Portalen

Välkommen in i en varm och omfamnande cirkel fylld

av kvinnor & visdom – en gemenskap för den

cykliska & skapande kvinnan!

Portalen

Välkommen in i en varm och omfamnande cirkel fylld av kvinnor & visdom – en gemenskap för den cykliska & skapande kvinnan!

Här skapas en omfamnande gemenskap – en plats för kvinnor att mötas, stärkas, inspireras och bli sedd ur sin livmoders djup & rytm. Vill du vara en del av denna gemenskap, välkommen in idag.

Du vackert vilda fria kvinna som inte ryms i en form och ett koncept, välkommen att landa med din kreativa, vilda och ohämmade rörelse. Här får dina rötter bre ut sig och din livmoders visdom det utrymme hon längtar efter. 

Genom alla tider har kvinnor mötts i cirklar och det finns ett djupt helande som äger rum när vi får mötas i systerskap, fritt från dömande, jämförande och konkurrens. Att mötas i en kärleksfull & tillåtande cirkel med andra systrar öppnar nya och djupare rum inom oss. Tillsammans skapar vi den här Portalen. Här får du bland annat tillgång till månadens cirkel och veckovisa dagboksreflektioner som hjälper dig att återknyta inåt. En gemenskap i en systerlig & cyklisk anda där du får landa i mjuk närvaro med dig själv samtidigt som du tar steg för ditt allra innersta kall.

Kanske har du läst någon av mina böcker, lyssnat på min podd eller hittat in hit via Instagram och önskar en plats & gemenskap att få fortsätta leva, lära och vara i sanning med dig själv och din livmoders visdom. Här finns det utrymme att mötas och dela vår inre resa och framförallt möjlighet för dig att djupna i kontakten med dina egna vackra rotrötter.

Följ din livmoders visdom

 • Vill du skapa en djupare kontakt med din livmoders visdom?
 • Vill du ge dig själv ett genuint omhändertagande där du får känna dig förankrad i dina egna rotrötter?
 • Vill du leva i samklang med dina inre årstider* & din naturliga cykliska rytm?
 • Vill du följa naturens årstider, månens portaler och årshjulets högtider?
 • Vill du välkomna ceremonier & ritualer i ditt liv?
 • Vill du känna klarhet i dina steg och det som kallar dig? 
 • Vill du omge dig med andra systrar som också vandrar på denna inre, skapande & cykliska stig?

*Har du passerat dina menstruerande år eller av någon annan anledning inte har mens är du varmt välkommen att bli med och utforska dina cykler och rytmer där du befinner dig i ditt liv just nu. 

” Tack Maria för att du skapat de här hållna rummet! Vilken ynnest att få kliva in i just denna efterlängtade portal, direkt känna sig omfamnad och trygg i att vi vandrar på denna stig tillsammans. Hand i hand som på bilden. Ser med nyfikenhet och glädje fram emot att utforska, lyssna och bejaka vad som stundar. Tack.” 

Jenny

” Känns så viktigt med din cirkel och för mig att leva närmre det som resonerar med det inre skapandet, månen och årstiderna. Och andra likasinnade 💗 Har önskat något sådant här länge för att nära min kreativa själ och leva mera hållbart, mjukare.

Therese

Här bjuds du in

 • att djupna i kontakten med dig själv
 • till en vild och vacker kreativ rörelse genom cykler och rytmer
 • till en gemenskap där ett djupt inre utforskande ryms
 • att följa ditt sanna kall
 • till ett cykliskt liv i samklang med dina inre och naturens årstider
 • till en djupare förståelse hur du kan lämna det linjärt styrda och falla än mer i famnen av det cykliska
 • till spegling, igenkänning och härkomst
 • till systerskap och fördjupade relationer
 • till djupare rötter och förankring i dig själv

Det kan vara ensamt på den cykliska ursprungsstigen i livet, som ofta inte överensstämmer med hur samhället är uppbyggt, och kanske har du blivit en del av vissa normer fast du innerst inne vet att de inte gör dig gott. Här får du vara en del av en gemenskap där du får spegla dig i andra kvinnor som också tar stegen inifrån.

