Vägledande samtal

– en stund för dig!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

 

Vägledande samtal

– en stund för dig!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

Ett samtal sker på tu man hand med mig via telefon, Zoom eller i mitt hem i Ockelbo – du väljer! 

Här får du möjlighet att landa djupare med dig själv där du hör din inre vägledning och visdom – så att du får klarhet i stegen på din livsstig. Genom att skapa en kontakt med vårt inre, lyssna till våra djupare behov och öppna dörrarna för det som vill uttryckas genom oss, kan vi leva mer meningsfulla liv.

Kanske känner du att du vill ha en närmre relation med dig själv och ditt inre? Kanske finns det något som vill ha uppmärksamhet där inuti dig, något som vill bli lyssnat på? Kanske längtar du efter att få känna dig hemma i dig själv, där intuition och klarhet bor? 

I ett samtal med mig får du vara med den djupare visdomen inom dig – den som leder, omfamnar dig och visar dig vad du behöver i ditt liv.

Under vårt samtal tittar vi på det som vill röra sig genom dig just nu. Vad är det du mest av allt längtar efter? Vill du känna mer mening och tillit i livet? Vill du släppa på blockeringar som håller dig tillbaka? Dagdrömmer du om något i smyg som du inte riktigt vågar säga till någon? Finns det en ouppfylld dröm eller idé, något som känns stort och oövervinnligt men som du känner att det är dags att ta ett steg för nu? Eller så kanske du driver en egen verksamhet och vill komma vidare och få ny luft under vingarna? Tillsammans tittar vi på hur du kan komma djupare in i den visdom som bor i dig och leder dig vidare på din livsstig. 

Jag tror att det finns en gudomlig kraft inom oss som viskar till oss med en mjuk röst – när jag tar de stegen istället för mina egna kontrollerade och uträknade steg (eller kanske till och med andras/omvärldens önskningar om mina steg), så uppstår en kontakt och i det mötet känner jag mig vägledd. Att leva från den här inre platsen kräver både mod och själsstyrka – och det välkomnar jag under vårt samtal.

Samtalet inleds alltid med en bön, sedan tar vi vår stund därifrån. Det är en intuitiv vägledning och samtalet följer ingen färdig mall. 

 

 

Det finns en djup inre visdom inom var och en av oss som berättar vilka stegen är på vår livsstig. 

Ett samtal kan ge:

 

  • en djupare kontakt med din inre visdom och intuition
  • mod och själsstyrka
  • klarhet i dina steg
  • fördjupade insikter om hur du vill skapa ditt liv och/eller din eventuella verksamhet 
  • en djupare förståelse för din menscykels rytm och årstidernas rytm 
  • konkreta verktyg för att frigöra blockeringar så som att jämföra sig med andra, kontroll, tvivel, dålig självkänsla, nedstämdhet, stagnerad kreativitet, olust etc. 

Det här ingår:

 • Ett samtal á 60 minuter med Maria 

Det är genom vårt möte som vi lär känna Dig och de steg du längtar efter att ta. Du får dela med dig av dig själv och din längtan genom tydlig och mjuk vägledning/spegling från mig. Jag rekommenderar dig att välja en tid då du är hemma (ej på jobbet) och kan prata ostört. 

 • Tillit 

Det kan vara svårt att lita på den egna rösten. Speciellt när det finns så många andra starka röster i vårt samhälle av normer och sätt att leva livet, som kanske egentligen inte alls stämmer överens med ditt eget inre. Under vår tid tillsammans kommer du att märka hur du får mer tillit och mod att lyssna på din egen inre röst och låta den få vara din vägledare, varje dag. 

 • Fördjupad skaparprocess 

Genom att ge dig själv och ditt inre den här tiden och uppmärksamheten kommer du att märka hur du kommer djupare in i dig själv, där din urvisdom och ditt kreativa flöde bor.

 • Bolla idéer, visioner och drömmar

Ibland kan det vara så ensamt att drömma och kanske har du inte vågat delat med dig av dina innersta drömmar och visioner till någon annan. Nu får du möjlighet att lyfta det du drömmer om och sätta rullning på det som bor inuti dig. 

 • Gå från idé till handling 

Samtalet ger dig en mjuk knuff att ta de steg du vill ta i det här skedet av ditt liv och skapande. 

 • Komma ur din egen bubbla 

Det är lätt att snöa in sig i sin egen lilla bubbla – därför kan det vara värdefullt att bjuda in mig i ditt liv och din skaparprocess. När du gör det låter du dig bli speglad i din kraft och din kreativitet och du kommer märka vart ditt inre vill leda dig.

 • Utgå från din själs JA:n 

Jag vet hur det är att leva i en inrutad box, fylld av rädslor och oro och en obotlig längtan efter frihet. MEN jag vet också hur det är att ta sig ut ur boxen och börja leva det liv som knackar på inifrån och hur det är att gå från meningslöst till meningsfullt. Vare sig du redan lever fri som en fågel eller behöver en liten knuff åt det hållet, så är du välkommen. Jag tror även att fria fåglar behöver ett hållet space med jämna mellanrum, för att samla ännu mer mod och tillit till sitt eget skapande.

Bonus

Vacker anteckningsbok

Till dig som bokar en samtalsserie på 3 samtal skickar jag en vacker dagbok på posten, där du kan samla din inre visdom – boken är signerad med en handskriven bön.

Bokning

Mejla mig för prisuppgift samt lediga tider på hej@mariastadell.se eller genom att fylla i nedan formulär. Skriv om du vill boka ett eller tre samtal.

Avbokning behöver göras via mejl senast 24 timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras hela avgiften.

Samtalet faktureras via mejl vid bokningstillfället, som enkelt kan betalas med swish eller “vanlig” banköverföring. Bokar du paketet faktureras hela paketet i förskott. 

 

2 + 9 =