Lovord

Tack för all magi…

SHE creates har varit en helt magisk kurs! Under Marias fantastiska ledning har jag och de andra kvinnliga kursdeltagarna fått göra en inre resa hem till oss själva och odlat förmågan att lyssna på vår innersta röst. Med hjälp av skrivövningar, dagliga reflektioner, meditation och andra övningar har jag fått träna mig i att stanna upp, ta hand om mig själv, lyssna på vad mitt hjärta viskar och ta steg för det som vill uttryckas genom mig. Maria är en underbar kursledare som lever som hon lär och därmed inspirerar och visar att det går att leva ett liv som många av oss bara drömmer om! Jag ville inte att kursen skulle ta slut!! Evigt tacksam för allt jag fick lära mig under SHE creates. Tack Maria och alla de andra kvinnorna som deltog i kursen för ett vackert systraskap och en oförglömlig höst!

Maria

Deltagare SHE creates

Jag är oändligt tacksam till Maria för skapandet av detta unika och underbara program. Med konkreta verktyg och övningar, har det öppnat upp mina kreativa gåvor som har legat inkapslade i mitt inre och som jag inte riktigt kunde få tag på på egen hand. Övningarna, gemenskapen med alla underbara kvinnor i gruppen och Marias magiska vibe har trampat upp en stig, som sedan har blivit en väg in till mitt inre, till Anna här inne som flödar över av kärlek, spänning och kreativitet! 

Med sin mjuka ledarstil tillåter Maria alla att vara som de är, hon bjuder in till balansen och harmonin med genomtänkta steg. Maria har fantastiska gåvor som jag har varit välsignad att få ta emot och skulle hon skapa ett fortsättningsprogram – så skulle jag hoppa på utan att tveka!  

Anna Freya

Deltagare SHE creates , Konstnär, ingenjör, yogalärare och spirituell inspiratör - The new vibe

Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet, harmoni och kvinnokraft.

Jag blev överväldigad med inspirationen både från miljön, maten, deltagarna och från Maria som ledde oss genom den välplanerade dagen av aktiviteter och övningar med sitt underbara lugn.

Den här retreaten satte igång många processer för mig, men framför allt bidrog den med att öppna upp mitt hjärta – som jag inte ens visste att det var stängt!

En boost i rätt riktning, en påminnelse om vem jag är. Tack så jättemycket!

Hanna

Deltagare Soul Retreat

För mig är trygghet, ”vackerhet” och utveckling, ledord som för mig framåt. Kvinnlig kraft och gemenskap är också ledord som på senare år landat mjukt i min kropp & sinne. Dagen jag tillbringade tillsammans med elva kvinnor i ditt hem, Maria, landade som bomull i mig. Allt vackert, alla positiva energier, känslan du skapade och min lust att skriva som väcktes till liv efter alla åren som gått. Det är mindre lätt att sätta ord på känslan, men något i stil med pånyttfödelse och tillit. Fantastisk känsla och jag längtar redan efter en återträff.

Tack och tack och tack igen!

Eva

Deltagare Soul Retreat

Att få spendera min höst med SHE-creates kursen har varit en magisk upplevelse och en resa in i mig själv och mitt skapande. Jag kom i kontakt med mitt inre skapande på ett helt nytt sätt. Trots att jag har arbetat kreativt i många år och drivit företag har jag aldrig lyckats kombinera kreativiteten och företagandet som jag kan nu tack vare kursen. Maria hjälpte mig att både komma i kontakt med mitt inre skapande och sätta strukturer. Vilket gjorde att mitt skapande kunde få plats och blomma.

Mitt skapande har blivit till en ceremoni som jag numera njuter av dagligen. Det har väckts en meditativ känsla i mig när jag arbetar med mitt skapande som känns rätt i varenda cell. En av kursens höjdpunkter för mig var nymåne ceremonin som vi fick i uppgift att göra hemma med instruktioner från Maria, jag kan inte sätta ord på vad som hände mer än att det var magiskt.

Tack vare kursen har jag lärt mig att komma ut ur stress snabbare när jag hamnar där. Det lugna tempot i mig har fått lov att ta plats, det är härifrån jag ska skapa nu.

Kursen har varit ett guldkorn i min vardag denna höst, så stort tack Maria!

