De mjuka ingivelserna

– de vĂ€nliga budskapen inifrĂ„n!

De mjuka ingivelserna

– de vĂ€nliga budskapen inifrĂ„n!

Fick en mjuk men tydlig ingivelse att bege mig till skogs pÄ dag 4 i min cykel. Ofta vill min inre vinter leda mig till naturen, sÄ, jag följde och dÀrifrÄn öppnade sig en kanal av klarhet. 

Ingivelser ~ budskap inifrĂ„n som kommer med vĂ€gledning om vart vi ska gĂ„ hĂ€rnĂ€st, som om jag följer ger en behaglig rymd i bröstet och en kĂ€nsla av att jag Ă€r pĂ„ ”min stig”. Det Ă€r den mjuka och vĂ€nliga rösten inifrĂ„n som leder mig till sjĂ€lens ja:n, dĂ€r jag hör hemma. 

NÀr jag följer de ingivelser som kommer till mig öppnas en ström av flera ingivelser, de stÄr pÄ rad och leder mig varsamt genom livet. Stegen vecklar ut sig precis som de ska nÀr jag tillÄter mig att gÄ dit de vill föra mig. 

Naturen öppnar <3

NÀr vi följer vÄra ingivelser lÀmnar vi den hÄrda, kalla och alltför rÀdslostyrda rösten och öppnar oss istÀllet för den mjuka och behagliga vÀgvisaren.

Genom vĂ„ra ingivelser fĂ„r vĂ„rt unika kreativa uttryck lov att komma fram. Det som Ă€r vĂ„rt att skapas, skapas nĂ€r vi tar stegen inifrĂ„n. HĂ€r lĂ€mnar vi borden och mĂ„sten, ingivelserna Ă€r en frizon dĂ€r kanalen Ă€r ”ren” och strömmar i linje med sjĂ€lens sannhet. 

 

En guidad meditation för vÄra mjuka ja:n

Budskapen vill inte riktigt komma fram nÀr vi Àr alltför framÄtlutade i nÀsta steg. Om du kÀnner igen dig i att ofta ligga steget före, tÀnka pÄ framtiden och det som ska ske sen, prova hÀr och nu att luta dig tillbaka pÄ stolen du sitter pÄ (eller slÄ dig ner nÄgonstans om du stÄr upp), slÀpp ner axlarna, lÄt lÀpparna fÄ falla isÀr, slÀpp ut magen och andas in i bakre delen av din kropp. Ett andetag i taget. Ta emot av den hÀr stunden och det som vill ge till dig. Vi Àr omfamnande, hÀr och nu. 

FrÄn den hÀr platsen kan vi vÀlja att ta vÄra steg, aningens bakÄtlutade dÀr vi bÀttre hör vÄra mjuka ja:n. 

En kopp med ceremoniellt

NÄgot som Àr ett mjukt ja i mig, Àr vÄrens retreats hÀr i Bönhuset. Vill du ge dig sjÀlv nÄgot vackert, innerligt och helande kan du lÀsa vidare hÀr nedan, det finns möjlighet att komma pÄ halvdagsretreat i slutet av mars eller en hel helg i maj.

Med önskan om en skön tid tills vi hörs igen.

 

Kram Maria

 

Retreat i Bönhuset

Vill du skapa utrymme inombords, dÀr du hör de ingivelser som vill komma till dig och dÀr du fÄr styrka & mod att följa den innersta av röst som sÄ vackert vill leda dig vidare pÄ just din livsstig? PÄ en retreat hos mig fÄr du landa i dina djupare rum. FrÄn den platsen kommer det mest vackra fram och det Àr med stor tacksamhet vi öppnar vÄrt hem.

“KĂ€ra inre röst av sant budskap, vĂ€lkommen fram. Jag Ă€r hĂ€r för att lyssna pĂ„ det som för mig vidare pĂ„ den livsstig som Ă€r mig innerligast. Endast hĂ€rifrĂ„n villl jag ta mina steg. HjĂ€lp mig höra. HjĂ€lp mig vĂ„ga. Ett steg i taget. Amen.”