om Maria

– kreatör & författare

om Maria

– kreatör & författare

“Livmodern. Pulserande. Stillsam. Rytmisk med naturen. Visdom. Kraft. En länk till det stora. Inom mig.

– Versen Livmoderljus ur min bok “Den inre rösten”.

Min önskan med mitt arbete är att du ska hitta något här som kan leda dig närmre dig själv, så att du kan vara den som du innerst inne längtar efter att vara. 

Inom mig bor min största vägledare, en inre visdom, en urrytm och en vacker och flödande kreativitet. Jag följer min inre röst, årstidernas rytm, både de inre och yttre i mitt liv och skapande. Genom att följa min menscykels rytm lär jag mig hur jag ska ta hand om mig själv och hur jag kan använda min inneboende kraft på det jag vill bidra med. Genom att blicka inåt, till min sanning och släppa förlegade normer leds jag djupare in i livets mysterium där hela jag får plats, där skaparlusten föds, där intuitionen är stark och där jag hör min allra innersta röst – den som vet vilka stegen på min livsstig är. 

I juni 2021 släppte jag min andra bok. En bok om menscykelns rytm, hur jag kan läka mig själv och leva i samklang med min cykliska rytm som menstruerande kvinna. 

Genom att skapa en intim relation med min menscykels rytm känner jag mig allt mer hemma i mig själv, stegen på min livsstig, mitt kall och det jag ska bidra med blir allt tydligare. Varje gång jag får menstruera får jag möjligheten att landa in med en livsvisdom som inte bara gynnar mig själv, utan även min omgivning. 

Den inre rösten

– min första bok!

I den den här boken berättar jag om min allra innersta röst som hjälper mig att finna sinnesro, tillit och ett livsflöde. Genom personliga berättelser, konkreta exempel och reflekterande frågor leder jag läsaren närmare och närmare den innersta kärna där den klara rösten viskar.

“Nu börjar jag att läsa om din bok för andra gången. Tack för en magisk bok och för att du delar så intuitivt. Har fått så mycket fina insikter och är väldigt tacksam för den!”

Jag är författare och kreatör – genom mina böcker, kurser och retreats vill jag bidra till den helande och uppvaknade kvinnan. Jag använder mig dagligen av enkla men kraftfulla verktyg som hjälper mig att känna mig hemma i mig själv och leva efter det som kallar inom mig – verktyg och övningar som jag också delar med mig av i mitt onlineprogram SHE creates.

SHE creates gav mig verktyg till att återupptäcka min inre kvinna. Nu vill jag inget hellre än att hedra henne, lyssna på henne, vara med henne och följa henne! Känner en inre styrka och klarhet efter programmet som jag är enormt tacksam för. / Cora

För snart fyra år sedan följde jag en av mina största drömmar och flyttade ut på landet med min man Olov. Vi bor nu i ett stort kreativt hus, ett gammalt bönhus från 1898 och livs- och skaparprocessen fördjupas allt mer för varje dag som går. Här har jag skapat mig en studio, en alldeles egen kraftplats för mig att skapa det som vill uttryckas genom mig, där jag bland annat författade min första bok och leder enskilda samtal och onlineprogram i grupp via Zoom. 

Till vårt hem bjuder jag också in till retreat – en helg för att landa in i det allra innersta rummet.

Tron till någonting större har varit och är fortfarande, tillsammans med menscykelns visdom, de största pusselbitarna som läker mig. Det är när jag stannar upp och ber och lämnar över mitt liv och säger ”Ske din vilja, inte min”, som jag märker att det finns så otroligt mycket mer än jag någonsin kommer att förstå med mitt mänskliga jag. När jag dessutom följer min egen inneboende rytm, ja, då förändras hela livet. Jag hör mina behov, behov som jag behöver lyssna på för att kunna följa mitt kall och vara den kvinna jag kommit hit för att vara i detta jordeliv. 

Tack för att du är här – hör gärna av dig om det finns något jag kan hjälpa dig med. 

 

Kram Maria

Psst. Du når mig på hej@mariastadell.se 

Många ord har velat uttryckas genom mig och det landade i att jag skrev min första bok Den inre rösten. Det är en bok för skapandet, det som vill uttryckas genom oss och en bok om att följa det vi hör inom oss. För jag tror att var och en av oss har något som kallar på oss, något som vill väcka oss och få oss att dela det med vår omgivning.

“Din bok är ljuvlig och väcker så mycket i mig. Bär den med mig i väskan och läser/skriver när jag får feeling. Tack för allt du är och ger.”