Grupper i Bönhuset

– möts i mysig hemmamiljö

“Jag öppnade dörren till Bönhuset och klev rakt in i en känsla av andaktshet och harmoni.” 

 

Grupper i Bönhuset

– möts i mysig hemmamiljö

“Jag öppnade dörren till Bönhuset och klev rakt in i en känsla av andaktshet och harmoni.” 

Välkommen till Bönhuset anno 1898 – här får ni mötas lite närmre

Vill du komma med dina kollegor eller annan grupp av vänner till en rogivande och kreativ miljö? Vi tar emot mindre grupper här i Bönhuset som vill mötas stillsamt och dela en dag som skapar djupare relationer och ett mjukare sinne. 

Här serverar vi hemlagad mat med ingredienser från lokala bönder, raw fika och örtte från trädgården, enligt era önskemål. 

Maria är känd för sina goda och nyttiga bakverk som är bakade utan gluten, laktos och vitt raffinerat socker.

Tid för genuina möten

Er vistelse

Vi skräddarsyr en dag som passar er grupp och era önskemål. Yinyoga eller kakaoceremoni kan bokas till för er som vill landa i en innerlig och skapande stämning tillsammans.

Marias yoga är mjukt omfamnande och lämnar en lugn känsla i både kropp & själ. Väljer ni en kakaoceremoni leds ni in i ett kreativt och inspirerande sinne.

Bönhuset i Åbyggeby

 

Här bjuds ni in till en kraftplats som stöttar er under er vistelse. Bönhuset i Åbyggeby är en gammal missionskyrka som byggdes 1898 och var i bruk som kyrka fram till 2000.

Många själar har vandrat sin väg in genom dessa portar för att finna frid och mening. Vi fortsätter i den andan och vill låta huset vara en plats för själfullhet, kreativitet och gemenskap. 

Bokning

 

Vill ni boka in er på en vistelse hos oss, skriv till mig vilka datum ni vill komma via nedan formulär så skickar vi priser och information.

Plats: Åbyggeby Bönhus, strax utanför Ockelbo

9 + 8 =

Egen cirkel

Är du kursledare, yinyogalärare eller håller i andra slags cirklar för välmående och behöver en vacker och rogivande miljö att vara på? Vi tar emot mindre grupper här i Bönhuset. Hemlagad mat med ingredienser från lokala bönder, raw fika och örtte från trädgården kan tillagas enligt önskemål. Det går också bra att hyra bönsal och kök för egen tillagning.