Malina Arp

Deltagare SHE creates, Grundare av Karma Store

Det känns som SHE creates har varit mer givande och betydelsefullt för mig än alla terapier jag gått igenom. Tänk att få komma in i ett sammanhang med andra kvinnor, att ha ett gemensamt fokus, att bli förstådd, lyssnad på och att få spegla sig i andra. Samhället känns så fejkat, prestationsstyrt, ytligt och hårt – därför har det varit så skönt att få känna på det verkliga, det sanna, det innerliga och det mjuka som funnits i gruppen. Med Maria har meditation och bön blivit mycket mer avslappnat och skönt, hon inspirerar till ett okrångligt förhållningssätt till det andliga. Och genom att öva på kontakten med det inre har jag faktiskt fått ett annat förhållningssätt till mig själv. Jag är lite snällare med mig själv, lite mer nyfiken på att ge mig hän och släppa kontrollen och jag kan på riktigt känna ett behov av att lyssna inåt och be. Jag är innerligt tacksam för att Maria delat med sig av i kursen.

Maja

Deltagare SHE creates

När jag anmälde mig till SHE-creates kunde jag inte ana vilken djupverkande effekt det skulle ha på mig. Under hösten har jag fått komma närmare mig själv och min innersta kärna, det jag vill skapa och bidra med i världen. Jag har fått en större förståelse för vad som verkligen är viktigt för mig och hur jag vill uttrycka det. Programmet känns verkligen inspirerat och Maria har bidragit med en jättefin känsla och hållit mötena med en tydlig och trygg struktur. Samtidigt har jag haft full frihet att utforska mitt eget skapande och dela med mig av det som legat närmast hjärtat under hösten. Att få tillhöra en grupp har också varit betydelsefullt och jag känner att jag vuxit genom att både dela med mig av min process och ta in de andra deltagarnas erfarenheter. Stort tack till dig Maria för att du med så mycket kärlek har skapat det vackra rummet SHE-creates!
Isabell Svan

Deltagare SHE creates, Kreatör och Inspiratör på Isabell Svan

Ett superfint program för dig som vill leva livet genom din innersta längtan och blomma ut. Maria är en genuin, själslig och underbar ledare som inspirerar till att våga sakta in, lyssna på vad rösten inom dig säger och ta steg som du kanske drömt om.
Ida

Deltagare SHE creates, Designer & Konstnär på Ida Gerdemark

SHE creates gav mig verktyg till att återupptäcka min inre kvinna. Nu vill jag inget hellre än att hedra henne, lyssna på henne, vara med henne och följa henne! Känner en inre styrka och klarhet efter programmet som jag är enormt tacksam för.
Cora

Deltagare SHE creates

SHE creates fick mig att våga lyssna till min innersta längtan och återupptäcka den kvinnliga kraften inom mig. Den gav mig en supportande gemenskap, ett nytt drömyrke och en djupare kontakt med min själ. Jag är evigt tacksam för dessa gåvor!
Jenny

Deltagare SHE creates

Jag har precis skrivit min första låttext, eller ja första arbetsversion. Vad hände?!? Helt plötsligt tillät jag mig att vara kreativ tack vare denna kurs. Tack!
Martina

Deltagare Creative Woman Live

Marias kurs gav mig som företagare möjligheten att lyssna inåt på min inre röst och ta tiden att känna in vad jag vill bidra med och skapa.
Maria är en stor inspirationskälla då det hon gör känns på riktigt, håller hög kvalitet, är smakfullt och skapar förändring i människors liv.
Martina Skoog

Deltagare SHE creates, Grundare av Fysioterapistudion STHLM och gravidcoachen.se

At the end of a long winters day -tired and weary- I slid into a candle-lit bubble bath. With me I had Maria’s voice on YouTube, guiding me deeper into prayer and contemplation-just what I’d needed. Sometimes we make things way too complicated, assuming we need hours of yoga and meditation to come home to ourselves. But aligning with our souls can be luxuriously simple. With “Soul Whisper,” Maria elegantly shows us that anyone can connect to her intuition-effortlessly and easily. In her course, Maria provides us with powerful tools to live a simple, joyful, and embodied life; starting today.
Nadja Feulner Eriksson

Deltagare Soul Whisper, Coach and Writer på Nadja Eriksson

Maria är en varm inkännande person som med sin väl genomtänkta kurs leder mig tillbaka till mitt autentiska jag och personliga uttryck med olika övningar. I ett forum med ömsesidig respekt och systerskap får jag mer klarhet över mitt nästa steg i min personliga process och hittar fram till vad som är viktigt för mig. Jag kan varmt rekommendera Marias kurs. 

Solveig

Deltagare Creative Woman Online

Den här kursen startade upp många processer hos mig. Tydliga och enkla instruktioner från Maria som har en förmåga att på ett enkelt sätt göra saker konkreta… locka fram det som kan vara svårt att formulera med olika övningar och samtal. Mitt arbete och mina vision boards har bara börjat… det ska bli så spännande att se hur allting kommer att utveckla sig!
Ann-Charlotte

Deltagare Creative Woman Live

SHE creates var ett väldigt spännande program att få ta del av. Jag fick enkla, men mycket viktiga verktyg för att lyssna inåt på min inre röst. Jag har en historik där jag inte litat på den och gjort val där jag kört över mig själv. Efter programmet har jag blivit bättre på att ta den inre rösten på allvar och framförallt att lita på att den är sann för mig. Jag har sänkt tempot lite och känner att jag har bättre kontakt med min själ och även med det gudomliga som finns där hela tiden. 

