Yincirkel

– en stund mitt i veckan för dig!

Marias yoga är magisk. Den heliga platsen, omsorgen om alla detaljerna, mjukheten i hållandet och omhändertagandet i vilan.”

 

Yincirkel

– en stund mitt i veckan för dig!

Marias yoga är magisk. Den heliga platsen, omsorgen om alla detaljerna, mjukheten i hållandet och omhändertagandet i vilan.”

Vill du landa i mjukhet med dig själv?

Välkommen till min omtyckta yincirkel, en retreat mitt i veckan, hemma hos oss i vår fina bönsal. Här får du landa i en omfamnande, systerlig och mysig cirkel tillägnad dig och ditt vackra inre.

Under kvällen blir du mjukt guidad in i dig själv, i en stillhet som ger en djup avslappning som du kan bära med dig under veckan fram till nästa gång vi ses. Varje träff delar vi vårt inre, rör oss mjukt i yinyoga och möts intill kaminen för en kopp te och gobit.

Jag älskar att skämma bort och omfamna just kvinnor. Vi behöver det, få bli omhändertagna en liten stund i vardagen av någon annan än oss själva, så att vi får landa och hämta ny kraft till livets resa.

En cirkel i systerskap där du får bli sedd precis där du är. 

Kvällarna

Vi möts under 6 kvällar, mitt i veckan, på onsdagar, där du får komma och landa en stund med dig själv i en mjuk och mysig atmosfär på sköna ullmattor, tillsammans i en cirkel med endast kvinnor.

Kvällarna innehåller: 

~ mjuk och stillsam yinyoga (inga förkunskaper behövs)

~ avslappning 

~ delning i cirkel 

~ en kopp te intill kaminen 

Datum & Anmälan:

 

Tid: Vi möts på onsdagar kl 18.30 – 21.00.

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo

Datum: Vårvinterns omgång är nu avslutad. Nya datum samt anmälan för hösten kommer upp under sommaren. 

Intresserad? Det går bra att skriva upp dig på intresselistan, skriv i så fall till mig i nedan formulär. Intresselistan är inte bindande, utan bara för dig som vill ha en påminnelse på mejlen när jag öppnar anmälan. 

Kursavgift: 1200:- för 6 träffar (ev. att det blir ett par extra träffar till hösten)

Det finns plats för 8 personer. Varmt välkommen hem till mig <3

Intresselistan

 

Skriv gärna till mig så skriver jag upp dig på intresselistan. 

 

11 + 6 =

Lovord från tidigare deltagare <3

 

Tack för en helt underbar yinkväll. Yinyoga har varit min yogaform de senaste tio åren och jag har aldrig varit på ett så härligt pass som igår. Platsen, cirkeln, din ledning, beröringen, musiken, texten och så avslutet med mys och te var helt underbart.

Marias yoga är magisk. Den heliga platsen, omsorgen om alla detaljerna, mjukheten i hållandet och omhändertagandet i vilan. Om fler skulle uppleva hur det är att gå på yoga hos Maria skulle grupperna vara fullbokade i år framöver. Ta chansen medan den finns! <3