Min längtan - fem tips!

Hur kommer jag i kontakt med min sanna längtan?

En vanlig kommentar jag får: Vaddå längtan? Jag vet inte ens vad min längtan är? Hur kommer jag i kontakt med den? Det tänkte jag svara på i veckans You Tube-film. Det är inte så svårt som det kanske kan kännas.

När jag påbörjade min resa inåt, så hade jag inte den blekaste aning om vad jag längtade efter, jag brukade ringa till min coach och uttrycka min frustration, ”vad vill jag, vad vill jag, vad vill jag”! Jag minns verkligen hur jobbigt det kändes inuti att inte vara i kontakt med min längtan.

Många av oss lever i ett liv där det går undan, där dagarna fylls med diverse olika aktiviteter, familjeliv, hämtning/lämning på dagis, laga mat, jobba, vara social, träna, dejta, relatera, sköta om hemmet och så vidare. Hur ska jag ha tid med mig själv? Och det vet ju såklart bara du. Hur mycket tid kan du avsätta för dig per dag?

Jag tror att alla människor kan avsätta fem minuter av sin tid för att ge sig en stund att lyssna inåt, och det är allt som behövs för att börja odla en kontakt med vårt inre rum. 

Den sanna längtan är den som bor längst inuti oss, den som känns varm, mjuk och som ett ja. Den där allra djupaste innersta rösten, sanningen och det som kallar mig.

Gå till filmen och se mina fem tips på hur du kan närma dig din sanna längtan. Kika även in bönen här nedan som är en vacker bön att be när vi ger oss den där lugna stunden. 

Ps. Välkommen att prenumerera på mina månadsbrev! 

En bön till din längtan!

 

Dear God,

I give this time of quiet to you. 

Please dissolve my thoughts of stress and fear

And deliver me to the inner place

Where all is peace and love 

& show me what I long for

Amen 

(Inspirerad av The Law Of Divine Compensation med Marianne Williamsson)