Innerlig beröring

– en omfamnande stund för själen!

“Att få den här behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

 

Innerlig beröring

– en omfamnande stund för själen!

“Att få den här behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

Vill du ge dig själv en avslappnande stund som ger näring på djupet?

I den vackra bönsalen på det gamla altarpodiet, hemma hos oss, tar jag emot dig för en helande och välgörande stund.

Här får du komma och landa i mjukhet och innerlighet med dig själv. Du kommer att ledas in i djup avslappning och känna att du får släppa omvärlden och bara vara i den här sköna omfamnande behandlingen helt och hållet tillägnat Dig.

Jag hjälper dig att slappna av in i dina djupare rum, lager på lager skalas av och du får lämna Bönhuset i en känsla av avslappning och grundning. Genom den innerliga och intuitiva beröringen hjälper jag din kropp att docka in i sin naturliga rytm. 

Här leds du in i kärnan av dig själv, där du känner din urrytm och sinnesro. När du går från behandlingen kommer du att känna en mjuk innerlighet med dig själv, samtidigt som du känner dig energifylld. En behaglig känsla av närvaro där kropp och själ är i samklang. 

En behandling hos mig passar speciellt bra i en tid när det är mycket runtomkring dig, om du känner dig stressad eller upp i varv och längtar efter egentid eller om du bara vill ge dig själv en lyxig spakänsla och landa i djupare närvaro med dig själv – för det är också effekten av den här stunden, att du kommer i kontakt med din allra innersta kärna där du hör din sanna röst som leder dig vidare på din livsstig.

Här får du ny kraft och energi 

Så här går det till

Du får börja med att dela hur du känner dig för dagen och vad du önskar dig av den här behandlingen.

Sedan får du ligga ned under en filt med kläderna på här i den sköna oasen och bli mjukt guidad in i avslappning.

Du får en ögonkudde över dina ögon så att du bättre ska falla in i vilan. Jag går stillsamt igenom kroppen och lägger intuitivt mina händer mjukt där det behövs, lyhörd för det din kropp och själ längtar efter. Oftast är händerna stilla och ibland i en mjuk rörelse.

Efter behandlingen leds du mjukt ur stunden och vidare till den mysiga tehörnan .

Livmoderhelande

I en innerlig och moderlig anda får du mjukt initieras i den bärande urmoderliga famnen och landa med dina egna rötters djup. Rötter som växer från din livmoders kraftkälla där den djupaste av visdom bor, nedärvd och samskapad med förmödrasystarna. Här får du läka, minnas, landa, komma till ditt hemma och den urrytm som leder dig vidare på din livsstig. Hand i hand med din pulserande livmoders djup går du härifrån sammanlänkad med den gudomliga kärleksfulla källan. Omfamnad, buren och i en vacker kontakt med Hon som är du. 

Bönhuset i Åbyggeby

 

Här bjuds du in till en kraftplats som stöttar dig under din behandling. Bönhuset i Åbyggeby är en gammal missionskyrka som byggdes 1898 och var i bruk som kyrka fram till 2000. Många själar har vandrat sin väg in genom dessa portar för att finna frid och mening. Vi fortsätter i den andan och vill låta huset vara en plats för själavård och gemenskap. 

Under vinterhalvåret (oktober – april) flyttar behandlingarna in i den lilla salen – framför den värmande kaminen.

Paket & Pris

 

Det finns fyra olika paket att välja mellan:

Helande Innerlig innehåller en mjukgörande och avslappnande behandling  för hela kroppen, samt en efterföljande testund med läkande örter från trädgården och liten hembakt raw gobit. Här finns det möjlighet att dela om det var något speciellt som väcktes. Om du vill, delar jag även en reflektion om det var något som kom upp i mig under vår tid tillsammans. Testunden ger dig ytterligare en fördjupning av behandlingen och en mjuk övergång ut i vardagen igen.

