Den inre rösten

– för själens viskningar och det kreativa flödet! 

Det är med stor glädje och skönt pirr i magen som jag skriver just det här blogginlägget. Min bok är färdig och befinner sig just nu hos tryckeriet. Och jag har precis öppnat upp hemsidan för att ta emot förbeställningar! 

Jag och Ida (som formgett boken), har haft några sena kvällar tillsammans under oktober för att korrigera det sista. Så här blev omslaget:  

Frigöra tid till kreativiteten och livet
Frigöra tid till kreativiteten och livet

Det är fortsatt mycket arbete i studion med att få alla bitar inför lanseringen på plats. Eftersom jag har valt att ge ut boken i mitt eget företag så håller jag i alla pusselbitar själv. Jag agerar projekt- och produktionsledare och tycker om rörelsen och att arbetstempot höjts ett snäpp. Det har ju varit ett par år av mer stillsamt tempo i min verksamhet – just för att få utrymme att skriva den här boken som jag döpt till ”Den inre rösten – för själens viskningar och det kreativa flödet”. Utan det mer stillsamma tempot tror jag faktiskt inte att jag skulle kunnat ha skapat just den här boken. 

Ur stillheten har en skön rörelse fått väckas, en rörelse som har inneburit att en hel del ord hamnat på papper och nu är i denna bok på 248 sidor.

Boken släpps den 12 november 2019, på fullmånedagen! Du kan redan nu förbeställa den här.

Alla som förbeställer min bok får ett vackert bokband + frakt inkluderad.  

I den här boken berättar Maria om sin allra innersta röst som hjälper henne att finna sinnesro, tillit och ett livsflöde. Genom personliga berättelser, konkreta exempel och reflekterande frågor leds läsaren närmare och närmare den innersta kärna där den klara rösten viskar. Är du redo att lyssna? 

Kram Maria

Foton av mig <3