Bokningsvillkor Kvinnans Kall

När du anmäler dig till kursen godkänner du dessa bokningsvillkor: 

Anmälan, betalning & delbetalning

Du anmäler dig genom att fylla i anmälningsformuläret, därefter skickas en faktura med betalningsvillkor 7 dagar. För dig som anmäler dig nära inpå kursstart skickas en faktura med betalning innan kursen börjar. Du väljer vid anmälan om du vill betala en engångssumma eller delbetala i tre månader. Betalning av fakturan bekräftar din plats. För dig som delbetalar skickas resterande fakturor ut efterföljande två månader (den 25:e i månaden). 

Regler för avbokning

Du har möjlighet att ångra dig inom 14 dagar efter din anmälan, dock senast den 18 mars. Inga återbetalningar görs efter detta datum. Om du ångrar din anmälan dras en anmälningsavgift på 500:- från den totala summan. (Dvs. du får tillbaka kursavgiften minus 500:-.)

Om du skulle få oförutsedda förhinder som t.ex. sjukdom och tiden för ångerrätten gått ut, återbetalas inte kursavgiften. Det går heller inte att använda din kursplats i framtiden. Däremot kan du, om du vill, överlåta kursen till en vän om du får förhinder. 

Inställd kurs 

Om kursen skulle ställas in på grund av kursledarens sjukdom, för få deltagare eller andra omständigheter som inte kunnat förutses, betalas hela kursavgiften tillbaka. Det ges dock ingen ersättning för andra eventuella utlägg som du gjort i och med kursen. 

Missade kurstillfällen 

Kurstillfällena kan inte flyttas eller sparas. Om du missar ett kurstillfälle får du enklast information genom den gemensamma gruppen. Träffarna spelas även in!

Övrigt

Du behöver ha tillgång till dator med inbyggd mikrofon och kamera samt internetuppkoppling för att få bästa kvalitet på våra onlineträffar. En utförligare information om Zoom skickas ut innan kursstart så att du kan förbereda dig i god tid. Zoom fungerar som ett telefonsamtal, fast med bild. 

Har du frågor? Kontakta gärna mig! hej@mariastadell.se