Sekelskiftessystrar

En podd om livet som kreatörer på landet

Sekelskiftessystrar

En podd om livet som kreatörer på landet

Välkommen till vår nya podd Sekelskiftessystrar, med mig Maria och Ida Gerdemark. En podd om livet som kreatörer på landet. Ida och jag bor några kilometer ifrån varandra i hus från förra sekelskiftet. Här skapar vi hållbara och alternativa liv med våra företag, hus och trädgårdar. Nytt avsnitt kommer varannan torsdag (jämna veckor). 

Om du vill får du gärna ge oss en recension  av podden i din app, det hjälper oss att få fler att hitta den! Podden finns också via Podcaster och Acast. 

Kram Maria

 

Avsnitt 1 – flytten till landet!

I det här allra första avsnittet delar vi med oss om hur vi tog steget och flyttade ut på landet samt om vårt skapande i våra respektive företag.

Publiceringsdatum: 20 augusti

Avsnitt 2 – skaparprocessen!

I dagens avsnitt delar Ida kring vad som hänt sedan sist, då hon landat in i något med sin verksamhet och sitt skapande som inte riktigt var tanken från början. Maria pratar kring att följa ett kall och hur skapandet för henne handlar om att följa något som kommer till henne snarare än att planera och räkna ut. I varje avsnitt lyfter vi också en inspirerande kvinna. 

Publiceringsdatum: 3 september

Avsnitt 3 – rytmerna!

I avsnitt tre får du ta del av ett mycket spännande ämne – menscykeln och den inre rytm vi menstruerande kvinnor har. Det finns fyra olika faser genom en menscykel och lär vi oss hur vi fungerar i dessa faser kan vi bättre forma vårt liv efter dessa inre behov. Vi är helt enkelt inte skapta att hålla en och samma rytm genom hela månaden.

Publiceringsdatum: 17 september