Hur har du det i denna exotiskt varma sommar? 

Jag har ett par dagar paus i det kreativa husskapandet. Kreativiteten går verkligen på högvarv här denna sommar. Att ta hand om vårt nya hus i Ockelbo är en spännande kreativ process som är både njutbar och stundtals utmanande – mer om det kommer jag skriva framöver. 

Under sommaren har jag fått mejl och frågor om SHE creates. Så idag vill jag skriva några ord för att summera några av de funderingar som dykt upp. 

Under två månader möts vi sex kvällar varannan torsdag via Skype. Där alla kan se varandra med bild. För att känna trygghet med det tekniska skickar jag innan programmet ut noggranna beskrivningar hur det går till med Skype. Under träffarna får var och en dela kring de gemensamma övningarna som vi gör under programmets gång. Vissa gör alla övningar, en del några stycken och andra är bara med i gemenskapen och tycker det ger en tillräcklig skjuts till det kreativa flödet. Varje träff är två timmar och har ett speciellt tema (alla teman hittar du här). Vi inleder med en avslappningsövning för att komma ner i varv och bli mer närvarande i stunden. Vi har delningsrundor där var och en får komma till uttryck och vi supportar varandra i vår kreativa process. 

Mellan träffarna skickar jag ut kursmaterial där det går att fördjupa sig på det aktuella temat. Det är enkla men kraftfulla övningar som ger en skjuts till det kreativa flödet. Det finns en levande FB-grupp där man mellan träffarna kan dela med sig av sitt kreativa flöde och de övningar som rekommenderas. 

Jag själv lever i de verktyg jag delar med mig av och har haft stor nytta av de i mitt nya liv och skapandet här i Ockelbo. Jag finner de användbara om och om igen under livets gång. 

Genom SHE cretates får du också möjlighet att spegla dig i andra kreativa kvinnor. Genom spegling kan du bli inspirerad, inspirera andra och komma djupare i din egen skaparprocess, samtidigt som du bidrar till att andra kommer djupare i sin. 

SHE creates är en cirkelformad grupp där alla delar med sig av sina erfarenheter, vare sig du känner dig som en nybörjare eller erfaren så behövs alla kvaliteter för att skapa en gruppdynamik som är öppen och flödande. 

I vårens omgång var kvinnor med från norr till söder, i alla åldrar, från 30 till 60+! En del är egna företagare och andra inte. Den gemensamma nämnaren är att kvinnorna i SHE creates är villiga att forma sitt liv inifrån och ut – snarare än från förutfattade meningar, normer och kontroll. 

Tillit, flöde, kreativt uttryck, nya dörrar, större djup, intim kontakt med sitt eget inre – summerar SHE creates. 

Varmt välkommen att höra av dig om du har ytterligare någon fundering. 

Nästa omgång startar 6 september. 

Ps. Kl 22.22 ikväll är det fullmåne! Och inte vilken fullmåne som helst – blodmåne! Vilket innebär att man kommer att kunna se århundradets längsta månförmörkelse från hela Sverige. Jag älskar dessa speciella stunder i naturen. Jag kommer att bege mig ut och njuta av kraften och be en bön för något som jag önskar flöde i och något som jag vill lämna bakom mig. 

Marias kurs gav mig som företagare möjligheten att lyssna inåt på min inre röst och ta tiden att känna in vad jag vill bidra med och skapa. Maria är en stor inspirationskälla då det hon gör känns på riktigt, håller hög kvalitet, är smakfullt och skapar förändring i människors liv.

Martina

Grundare av Fysioterapistudion STHLM och gravidcoachen.se

She Creates gav mig verktyg till att återupptäcka min inre kvinna. Nu vill jag inget hellre än att hedra henne, lyssna på henne, vara med henne och följa henne! Känner en inre styrka och klarhet efter programmet som jag är enormt tacksam för.
Cora

Deltagare SHE creates

SHE creates var ett väldigt spännande program att få ta del av. Jag fick enkla, men mycket viktiga verktyg för att lyssna inåt på min inre röst. Jag har en historik där jag inte litat på den och gjort val där jag kört över mig själv. Efter programmet har jag blivit bättre på att ta den inre rösten på allvar och framförallt att lita på att den är sann för mig. Jag har sänkt tempot lite och känner att jag har bättre kontakt med min själ och även med det gudomliga som finns där hela tiden. 

När jag är “intonad” på mitt inre är jag bättre rustad att möta min yttre verklighet från en sann och autentisk plats inom mig. Det här är A och O för livskvaliteten, men även för mig som företagare som är beroende av att tränga igenom informationsöverflödet i sociala medier. Där finns så mycket “yta” och det är lätt att dras upp i den och tappa sig själv. Nu känner jag mig stärkt i att vara ännu mer transparent, äkta, osminkad och sann och det ger redan resultat.

Programmet är väldigt enkelt att följa. Det som sticker ut är att det är kärnfullt. Varje modul har 100% relevans och hänger ihop på ett glasklart sätt. Det krävs ett proffs för att skapa detta och det är Maria. Hon håller i sessionerna på ett proffsigt och varmt sätt och skapar ett space som känns tryggt och närvarande. Sen blev jag positivt överraskad att det går så bra att skapa en cirkel med så starkt närvaro och känsla av närhet, virtuellt via Skype. 

En kurs som du inte kan missa helt enkelt. Signa dig idag! 

Nathalie Aldana

Grundare och VD för Nathalie's Direct Trade AB