1200:- inkl. behandling, reflektion och testund, totalt 90 min

Helande Livmoder passar dig som vill ge kärlek till din livmoder och leva från din egen kraftkälla av livslust och inspiration. Ofta möter jag kvinnor som är frånkopplade sin egen urrytm, och i den här behandlingen får du landa tillbaka med det som bor inuti dig, så nära och helt och hållet för dig. Efterföljt av testund med läkande örter från trädgården och liten hembakt raw gobit samt reflektion. Här ägnar vi alltså extra tid med livmodern och denna behandling kan passa dig som: längtar efter djup återhämtning, lider av mensvärk och pms, känner dig ogrundad och frånvarande, vill fördjupa kontakten inåt, vill landa i din egen urrytm, vill ge dig själv något mjukt, vackert och innerligt tillägnat ditt allra innersta.

1200:- inkl. behandling, reflektion och testund, totalt 90 min

Helande behandling + Samtal Det här är för dig som vill passa på att ge dig själv ett fördjupande och vägledande samtal medan du är i denna mjuka och närvarande energi med dig själv. Kanske bär du på någon fundering som du vill landa djupare med, eller så vill du bolla något kreativt projekt eller bara få klarhet på livsstigen. Jag fungerar som en spegel under samtalet, och lyfter det som känns aktuellt, i syfte att du når dina egna inre rum och svar. Efteråt bär du med dig den sköna närvaron efter behandlingen och även en klarhet över de frågor du tagit med in i samtalet. Även här får du en värmande kopp av mina egenodlade örter och en hembakt raw gobit.

1600:- inkl. behandling, testund och fördjupande vägledande samtal, totalt 120 min

Helande Mjuk är för dig som vill ge dig själv en mjuk stund i vardagens brus. Här leds du in i den avslappnande behandlingen och får känna en stillhet och ro i både kropp och sinne. Passar bra för dig som varit på någon av mina längre behandlingar och vill fylla på i samma anda.

800:- inkl behandling, totalt 50 min

Endast innerligt samtal 

Vill du endast komma på samtal går det också bra. Här får du möjlighet att landa djupare med dig själv där du hör din inre vägledning, så att du får klarhet i stegen på din livsstig. Genom att skapa en kontakt med vårt inre, lyssna till våra djupare behov och öppna dörrarna för det som vill uttryckas genom oss, kan vi leva mer meningsfulla liv.

1020:- inkl. vägledande samtal och testund, 75 min

Bokning

 

Ja, jag vill boka in mig på behandling, det låter ljuvligt. Skriv till mig så hittar vi en lämplig dag.

Plats: Åbyggeby Bönhus, strax utanför Ockelbo

Friskvårdsbidraget får användas för behandling som är avstressande, om du önskar skriver jag ett kvitto som du kan lämna vidare till din arbetsgivare. (Jag är ej kopplad till Wellnet eller liknande).

Jag rekommenderar dig att ta ledigt från arbetet en stund efteråt, då det är skönt att stanna i det mjuka efter behandlingen och inte direkt gå in i görande.

Behandlingen betalas när vi bokat in en tid, med kort eller swish. Avbokning behöver göras via mejl senast 48 timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras hela avgiften. 

9 + 12 =

Lovord <3

 

Marias intuitiva känslighet öppnar upp för naturligt helande. Behandlingen var djupt avslappnande och mjukgörande för både kropp och själ.

Att få den här behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.

Tack så innerligt för den här stunden med dig <3 Det gav mig en så vacker påminnelse om vem jag är och vad jag längtar efter! Mjukt avslappnande och samtidigt en stark känsla av kraft som jag bar med mig långt efteråt. 

 

 

Självkärlek när den är som bäst

Vill du ge dig själv något extra vackert? Boka då in dig på något av de närliggande vackra hotellen, till exempel Wij Trädgårdshotell eller Stilleben. Ge dig själv en helg helt och hållet tillägnat dig och inled den med att komma på behandling hos mig. Kanske vill du komma iväg för att skriva på den där boken eller kanske längtar du bara efter tystnad och egen reflektion.

Mejla mig för tider på hej@mariastadell.se