Det här är också en plats att bara komma och vara, precis som du är, för ibland är det vad som behövs – en hållen famn att få landa i. 

Här bjuder jag in dig till ett mjukt varande & utforskande i denna tid av transformation. Portalen har ett månadsperspektiv enligt nedan. En vacker väv av ämnen om den cykliska rytmen inom oss och i naturen – hur kan vi leva som cykliska kvinnor i ett linjärt och prestationsstyrt samhälle?

“Tack för den här underbara cirkeln av kvinnor som ger kreativt mod och en resonans på ett djupare och lustfyllt plan. Den hjälper mig att vara i flödet.”

Det här ingår

 • Månadens cirkel – via Zoom med Maria och de andra kvinnorna á 1 h. Kärnan i Portalen är våra månadsvisa cirklar och vi möts en gång i månaden, kvällstid kl 19.30 – 20.30. Här får vi möta varandra lite närmre, landa i djupnande meditation och reflekterande skrivstund. (Träffen spelas in om du inte har möjlighet att närvara).
 • Månadens budskap & ceremoni – varje månad delas ett djupare budskap som du kan läsa och ta del av när det passar dig. Texten kommer med visdom som berör tiden i årshjulet och/eller det som rör sig i gruppen, oftast med tillhörande ceremoni.
 • Veckans dagboksreflektion – kommer på måndagar. Det kan t.ex. vara en reflekterande skrivfråga som du kan ta med till dagboken, en bön att be inför veckan eller något annat som gör att du känner dig omfamnad av en mjukt helande yinenergi. 
 • En närande gemenskap och deltagande i en privat plattform via app och dator, där du lätt kan interagera med de andra i Portalen, få andligt stöd och känna gemenskap med andra systrar under månaden. 
 • Du får medlemspris på samtliga av Marias övriga kurser och program. Du får även förstahandsinbjudan till Marias retreat i Bönhuset där det finns möjlighet till fördjupning. 
 • Portalen är fylld av guidade meditationer, ritualer & ceremonier som du kan ta del av när du vill skapa en speciell stund för dig själv.

Nästkommande månadscirklar: 

måndag 11 mars

tisdag 9 april

tisdag 7 maj

När du påbörjar din prenumeration får du direkt tillgång till den vackert omfamnande Portalen, där du möts av ett välkomstmaterial i form av:

 • en längre inledande guidad meditation direkt från skogen, där jag bjuder in till en initiering och resa in i dig själv, för grundning och kontakt med din livmoder.
 • en skrivövning som du kan ta med till en dagboksstund med frågor som öppnar dina inre rum.
 • en kortare guidad avslappning: “Omfamna mig” som du kan landa med för att gå förankrad genom dagen.
 • material som publicerats sedan start sep 2021 kan du också ta del av, som t.ex. månadens brev med ritualer och övningar om du så önskar.

Portalen fungerar som ett stöd och omfamnande när du djupnar i kontakten med din livmoders visdom och när du rör dig genom livets cykler & rytmer på den vackra livsresa du är på. Här finns ingen press på att du behöver dela, skapa och vara aktiv på något speciellt sätt – välj att ta del av Portalen på det sätt som passar dig.

Välkommen att bli med i en kärleksfull och djupt närande gemenskap!

Du kan närsomhelst under årshjulet bli med i Portalen och du väljer själv hur länge du vill vara med! Portalen är en plats att djupna i din cykliska och skapande närvaro med dig själv och det finns ingen rätt tidpunkt att bli med annat än den när du känner dig kallad. Vissa är med en kortare period och andra i flera år. Min rekommendation är att låta visdomen från Portalen vara en del av ditt liv under en längre period då det vi rör oss med ofta behöver tid att få sjunka in i de djupare lagren.

