Yincirkel

– en stund mitt i veckan för dig!

Marias yoga är magisk. Den heliga platsen, omsorgen om alla detaljerna, mjukheten i hållandet och omhändertagandet i vilan.”

 

Yincirkel

– en stund mitt i veckan för dig!

Marias yoga är magisk. Den heliga platsen, omsorgen om alla detaljerna, mjukheten i hållandet och omhändertagandet i vilan.”

Vill du landa i mjukhet med dig själv?

Välkommen till min omtyckta yincirkel, en retreat mitt i veckan, hemma hos oss i vår fina bönsal. Här får du landa i en omfamnande, systerlig och mysig cirkel tillägnad dig och ditt vackra inre.

Under kvällen blir du mjukt guidad in i dig själv, i en stillhet som ger en djup avslappning som du kan bära med dig under veckan fram till nästa gång vi ses. Varje träff delar vi vårt inre, rör oss mjukt i yinyoga och möts intill kaminen för en kopp te och gobit.

Jag älskar att skämma bort och omfamna just kvinnor. Vi behöver det, få bli omhändertagna en liten stund i vardagen av någon annan än oss själva, så att vi får landa och hämta ny kraft till livets resa.

En cirkel i systerskap där du får bli sedd precis där du är. 

Kvällarna

Vi möts under 7 kvällar, mitt i veckan, på onsdagar, där du får komma och landa en stund med dig själv i en mjuk och mysig atmosfär på sköna ullmattor, tillsammans i en cirkel med endast kvinnor.

Kvällarna innehåller: 

~ mjuk och stillsam yinyoga (inga förkunskaper behövs)

~ avslappning 

~ delning i cirkel 

~ en kopp te intill kaminen 

Datum & Anmälan:

 

Tid: Vi möts på onsdagar kl 18.30 – 21.00.

Plats: Bönhuset i Åbyggeby, strax utanför Ockelbo

Datum höstens omgång:

HÖSTENS CIRKEL ÄR NU FULLBOKAD. Vill du bli med på någon enstaka gång, hör av dig, ibland blir någon sjuk eller får andra förhinder och en plats öppnas upp. 

Ons 28 sep

Ons 5 okt

Ons 12 okt

Ons 19 okt

Ons 26 okt

Ons 9 nov

Ons 16 nov

Notera att det är ett uppehåll vecka 44 för höstlov!

Anmälan & Swish: Du anmäler dig genom att mejla mig via nedan formulär samt bekräfta din anmälan genom att swisha säsongsavgiften till 070-365 37 06.

Säsongsavgift: 1400:- för 7 träffar

Kvitto kommer på mejlen, meddela om du vill att det ska stå med företagsuppgifter på kvittot. Anmälan är bindande men kan överlåtas till en vän. 

Det finns plats för 8 personer. Varmt välkommen hem till mig <3

Drop-in: Skulle du vilja vara med någon enstaka gång, så finns drop-in i mån av plats, beroende om kursen blir fullbokad eller ej. Kolla aktuellt datum med mig isåfall. Drop-in avgift: 250:-

Cirkeln är fullbokad

HÖSTENS YINCIRKEL ÄR NU FULLBOKAD. Vill du bli med på vårvinterns yincirkel med start i februari, mejla mig, så skriver jag upp dig på intresselistan och skickar ett mejl när nya datum har satts. Intresselistan är inte bindande. 

 

12 + 1 =

Lovord från tidigare deltagare <3

 

Tack för en helt underbar yinkväll. Yinyoga har varit min yogaform de senaste tio åren och jag har aldrig varit på ett så härligt pass som igår. Platsen, cirkeln, din ledning, beröringen, musiken, texten och så avslutet med mys och te var helt underbart.

Marias yoga är magisk. Den heliga platsen, omsorgen om alla detaljerna, mjukheten i hållandet och omhändertagandet i vilan. Om fler skulle uppleva hur det är att gå på yoga hos Maria skulle grupperna vara fullbokade i år framöver. Ta chansen medan den finns! <3