Längtar du efter frihet?

och vill komma vidare i livet?

Längtar du efter frihet?

och vill komma vidare i livet?

Jag gick till kontoret varje dag med en längtan i bröstet. En längtan att vilja arbeta med något som kändes mer betydelsefullt för mig. Jag längtade efter friheten över att få styra min egen tid och skapa fritt från mitt hjärta, snarare än på bestämda arbetstider och efter någon annans visioner och drömmar. Speciellt eftersom företaget jag arbetade för och kunderna jag hade inte överensstämde med mina egna värderingar. 

Med små och ibland stora steg, har jag de senaste tio åren rört mig i riktning för min djupare själs längtan. Och i den rörelsen skapades också SHE creates. Eftersom jag själv saknade denna typ av support när jag tog mina första steg i förändringen mot ett friare liv, ville jag bidra med allt det jag lärt mig genom att skapa detta program. 

I SHE creates får du övningar och verktyg att närma dig det du innerst inne drömmer om. För, JA, det är okej att vi följer det vi drömmer och längtar efter. Vi FÅR det! Det är så lätt i dagens samhälle att tro att vi behöver vara på en plats där vi inte får känna oss fria. Jag har sagt det många gånger och kommer säkert säga det många gånger till: Vi är skapta för en fri livsstil i en cyklisk rytm där vi fritt får skapa allt det om vill komma till uttryck genom oss. 

 

Efter programmet kommer du att ha en godare kontakt med din inre röst och intuition som berättar för dig vilka steg du ska ta för att närma dig dina drömmars moln. Du kommer märka att det kreativa flödet som bor inom dig inte vill något annat än att få flöda fritt och uttrycka sig. Du kommer att få mod och tillit att röra dig mot det som verkligen betyder något för dig och ger dig meningsfullhet i vardagen. 

Är det en quick fix, nej. Men med små steg rör vi oss mot den frihet som bor inom var och en av oss. 

SHE creates är en början och öppnar dörrar som vi innerst inne vet finns där, men som vi kanske ännu inte riktigt förmått oss att öppna. Och när dörren väl är öppen går den inte att stänga. 

Den inre rösten blir allt klarare. Friheten växer och kreativiteten föder mer kreativitet. Och det tar inte slut. 

Men för att det inte ska ta slut, behöver vi vara modiga att bara fortsätta och fortsätta och fortsätta lita på vår egen sanning. 

Nytt för i år är också att en modul innehåller den cykliska rytmen och hur vi kan välkomna vår menscykels rytm i vårt liv och skapande. Den största transformationen för mig har varit att leva med naturens cykler och mina egna inre årstider. I vårens omgång blev det just den modulen som blev mest omtyckt. 

Varmt välkommen till en mjukt transformerande höst för Dig och din djupaste längtan. 

Vår tid är nu. 

Vill du få bättre och starkare kontakt med din inre röst och intuition? 

Vill du känna tillit på livets resa? 

Vill du få mod att följa dina innersta drömmar, snarare än normer och andras förväntningar? 

Vill du bli bättre på att ta hand om dig själv och lyssna in till vad du behöver? 

Känner du att du sitter fast i livet och vill komma vidare? 

Vet du inte riktigt vad du vill och önskar mer klarhet i det? 

Längtar du efter få vara en fritt skapande kvinna där du kan försörja dig på dina hjärteprojekt? 

Längtar du efter att känna frihet? 

Har du försökt, försökt igen och igen men inte riktigt får det där flödet du längtar efter? 

Vill du få mod att bara var Du?

Har du svarat ja på några av dessa frågor så vill jag välkomna dig till SHE creates, det är ett steg för Dig, din Frihet och allt det där som finns inom dig som vill Blomma ut och bidra till en Vackrare värld.  

Jag tror att vi kvinnor mer än någonsin i historien behöver våga följa det absolut sannaste inom oss själva. Vi behöver sluta kompromissa och förminska oss och istället börja tro fullt ut på den röst som vi hör inom oss och ta till vara på allt det våra förmödrar banat väg för. Vi lever i en tid med oändliga möjligheter och det är dags att vi börjar ta det på allvar och sätta våra tillkortakommanden åt sidan. 

Vi är starka.

Vi är kreativa. 

Vi är fritt flödande kvinnor. 

Fria.

Om vi vågar att flöda. 

Blir du med mig och andra längtande kvinnor i höst?

Hör gärna av dig om du har någon fråga om programmet, jag finns på hej@mariastadell.se

 

Kram Maria