Vårerbjudande 2024

Under mars och april erbjuder jag dig som vill gå med i årsvandringen:

4500:- rabatt samt en privat samtalsceremoni via Zoom, 45 min 

Gäller för dig som blir med i Portalen senast 30 april 2024.

“För mig har Portalen gett mig en regelbunden möjlighet att förankra mig i mig själv och med en likasinnad grupp kvinnor. Jag är så glad över att det finns andra som iakttar, följer och hedrar månens cykel och de egna inre cyklerna. Jag tycker särskilt mycket om månadsträffarna då Maria håller ett space där jag får hjälp att landa i stillhet och svara på reflekterande själsfrågor. Det är en trygg, varm och andlig famn, som jag har saknat i min vardag. Maria tar också upp vad som pågår just nu i naturens energier eller ute i rymden, vilket både grundar och inspirerar mig. Jag skulle säga att Portalen är min andliga följeslagare som håller mig i handen genom livet.”

Alexandra

“Portalen ger mig ett sammanhang och påfyllning när det gäller att leva cykliskt både när det gäller de inre årstiderna enligt min menscykel och de yttre årstiderna i naturen. Som Maria brukar säga vandrar vi den smalare vägen och då är det väldigt skönt att känna en stark gemenskap och stärka varandra på våra individuella vägar. Med hjälp av Marias inspiration och vägledning rör jag mig mer och mer åt att följa min egen och naturens rytm vilket känns väldigt bra! Eftersom det är långsamma men starka processer så är det skönt att ses regelbundet på portalen och bli påfylld.”

Katarina

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt deltagande när som helst? 

Ja, om du väljer månadsbetalningen betalar du en gång i månaden. Kostnaden dras direkt från ditt konto när du anmäler dig och sedan månadsvis under året. Det finns alltså ingen bindningstid förutom den första månaden. Om du bestämmer dig för att gå ur Portalen kan du göra det innan nästa avgift dras. Om du går ur har du tillgång till materialet för den månaden som du har betalt. Efter det kan du inte längre komma åt materialet, såvida du inte blir med igen. Om du väljer årsvandringen är det bindande året ut. 

Kan jag ångra mitt köp?

Betalningar som gjorts går ej att ångra, eftersom du direkt får tillgång till Portalen. Men du kan som sagt avboka din månadsbetalning innan nästa månadsavgift dras. Årsalternativet är bindande och återbetalas ej om du ångrar dig. 

Hur aktiv behöver jag vara i Portalen? 

Det är helt upp till dig. Naturligtvis tror jag att du får ut mer om du är aktiv i gruppen och delar med dig av dig själv. Jag har valt att ha ett månadsperspektiv i och med att det ska finnas gott om utrymme att hinna landa mellan träffarna och integrera. Det viktiga är att du tar till dig budskapet och gemenskapen på det sätt som resonerar med dig och i den takt du önskar.

Är det tidskrävande att vara med? 

Nej, vi möts en gång per månad via våra månadscirklar och resterande av tiden lägger du upp som du vill. Jag skickar ut en fördjupande text eller ceremoni en gång per månad och kortare reflektioner veckovis. Visionen med Portalen är att du ska ha en omfamnande gemenskap att vända dig till på din skapande resa genom cykler och rytmer.

Vad är det för plattform? 

Plattformen jag använder mig av är privat och bara för vår grupp. Det vill säga du behöver aldrig gå in via t.ex. Facebook eller Instagram för att nå gruppen. Den kan laddas ner som en app via telefon eller dator. Allt är samlat på ett och samma ställe, både gemenskapen och materialet, vilket gör Portalen till en lättillgänglig plats att ta del av. Det är dessutom estetiskt vackert och användarvänligt. 

Ytterligare frågor?

Välkommen att mejla mig: hej@mariastadell.se