Struktur & Planering, så viktigt för att få flow och komma vidare. Jag var all over the place denna morgon! Fastnade i tankarna, ville göra allt samtidigt och vara en färdig entreprenör med alla idéer på plats. Jag är bra på att se hela bilden och det är ju en fantastisk gåva jag har men jag behöver samla mig också, för att komma vidare.

Så även om morgonen startade i huvudet så har jag nu samlat och strukturerat upp alla projekt jag har på g. Så här gjorde jag för att komma vidare:

 1. Skrev ett sms till en vän att jag var fast i tankarna, att våga berätta för någon att ”nu är jag fast”  – det öppnar upp den där dörren, bort från tankesnurr och in i flow.
 2. Provade ett nytt planeringsverktyg på nätet som heter Asana (www.asana.com) där jag skrev ner alla mina kommande projekt och där jag kommer samla mina to do´s i respektive projekt. Tack Malin på www.yourlifestylecoach.se för tipset.
 3. Weekly Planner på skrivbordet där jag skriver för hand hur jag ska jag lägga upp veckan. Det är något jag uppskattar för att fokusera på det jag verkligen behöver. Ta ett A4-papper och skriv mån-fre på, planera in hur du vill lägga upp dina dagar och vad du ska göra på respektive dag.
 4. Övergripande Fokus: skriv några punkter på vad du känner att du behöver få klarhet i inför varje ny vecka. Något som du önskar att du närmat dig när veckan är slut. Den här veckan skrev jag: stanna upp och lyssna ännu mer inåt samt klarhet i strategi och vad det är jag egentligen ger.

Och så en massa bön och tillit på det ? Yes, that´s it! Ordning och Reda. Vad är ditt bästa tips för planering och struktur? Dela gärna i kommentaren. 

Den 4 oktober drar Creative Woman Online igång, en workshop som sker via Skype där du får ta nästa steg i ditt liv/ditt företag, och komma igång med ditt kreativa flöde samtidigt som du har kontakt med din inre röst. Yes. Anmälningarna har redan börjat trilla in, så anmäl dig idag för att säkra din plats. Jag tar in 12 personer.

Tack för att du är här.

Ps. Den absolut godaste chokladtårtan jag någonsin bakat – receptet hittar du här nere.

Använd både dator och skriv för hand för att strukturera dig! Jag gillar att ha något på skrivbordet där jag kan skriva för hand, men för den långsiktiga planeringen använder jag datorn; anteckningar, numbers och asana är det jag använder för tillfället för att få ordning.

Nu finns Creative Woman Online Workshop uppe för anmälan. Det här är för dig som längtar att få göra din grej och blomma ut i den kreativitet som bor där inuti dig. I kursen får du ta nästa steg i ditt liv/ditt företag, komma vidare, lära dig att manifestera utifrån ditt hjärta och verkligen lära dig att lyssna på den där inre rösten. Några platser är redan bokade, och det finns totalt 12 platser, så anmäl dig idag om du vill vara säker på din plats.  Workshopen sker via Skype, fem tillfällen. 

Den här kursen kan du applicera på ditt liv, ditt företag, eller både och. Det är inte ett måste att du är egen företagare eller vill bli. Kursen handlar om att få ett flöde i din kreativitet och skaparkraft! Det som behövs är en nyfikenhet på att utforska livet djupare – utifrån Dig själv och din längtan.

CHOKLADTRYFFELTÅRTA 16 bitar

BOTTEN

 • 3 dl hasselnötter (funkar med cashew också)
 • 1/2 dl kakaopulver
 • 1 tsk äkta vaniljpulver
 • 1 tsk kvalitetssalt
 • 15-20 dadlar

Mixa allt i en matberedare och tryck ut i en rund pajform med löstagbar botten. Klä in botten i plastfolie.

FYLLNING 

 • 125 g kakaomassa (finns på nätet: http://alivefoods.se)
 • 3 dl blötlagda cashewnötter
 • 1 dl lönnsirap
 • 2 dl kondenserad kokosmjölk (köp färdig eller gör egen)
 • 1 dl kakaopulver
 • 1 1/2 tsk kvalitetssalt
 • 1 tsk äkta vaniljpulver
 • 1/2 dl kokosolja
 • Topping: spar 1/2 dl av smeten innan du haft i kakao och gör mönster av de färger du önskar, här på bilden gjorde jag med 1 tsk spirulina, funkar också med te.x 2 msk hallonpulver för rosa.
 • Strössel: Kakaonibbs. Moringalöv. Kokosflingor + Spirulina ger den turkosa färgen i strösslet som du ser på bilden. Välj det du gillar.

Recept på kondenserad kokosmjölk hittar du hos bästa Natalie Yonan: http://www.happyhealthblog.com/blogg/vegan-chocolate-dulce-de-leche-fudge/6/9/2017

Lägg nötterna i blöt ett par timmar och skölj noga. Smält kakaomassan över ett vattenbad. Mixa nötterna tillsammans med lönnsirap, kokosmjölk, salt, vanilj och kokosolja i höghastighetsmixer tills det blir en jämn smet. (Kom ihåg att spara 1/2 dl om du vill göra mönster). Tillsätt kakaomassan och kakaon och mixa slätt. Häll smeten i formen. Gör mönster av den sparade smeten + tilsätt valfri färgning, klicka ut med tesked jämt över kakan, och dra med en tandpetare genom pluttarna och bilda ett mönster.

Toppa med valfritt strössel. Ställ in i frysen 3 timmar och ta fram cirka 30 minuter innan servering.

Dela gärna på #rawfika och #rawkonditorn om du bakar nåt smarrigt!