Innerligt samtal

– en helande stund & famn för själen!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

 

Innerligt samtal

– en helande stund & famn för själen!

“Så fint att jag blev vägledd till din oas, det har påverkat mig i en mjukare och behagligare riktning. Tack för det andliga och kreativa bollplanket”.

Landa i djupet och få klarhet på din livsstig

Välkommen till ett samtal på tu man hand med mig, via telefon eller här i Ockelbo. En helande stund och famn för själen, så att du kan landa ännu lite till i det som är Du. 

Här får du möjlighet att landa djupare med dig själv där du hör din inre vägledning, så att du får klarhet i stegen på din livsstig. Genom att skapa en kontakt med vårt inre, lyssna till våra djupare behov och öppna dörrarna för det som vill uttryckas genom oss, kan vi leva mer meningsfulla liv.

Kanske känner du att du vill ha en närmre relation med dig själv och ditt inre? Kanske finns det något som vill ha uppmärksamhet där inuti dig, något som vill bli lyssnat på? Kanske längtar du efter att få känna dig hemma i dig själv, där intuition och klarhet bor?

I det här samtalet får du vara med den djupare visdomen inom dig – den som leder, omfamnar och visar dig vad du behöver i ditt liv.

Under vårt samtal tittar vi på det som vill röra sig genom dig just nu. Det finns en gudomlig kraft inom oss som viskar till oss med en mjuk röst – när vi tar de stegen istället för våra egna kontrollerade och uträknade steg (eller kanske till och med andras/omvärldens önskningar om våra steg), så uppstår en kontakt och i det mötet känner vi oss vägledda. Att leva från den här inre platsen kräver både mod och själsstyrka – och det välkomnar jag under vårt samtal.

 

 

Jag skapar en trygg plats där du får komma djupare in i den visdom som bor i dig.

 

 

Ett samtal ger:

 

  • en djupare kontakt med din intuition, din själs röst och dina rötter
  • mod och själsstyrka
  • en möjlighet att frigöra de blockeringar som finns
  • klarhet i dina steg
  • fördjupade insikter om hur du vill skapa ditt liv och/eller din eventuella verksamhet 
  • en känsla av att “komma hem”

Det här ingår:

 • Ett samtal á 60 minuter 

Det är genom vårt möte som vi lär känna Dig och de steg du längtar efter att ta. Du får dela med dig av dig själv och din längtan genom tydlig och mjuk vägledning/spegling från mig. Jag rekommenderar dig att välja en tid då du är hemma (ej på jobbet) och kan prata ostört. Samtalet sker via telefon eller här hos mig i Ockelbo.

 • Ett mjukt helande

Samtalet för dig in i kärnan av det som behöver komma upp till ytan just nu i ditt liv. I det sker ett helande och en känsla av frihet. 

 • Tillit 

Det kan vara svårt att lita på den egna rösten. Speciellt när det finns så många andra starka röster i vårt samhälle av normer och sätt att leva livet, som kanske egentligen inte alls stämmer överens med ditt eget inre. Under vår tid tillsammans kommer du att märka hur du får mer tillit och mod att lyssna på din egen inre röst och låta den få vara din vägledare, ett steg i taget. 

 • Fördjupad skaparprocess 

Genom att ge dig själv och ditt inre den här tiden kommer du att märka hur du kommer djupare in i dig själv, där din urvisdom och ditt kreativa flöde bor.

 • Bolla idéer, visioner och drömmar

Ibland kan det vara så ensamt att vandra på denna själens stig och kanske har du inte vågat delat med dig av dina innersta drömmar och visioner till någon annan. Nu får du möjlighet att lyfta det du drömmer om och sätta rullning på det som bor inuti dig. Samtalet ger dig en mjuk knuff att ta de steg du vill ta i det här skedet av ditt liv och skapande.

 • Speglad i din kraft

Det är lätt att snöa in sig i sin egen lilla bubbla – därför kan det vara värdefullt att bjuda in mig i ditt liv och din eventuella skaparprocess. När du gör det låter du dig bli speglad i din kraft och du kommer märka vart ditt inre vill leda dig.

 • Kontakt med din själs JA:n 

Jag vet hur det är att leva i en inrutad box, fylld av rädslor och oro och en obotlig längtan efter frihet. MEN jag vet också hur det är att ta sig ut ur boxen och börja leva det liv som knackar på inifrån. Vare sig du redan lever fri som en fågel eller behöver en liten knuff åt det hållet, så är du välkommen. Jag tror även att fria fåglar behöver en hållen famn med jämna mellanrum, för att samla ännu mer mod och tillit.

 

Bokning & Pris

 

Samtal via telefon 60 min: 920:-

Samtal i Bönhuset 75 min: 1020:-

Jag tar oftast emot för samtal eftermiddagar från 13-17, skriv till mig så hittar vi en tid som passar. 

Avbokning behöver göras via mejl senast 48 timmar innan avtalad tid, i annat fall debiteras hela avgiften. Samtalet betalas vid bokningstillfället. 

 

4 + 12 =