Innerlig beröring

– en omfamnande stund för själen!

“Att få den här helande behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

 

Innerlig beröring

– en omfamnande stund för själen!

“Att få den här helande behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

Vill du ge dig själv en avslappnande stund som ger näring på djupet?

I den vackra bönsalen* på det gamla altarpodiet, hemma hos oss, tar jag emot för mjukgörande behandling.

Här får du komma och landa i mjukhet och innerlighet med dig själv en stund. Du kommer att ledas in i djup avslappning och känna att du får släppa omvärlden och bara vara i den här sköna omfamnande behandlingen helt och hållet tillägnat Dig.

Jag hjälper dig att slappna av in i dina djupare rum, lager på lager skalas av och du får lämna Bönhuset i en känsla av avslappning och grundning. Genom den innerliga och intuitiva beröringen hjälper jag din kropps egna förmåga att själv läka. Här får du docka in i din naturliga rytm. 

* Under vinterhalvåret flyttar behandlingarna in i den lilla salen framför den värmande kaminen.

Här leds du in i kärnan av dig själv, där du känner din urrytm och sinnesro. När du går från behandlingen kommer du att känna en mjuk innerlighet med dig själv, samtidigt som du känner dig energifylld. En behaglig känsla av närvaro där kropp och själ är i samklang. 

En behandling hos mig passar speciellt bra i en tid när det är mycket runtomkring dig, om du känner dig stressad eller upp i varv och längtar efter egentid eller om du bara vill ge dig själv en lyxig spakänsla och landa i djupare närvaro med dig själv – för det är också effekten av den här stunden, att du kommer i kontakt med din allra innersta kärna där du hör din sanna röst som leder dig vidare på din livsstig.

Här får du ny kraft och energi 

Så här går det till

Du får börja med att dela hur du känner dig för dagen och vad du önskar dig av den här behandlingen.

Sedan får du ligga ned under en filt med kläderna på här i den sköna oasen och bli mjukt guidad in i avslappning.

Du får en ögonkudde över dina ögon så att du bättre ska falla in i vilan. Jag går stillsamt igenom kroppen och lägger intuitivt mina händer mjukt där det behövs, lyhörd för det din kropp och själ längtar efter. Oftast är händerna stilla och ibland i en mjuk rörelse.

Efter behandlingen leds du mjukt ur stunden och vidare till den mysiga tehörnan.

Bönhuset i Åbyggeby

 

Här bjuds du in till en kraftplats som stöttar dig under din behandling. Bönhuset i Åbyggeby är en gammal missionskyrka som byggdes 1898 och var i bruk som kyrka fram till 2002. Många själar har vandrat sin väg in genom dessa portar för att finna frid och mening. Vi fortsätter i den andan och vill låta huset vara en plats för själavård och gemenskap. 

Under vinterhalvåret (oktober – april) flyttar behandlingarna in i den lilla salen – framför den värmande kaminen.

Paket & Pris

 

Det finns två olika paket att välja mellan, med eller utan vägledande samtal.

Innerlig beröring innehåller en mjuk kroppsbehandling samt en efterföljande testund med örter från trädgården och liten hembakt raw gobit. Här finns det möjlighet att dela om det var något speciellt som väcktes under behandlingen. Om du vill, delar jag även en reflektion om det var något som kom upp i mig under vår tid tillsammans. Testunden är främst till för att du ska få en mjuk övergång från behandlingen och ut i vardagen igen. 

Innerlig beröring + Innerligt samtal Det här är för dig som vill passa på att ge dig själv ett fördjupande och vägledande samtal medan du är i denna mjuka och närvarande energi med dig själv. Kanske bär du på någon fundering som du vill landa djupare med, eller så vill du bolla något kreativt projekt eller bara få klarhet på livsstigen. Jag fungerar som en spegel under samtalet, och lyfter det som känns aktuellt, i syfte att du når dina egna inre rum och svar. Efteråt bär du med dig den sköna närvaron efter behandlingen och även en klarhet över de frågor du tagit med in i samtalet. Även här får du en värmande kopp av mina egenodlade örter och en hembakt raw gobit.

Innerlig beröring 1200:- inkl. behandling och testund, totalt 90 min 

Innerlig beröring + Innerligt samtal 1600:- inkl. behandling, testund och vägledande samtal, totalt 120 min 

Endast innerligt samtal 1020:- inkl. vägledande samtal och testund, 75 min

Plats: Åbyggeby Bönhus, strax utanför Ockelbo

Friskvårdsbidraget får användas för behandling som är avstressande, så om du vill skriver jag ett kvitto som du kan lämna vidare till din arbetsgivare. (Jag är ej kopplad till Wellnet eller liknande). 

Jag rekommenderar dig att ta ledigt från arbetet en stund efteråt, då det är skönt att stanna i det mjuka efter behandlingen och inte direkt gå in i görande.

Bokning

 

Ja, jag vill boka in mig på behandling hos dig, det låter ljuvligt.

Jag har oftast öppet enligt nedan, kika in i kalendern och boka din tid.

Måndag 14.00-18.00

Tisdag 10.30-15.00

Onsdag 10.30-15.00

Avbokning behöver göras via mejl senast 48 timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras hela avgiften. Behandlingen betalas vid bokningstillfället. 

Har du någon fundering innan du bokar är du varmt välkommen att höra av dig via nedan formulär.

 

12 + 12 =

Lovord <3

 

Marias intuitiva känslighet öppnar upp för naturligt helande. Behandlingen var djupt avslappnande och mjukgörande för både kropp och själ.

Att få den här helande behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.

Tack så innerligt för den här stunden med dig <3 Det gav mig en så vacker påminnelse om vem jag är och vad jag längtar efter! Mjukt avslappnande och samtidigt en stark känsla av kraft som jag bar med mig långt efteråt. 

 

 

Självkärlek när den är som bäst

Vill du ge dig själv något extra vackert? Boka då in dig på något av de närliggande vackra hotellen, till exempel Wij Trädgårdshotell eller Stilleben. Ge dig själv en helg helt och hållet tillägnat dig och inled den med att komma på behandling hos mig. Kanske vill du komma iväg för att skriva på den där boken eller kanske längtar du bara efter tystnad och egen reflektion.

Mejla mig för tider på hej@mariastadell.se