Samtalsceremoni

– en helande stund & famn för själen i en ceremoniell anda!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

 

Samtalsceremoni

– en helande stund & famn för själen i en ceremoniell anda!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

Landa i djupheten med dig själv

Välkommen till ett samtal på tu man hand med mig, via telefon eller i Ockelbo. En helande stund och famn för själen. Ett samtal med mig skapas som en ceremoni och ger dig klarhet, förankring, mod, tillit och inspiration. Här bjuds du in att landa med dina djupare rum där du hör dig själv, din sanning och din vackra & viktiga visdom. 

Oavsett vilken samtalsceremoni du väljer öppnar vi dörren till det du längtar att få lyfta in i samtalet, här får det som vill komma fram för att skapa mer frihet i ditt liv, så att du kan gå med förankrade steg för det som kallar djupt inom dig. Efter samtalsceremonin bär du med dig en känsla av mjuk expansion samt klarhet och själsstyrka för dina kommande steg. 

Under vårt samtal tittar vi på det som vill röra sig genom dig just nu. Det finns en gudomlig kraft inom oss som viskar till oss med en mjuk röst – när vi tar de stegen istället för våra egna kontrollerade och uträknade steg (eller kanske till och med andras/omvärldens önskningar om våra steg), så uppstår en kontakt och i det mötet känner vi oss vägledda. Att leva från den här inre platsen kräver både mod och själsstyrka – och det välkomnar jag under vårt samtal.

Vad än du önskar klarhet eller läkning i så finns jag här under din ceremoni för att omfamna, lyssna, spegla och mjukt leda dig vidare.

 

 

Jag skapar en trygg plats där du får landa djupare med den visdom som bor i dig

 

 

En ceremoni ger:

 

  • en djupare kontakt med din inre visdom
  • mod och själsstyrka
  • en möjlighet att frigöra blockeringar
  • klarhet i dina livssteg
  • fördjupade insikter om hur du vill skapa ditt liv och/eller din eventuella verksamhet
  • tillförsikt och hopp
  • ett djupare läkande som välkomnar den feminina urkraften
  • ett tryggare och lugnare nervsystem

Samtalsceremonier

Ceremoni ~ mjukt helande

Med hjälp av guidad avslappning samt distanshelande leds du in till en innerlig och djup plats med dig själv, från den platsen öppnar vi samtalet och låter det som vill få veckla ut sig. Jag arbetar intuitivt och alltid i syfte att vägleda dig till din egen visdom och skapande kraft.

 

75 min via Zoom eller telefon 

Ceremoni ~ kakao

Med hjälp av naturmedicinen kakao leder jag dig in i en förankrad ceremoni där du får landa djupare i dina livssteg, med ditt kall och det du är här för att skapa och bidra med. Kakao ingår och skickas i förväg på posten.

 

90 min via Zoom

Ceremoni ~ vid elden 

Här möts vi ”på riktigt” och har samtal antingen intill kaminen i vårt Bönhus eller över öppen eld ute i naturen. Här får du landa i en vackert omfamnande kakaoceremoni där din djupaste intention leder dig in i en djup närvaro med dig själv. Kakao går att byta ut mot örter om du hellre önskar det.

 

90 min i Bönhuset alt. 3 h utomhus i naturen 

 

Ceremoni vid elden är fin att kombinera med en mjukgörande behandling. Läs mer här.

Ceremoni ~ djup

För dig som vill arbeta med mig över en längre tid erbjuder jag paket om 4 eller 8 ceremonier där vi kombinerar ovan och arbetar med hemritualer och själsreflektioner mellan våra träffar. Det som skiljer detta paket åt de enskilda samtalen är att vi möts mer djupgående under en längre period (3 alt. 6 månader), som skapar ett omfamnande mellan träffarna och en fördjupning i dina steg och ditt kall.

Skriv till mig via nedan formulär eller på hej@mariastadell.se för pris och bokning.

Bokning

Jag tar oftast emot eftermiddagar från 13-17, skriv till mig så hittar vi en tid som passar. Det finns även enstaka kvällstider. 

Avbokning behöver göras via mejl senast 48 timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras hela avgiften. Samtalen bekräftas och betalas via swish eller bankkort när vi bestämt ett datum. 

 

1 + 6 =

“Maria är fantastisk och hjälper dig att plocka ut livets djupare önskningar. Det själen på djupet längtar efter att göra.”