Innerlig beröring

– en omfamnande stund för själen!

“Att få den här behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

 

Innerlig beröring

– en omfamnande stund för själen!

“Att få den här behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.”

Vill du ge dig själv en avslappnande behandlingsceremoni som ger näring på djupet?

I den vackra bönsalen på det gamla altarpodiet, hemma hos oss, tar jag emot dig för en helande och välgörande stund.

Här får du komma och landa i mjukhet och innerlighet med dig själv. Du kommer att ledas in i djup avslappning och känna att du får släppa omvärlden och bara vara i den här sköna omfamnande behandlingen helt och hållet tillägnat Dig.

Jag hjälper dig att slappna av in i dina djupare rum och din naturliga rytm, lager på lager skalas av och du får lämna Bönhuset i en känsla av avslappning och grundning. Genom den innerliga och intuitiva beröringen hjälper jag både din fysiska kropp och energikropp att frigöra stagnationer vilket ger en känsla av ny kraft och energi.

Här leds du in i kärnan av dig själv, där du känner din urrytm och sinnesro. När du går från behandlingen kommer du att känna en mjuk innerlighet med dig själv, samtidigt som du känner dig energifylld. En behaglig känsla av närvaro där kropp och själ är i samklang. 

En behandling hos mig passar speciellt bra i en tid när det är mycket runtomkring dig, om du känner dig stressad eller upp i varv och längtar efter egentid eller om du bara vill landa i djupare närvaro med dig själv – för det är också verkan av den här stunden, att du kommer i kontakt med din allra innersta kärna där du hör din sanna röst som leder dig vidare på din livsstig.

Här får du ny kraft och energi 

Så här går det till

Du får börja med att dela hur du känner dig för dagen och vad du önskar dig av den här behandlingen.

Sedan får du ligga ned under en filt med kläderna på här i den sköna oasen och bli mjukt guidad in i avslappning.

Du får en ögonkudde över dina ögon så att du bättre ska falla in i vilan. Jag går stillsamt igenom kroppen och lägger intuitivt mina händer mjukt där det behövs, lyhörd för det din kropp och själ längtar efter. Oftast är händerna stilla och ibland i en mjuk rörelse.

Genom den långsamma beröringen får din kropp en möjlighet att slappna av och öppna sig på ett tryggt och stillsamt vis.

Efter behandlingen leds du mjukt ur stunden.

Livmoderhelande

För dig som önskar går det att rikta behandlingen till livmodern.

I en innerlig och moderlig anda får du isåfall mjukt initieras i den bärande urmoderliga famnen och landa med dina egna rötters djup. Rötter som växer från din livmoders kraftkälla där den djupaste av visdom bor, nedärvd och samskapad med förmödrasystarna. Här får du läka, minnas, landa, komma till ditt hemma och den urrytm som leder dig vidare på din livsstig. Hand i hand med din pulserande livmoders djup går du härifrån sammanlänkad med den gudomliga kärleksfulla källan. Omfamnad, buren och i en vacker kontakt med Hon som är du. 

Bönhuset i Åbyggeby

 

Här bjuds du in till en kraftplats som stöttar dig under din behandling. Bönhuset i Åbyggeby är en gammal missionskyrka som byggdes 1898. Många själar har vandrat sin väg in genom dessa portar för att finna frid och mening. Vi fortsätter i den andan och vill låta huset vara en plats för själfullhet, kreativitet och gemenskap. 

Under vinterhalvåret (oktober – april) flyttar behandlingarna in i den lilla salen – framför den värmande kaminen.

Behandlingsceremonier

 

En behandlingsceremoni hos mig ger ett djupt avtryck som varar länge efter vår stund tillsammans. Det som öppnas här skapar en skillnad på längre sikt och i de djupare skikten. Här bjuds du in i en vacker initiering till din egen rotkärna, livskraft och djupa urrytm. Det finns fyra olika paket att välja mellan:

 

Helande Innerlig innehåller en mjukgörande och avslappnande behandling för hela kroppen, samt en efterföljande testund med läkande örter från trädgården och hembakt raw godbit. Här finns det möjlighet att dela om det var något speciellt som väcktes. Om du vill, delar jag även en reflektion om det var något som kom upp i mig under vår tid tillsammans. Testunden ger dig ytterligare en fördjupning av behandlingen och en mjuk övergång ut i vardagen igen.

