För ett par veckor sedan fylldes vårt Bönhus med kvinnor som för en heldag fick gå in i sig själva, finna sin allra djupaste längtan och inre röst! Jag är så tacksam att jag fick öppna upp vårt hem och dela med mig av några av de verktyg jag använder för att skapa ett hållbart liv och en verksamhet där jag följer det som känns som ett JA i själen. 

”Jag öppnade dörren till Bönhuset i Ockelbo och klev rakt in i en känsla av gemenskap, andaktshet, harmoni och kvinnokraft.

Jag blev överväldigad med inspirationen både från miljön, maten, deltagarna och från Maria som ledde oss genom den välplanerade dagen av aktiviteter och övningar med sitt underbara lugn.

Den här retreaten satte igång många processer för mig, men framför allt bidrog den med att öppna upp mitt hjärta – som jag inte ens visste att det var stängt!

En boost i rätt riktning, en påminnelse om vem jag är. Tack så jättemycket!” /Hanna

Frigöra tid till kreativiteten och livet
Frigöra tid till kreativiteten och livet
Frigöra tid till kreativiteten och livet
Frigöra tid till kreativiteten och livet

Att vägleda kvinnor in till sig själv är något som min själ säger JA till. Där vill jag vara. Där vill jag bidra. Där känner jag en självklarhet och ett kall. Varje dag utforskar jag mitt eget inre, min inre röst och kontakten med Gud. En väg som säger nej till kompromisser och som låter själens JA:n vara i prioritet – här känner mig hemma.

För några år sedan gjorde jag en överenskommelse med mig själv: ”från och med nu vill jag endast följa det som känns som ett JA i mig”. Jag var färdig med att kompromissa och inte göra det jag helhjärtat kände att jag ville. Det är befriande att säga nej till det som inte känns som min väg. Det gör att jag hittat en kärna inom mig som vet och känner vilka steg som jag ska ta och som leder mig på den väg som är min att vandra. 

Frigöra tid till kreativiteten och livet

Under många års tid har jag tagit ett steg i taget för något som känts som ett JA, varje dag! Det kan vara allt ifrån att ta ett dopp i ån, en joggingtur, att skriva det här brevet, att leda retreat i vårt hem… Stort och smått. Att ta ett steg varje dag för något som känns som ett JA, leder mig närmre mig själv och det som är min sanning. 

Att våga tacka nej till det som inte harmonierar med min själ är inte alltid lätt, men jag övar på det! Att säga nej och att stå i det som är mina JA:n. Ju fler JA:n jag väljer desto tydligare blir mina nej. 

Kompromissar du med någonting i ditt liv just nu? Skaver det någonstans? Finns det något steg du längtar efter att ta? Vad skulle kunna vara ett steg för något som känns som ett JA i dig idag? 

Nu önskar jag dig en skön junimånad tills dess att vi hörs igen  

Själens JA:N!

Under sommarmånaderna tar jag emot några få kvinnor/män för vägledning på tu man hand. I min sessionsserie ”Själens Ja:n” får du möjlighet att utforska dina ja:n och ta de steg du innerst inne längtar efter att ta.

 

Ofta ligger det blockeringar i vägen för att vi fullt ut ska våga skapa det som vi är ämnade att bidra med. Under vår tid tillsammans öppnar vi det flödet som är du, där du får känna mening, lust och komma närmre din inre röst. 

Foton från Olov Stadell @olovsfoto och mig själv.