Det bor så mycket magi inuti dig!

Jag tror vi alla bär på en diamant, en glittrande gåva som vill ta plats i världen, en kreativitet som är redo att blomma ut. Egentligen vet du vad du är kapabel till att ge, men vågar du stå upp för det fullt ut? Eller håller du igen? Det finns många kvinnor runtomkring mig just nu som tar plats, som vågar synas, men som också håller igen, som inte riktigt vågar synas allt för mycket (inte minst mig själv) – för det är nån slags jantegrej som vakar över detta land, en skugga som tycks nästla sig in lite här och där.

Oavsett om du har startat ett eget företag eller vill starta eget, om du redan är en etablerad entreprenör, eller om du är anställd, sjukskriven eller arbetslös – så tror jag det finns en längtan i oss alla att skapa mer mening och frihet i våra liv.  Och jag tror du har hittat hit för att du är full med kreativitet och en nyfikenhet på livet. Så mina frågor idag är:

Vilken är din glittrande gåva?

Vad är det som poppar inuti dig?

Vad är det som vill komma fram?

Vågar du lyssna?

Vågar du ta steg ditåt? 

Jag är här för att jag vill hjälpa dig, vägleda dig och inspirera dig… Jag vill att du ska känna dig fri i ditt liv, att du ska ge av dig själv till den här världen med din alldeles unika gåva, som bara du kan ge, att du ska känna mening och att du följer din innersta längtan varje dag. Det här är egentligen inget jag har bestämt att jag ska göra, det bara känns inuti hela mig att det är det här som är min gåva och mitt bidrag till världen just nu. Och jag tror att jag har många fler bidrag till världen än detta, som jag inte riktigt hör ännu, men det här är mitt steg, just nu!

Jag möter ofta kvinnor som vill starta eget, följa en idé eller starta igång ett projekt, de frågar frågor, vill komma igång etc. och det är fantastiskt att få del av andras bubblande kreativitet, efteråt får jag samtal och sms som berättar hur det börjar hända saker med deras kreativitet och deras idéer får fart. Och det är ett bevis på att jag har något att ge i detta ämne och att jag är på rätt spår.

Uppgift 1: Var lyhörd på vad livet sänder dig för människor, vad de frågar dig om och vad de tackar dig för – för det tror jag är en present från livet till dig, som talar om för dig vad du kan ge. Var extra lyhörd kommande vecka och skriv gärna ner vilka människor som kommer till dig, kanske kan du se en röd tråd.

Uppgift 2:  Ta dig tid att samtala med dig själv, våga ställ de här obekväma frågorna till ditt inre. Vilken är din glittrande gåva? Vad är det som poppar inuti dig?  Vad är det som vill komma fram? Vågar du lyssna? Vågar du ta steg ditåt? Har du, precis som jag, haft möjlighet att varva ner och skalat av vardagssysslor under påsken? Då är du extra mottaglig denna vecka för att lyssna till ditt inre.

Ta fram din visionsdagbok (om du inte har skaffat en, se till att göra det, en vacker anteckningsbok som du blir glad av att se på), och svara på dessa frågor. Skriv allt som kommer till dig.. döm inte, tänk inte, bara skriv!  ?

Psst. Vilken är din absolut glittrigaste gåva till världen? Dela gärna i kommentaren.

Psst. 2. Är du inte redan med i Creative Flow Circle går du med här – för dig som vill öppna upp ännu mer för din kreativitet.

Pssst 3. Hur många ps får man göra ;)?! Den 29 april håller jag en Raw Fika Kurs i Gävle, läs mer och anmäl dig här. 

Nästa kväll 26 april

En kväll för dig som vill lyssna till din längtan, inspireras, öppna upp för din kreativitet, potential och intuition tillsammans med andra kvinnor på sina livsresa. De här kvällarna handlar om att skala av och komma till kärnan, att hitta hem till det som poppar inuti och från den platsen skapa magi.

Woman NOW! är en öppen och återkommande kväll i Stockholm.