Inkl. behandling, reflektion och testund, totalt 90 min

Helande Livmoder passar dig som vill ge kärlek till din livmoder och leva från din egen kraftkälla av livslust och inspiration. Ofta möter jag kvinnor som är frånkopplade sin egen urrytm och i den här behandlingen får du landa tillbaka med din livmoderrot, så nära och helt och hållet för dig. Efterföljt av testund med läkande örter från trädgården och liten hembakt raw godbit samt reflektion. Här ägnar vi alltså extra tid med livmodern och denna behandling kan passa dig som: längtar efter djup återhämtning, lider av mensvärk och pms, känner dig ogrundad och frånvarande, vill fördjupa kontakten inåt, vill landa i din egen urrytm, vill ge dig själv något mjukt, vackert och innerligt tillägnat ditt allra djupaste.

Inkl. behandling, reflektion och testund, totalt 90 min

Samtal + Helande behandling Det här är för dig som vill passa på att ge dig själv ett fördjupande och vägledande samtal innan din behandling. Kanske bär du på någon fundering som du vill landa djupare med, eller så vill du bolla något kreativt projekt eller få klarhet över stegen på din livsstig. Jag fungerar som en spegel under samtalet, och lyfter det som känns aktuellt, i syfte att du når dina egna inre rum och svar. Efteråt bär du med dig den sköna närvaron efter behandlingen och även en klarhet över de frågor du tagit med in i samtalet. Även här får du en värmande kopp av mina egenodlade örter och en hembakt raw godbit.

Inkl. behandling, testund och fördjupande vägledande samtal, totalt 120 min

Kakaoceremoni + Helande behandling Här bjuds du in i en förankrad ceremoni med naturmedicinen kakao. Genom bön och intention för din stund öppnar vi ceremonin som mjukt leder dig vidare in i din egen rot. Här bjuder vi in det som behöver komma upp till ytan just nu. En möjlighet att landa djupare i dig själv, med ditt kall och dina kommande steg. Den avslappnande och meditativa ceremonin övergår sedan in i den mjukgörande behandlingen så att du också får integrera och landa med det som kom upp i ceremonin. Efteråt bär du med dig en djup känsla av förankring och ditt sanna jag. 

Inkl. kakaoceremoni & behandling, totalt 120 min

Endast samtal 

Vill du endast komma på samtal går det också bra. Här får du möjlighet att landa djupare med dig själv där du hör din inre vägledning, så att du får klarhet i stegen på din livsstig. Genom att skapa en kontakt med vårt inre, lyssna till våra djupare behov och öppna dörrarna för det som vill uttryckas genom oss, kan vi leva mer meningsfulla liv. Här kan du läsa mer om alla mina samtalsceremonier.

Inkl. vägledande samtal och testund, 90 min

Bokning

 

Vill du boka in dig på behandling, skriv till mig för pris och bokning.

Plats: Åbyggeby Bönhus, strax utanför Ockelbo

Friskvårdsbidraget får användas för behandling som är avstressande, om du önskar skriver jag ett kvitto som du kan lämna vidare till din arbetsgivare. (Jag är ej kopplad till Wellnet eller liknande).

Jag rekommenderar dig att ta ledigt från arbetet en stund efteråt, då det är skönt att stanna i det mjuka efter behandlingen och inte direkt gå in i görande.

Behandlingen betalas när vi bokat in en tid, med kort eller swish. Avbokning behöver göras via mejl senast 48 timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras hela avgiften. 

2 + 12 =

Lovord <3

 

Marias intuitiva känslighet öppnar upp för naturligt helande. Behandlingen var djupt avslappnande och mjukgörande för både kropp och själ.

Att få den här behandlingen av Maria var som att bli fullkomligt sedd och vilsamt ompysslad i stillsam trygghet. Få situationer i livet ger samma upplevelse. Jag ville inte att det skulle ta slut.

Tack så innerligt för den här stunden med dig <3 Det gav mig en så vacker påminnelse om vem jag är och vad jag längtar efter! Mjukt avslappnande och samtidigt en stark känsla av kraft som jag bar med mig långt efteråt. 

 

Självkärlek när den är som bäst

Vill du ge dig själv något extra vackert? Boka då in dig på vårt Bed & Rest i samband med din behandling. En vistelse helt och hållet tillägnat dig. Kanske vill du komma iväg för att skriva på den där boken eller kanske längtar du bara efter tystnad och egen reflektion..