När jag är “intonad” på mitt inre är jag bättre rustad att möta min yttre verklighet från en sann och autentisk plats inom mig. Det här är A och O för livskvaliteten, men även för mig som företagare som är beroende av att tränga igenom informationsöverflödet i sociala medier. Där finns så mycket “yta” och det är lätt att dras upp i den och tappa sig själv. Nu känner jag mig stärkt i att vara ännu mer transparent, äkta, osminkad och sann och det ger redan resultat.

Programmet är väldigt enkelt att följa. Det som sticker ut är att det är kärnfullt. Varje modul har 100% relevans och hänger ihop på ett glasklart sätt. Det krävs ett proffs för att skapa detta och det är Maria. Hon håller i sessionerna på ett proffsigt och varmt sätt och skapar ett space som känns tryggt och närvarande. Sen blev jag positivt överraskad att det går så bra att skapa en cirkel med så starkt närvaro och känsla av närhet, virtuellt via Skype. 

En kurs som du inte kan missa helt enkelt. Signa dig idag! 

Nathalie Aldana

Deltagare SHE creates , Grundare och VD för Nathalie's Direct Trade AB

Jag fick med mig konkreta och enkla verktyg för hur jag kan komma i kontakt med min innersta längtan och kreativitet som kvinna. Den där kreativa kraften inom mig, min unika ton, den som inte kommer från prestation utan från avslappning och tillit. Vilken gåva att få lära känna den efter ett helt liv av att vara den duktiga flickan! Då kursen sträckte sig över totalt två månader fanns gott om tid att praktisera och integrera de olika stegen. Nu i efterhand finns verktygen med mig som en del av min vardag. Kraftfullt och vackert.

Det var också inspirerande att ta del av de andra kvinnornas berättelser om hur kreativiteten börjat spraka under kursens gång, och hur den kreativa kraften på ett coolt sätt manifesteras i den fysiska verkligheten. Jag märkte att min egen kreativitet blev starkare genom att dela den med andra. Jag kan med varmt hjärta rekommendera kursen till varje kvinna som mer fullt vill leva sin längtan!

Christina

Deltagare Creative Woman Live

Jag tycker att din kurs är nåt av det bästa som hänt mig i utvecklingsväg och i livsverktyg. Nu har jag jobbat mycket med mig själv innan, gjort mig av med gammalt bagage och byggt upp en självkänsla men det jag har missat är att lyssna till min innersta röst och tittat närmare på mina gåvor till omvärlden. Du är så grym, Maria!
Carina

Deltagare Creative Woman Live

Denna kurs vill jag med kärlek rekommendera till dig som längtar efter att följa ditt hjärta, hitta in till glädjen o kreativiteten – få mer flow i livet helt enkelt! Du får härligt peppande hjälp o stöd både av Maria o av andra kloka kvinnor att förverkliga dina drömmar o visioner. För mig ledde kursen till att jag äntligen vågade ta steget mot en dröm jag haft länge men inte fullt ut vågat tro på. Maria är varm, klok o pratar ur hjärtat o utifrån sin egen erfarenhet. Just nu känns det som att allt är möjligt o det är en riktigt härlig känsla!
Nellie

Deltagare Creative Woman Live

Den här kursen var som en enda stor kärleksgåva till mig själv. Så enkla och effektiva övningar och redskap som skapade så mycket flöde, klarhet och gav helt nya perspektiv på mig och mitt liv. Verkligen värdefulla för att komma närmare i kontakt med mitt djup, kärlek till mig själv och min inre längtan. Maria känns så genuin och inspirerar med all sin grace, bubblighet, klara intuition och  kreativitet. Jag känner mig full av livslust!
Magdalena

Deltagare av Creative Woman Live

Detta är en fantastisk kurs på många olika sätt. Den där längtan där inne som man inte alltid kan sätta ord på, den kommer närmare med hjälp av stillsam guidning och konkreta handlingar. Kursen har öppnat upp för mer av mig och att känna den där tilliten och att jag och alla andra kvinnor har fantastiska gåvor att dela med sig av till världen om vi tillåter oss själva det. Kursen är början av en resa och kreativ process som förhoppningsvis varar hela livet. Maria är en fantastisk lärare och jag rekommenderar kursen varmt!
Karolina

Deltagare Creative Woman Live