet är luftigt och innehåller sköna pauser och tid för reflektion.

Boende

  • Bo på vackra Wij Trädgårdshotell, i stilfulla herrgårdsrum. Här kan du läsa mer om Wij Trädgårdar som ligger 4 km från Bönhuset. Jag rekommenderar varmt deras boende, finns både enkel och dubbelrum. Kanske har du någon kär vän som vill dela ett rum med dig? För dig som är bilburen.
  • Här i byn finns det fem enkla små stugor med några minuters promenadavstånd från Bönhuset, intill den lokala fotbollsplanen. De kostar 600kr/natt/stuga (städning och sängkläder ingår ej i detta pris men kan bokas till). Stugorna passar bra att bo själv i eller dela med en vän, de har våningssängar. Varje stuga har kök där frukost och middag kan tillagas. Här kan du boka din stuga. 
  • Om du vill bo i lite enklare standard hittar du Raggsockan Logi cirka 5 km bort. Ett nytt bed & breakfast, kreativt byggt av arbetsbaracker. Enkelrum för 680kr/natt. För dig som är bilburen. Här kan du kika in på deras hemsida. 
  • En liten bit längre bort (en kvart med bil) hittar du vackra Stilleben som är ett modernt och lyxigt stilfullt litet hotell nära naturen i Åmot. Här kan du läsa mer om det.

Lovord <3

Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet, harmoni och kvinnokraft.

Jag blev överväldigad med inspirationen både från miljön, maten, deltagarna och från Maria som ledde oss genom den välplanerade dagen av aktiviteter och övningar med sitt underbara lugn.

Den här retreaten satte igång många processer för mig, men framför allt bidrog den med att öppna upp mitt hjärta – som jag inte ens visste att det var stängt!

En boost i rätt riktning, en påminnelse om vem jag är. Tack så jättemycket!

Hanna

För mig är trygghet, ”vackerhet” och utveckling, ledord som för mig framåt. Kvinnlig kraft och gemenskap är också ledord som på senare år landat mjukt i min kropp & sinne.

Dagen jag tillbringade tillsammans med kvinnorna i ditt hem, Maria, landade som bomull i mig. Allt vackert, alla positiva energier, känslan du skapade och min lust att skriva som väcktes till liv efter alla åren som gått.

Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit. Fantastisk känsla och jag längtar redan efter en återträff.

Tack och tack och tack igen!

Eva

“Kommer för alltid bära med mig den här helgen i mitt hjärta. Tack för en magisk, vacker och innerlig retreat-helg” 

Frida

 

Är du organisatör och vill att jag kommer till din studio och leder denna retreat? Jag skapar även halvdags- och kvällsworkshops. Välkommen att höra av dig till mig.

Utrymme för reflektion

Omgiven av skönhet

Övningar för själen

Soul Retreat i Bönhuset

Systerskap & gemenskap

Raw Fika <3

Närande pauser

Varmt välkommen