Livet vecklar ut sig

Fjällmagi

Livet vecklar ut sig

Fjällmagi

Hoppas du har en mysig sommar <3 I det här brevet kommer jag att dela en berättelse om hur livet vecklar ut sig och om en helt ny tjänst i vår verksamhet.

Livet vecklar ut sig enligt den längtan som bor längst in. I den riktningen förs jag fram genom de dagliga stegen som känns som en naturlig rörelse, en rörelse för mitt hjärtas ja och min själs djupare visdom. 

Ett steg i taget för det som kallar just idag. Små steg. Ibland lite större. I den kontakten leds jag närmre min längtan, mina visioner och drömmar. Visioner som känns väldigt levande i nutiden men som oftast är något som ska ske i framtiden. Ett tålamodsprövande och väntan. 

Jag får återknyta inåt, om och om igen, där jag hör mina steg som är mina, med rötter och kontakt med hon som är jag. Inte någon annans stig, det är ju min stig som jag ska gå på. Endast här känner jag min mening och mitt flöde.

Naturen omfamnar <3

Att komma till fjälls är ett starkt behov jag har på sommaren, här blir jag mött av moder jords famn och får docka in i en djupare kontakt med både mig själv, Gud och naturens rikhet. Tilliten får starkare rötter. Här fick jag sitta och skriva och ta emot av det jag behövde höra och landa med just nu.

Något som vecklat ut sig i mitt liv här i början på augusti är en vision jag gått och burit på i flera år, egentligen långt innan jag flyttade till vårt Bönhus. Här på fjället fick jag landa ännu lite till med den och fick till mig att i september öppna den dörren och nya tjänsten, men så knackade livet på lite tidigare och vi fick möjlighet att smygstarta igång det innan vi ens hunnit lansera det. 

Kakaoceremoni & Flödesskrivning

 

Ett sms väntade på min telefon en tidig morgon ett par dagar efter vi kommit hem från fjällresan, från en kvinna med en text i något i stil med: Kan jag komma och övernatta hos er, jag önskar en plats där själen får vila, tar ni emot och vilket är priset?

Tjänsten vi hade tänkt släppa under sensommaren var ”Bed & Rest” så sms:et var helt i samklang med det vi ville erbjuda. Livets synkronicitet. Dörren öppnade sig lite innan och det ser jag som ett tecken på ”Divine Timing” som vår gäst så fint uttryckte det. 

Jag kände att jag ville dela just den här berättelsen för dig, om livet som vecklar ut sig precis när det är dags. En påminnelse till både dig och mig, att vi inte behöver forcera eller pressa fram något! Det jag behöver ge mig är utrymme att lyssna till mina dagliga steg och att be om själsstyrka att ta emot av livet när det väl öppnar sig dörrar. För visst kan det vara både utmanande att vara i väntan och hisnande när livskranen vrids på lite mer. 

Här nedan kan du läsa mer om vår nya tjänst om du också längtar att komma iväg hemifrån och landa i dina djupare rum på en vacker och omfamnande plats. Det känns speciellt och väglett att få öppna upp vårt hem på det här sättet och jag ser så mycket fram emot att få ta emot framtida gäster som vill komma till vårt ”Bed & Rest”. 

 

Kram Maria

 

Ps. Söndag den 3 september bjuder jag in till kakaoceremoni här i Ockelboskogen och höstens helgretreat blir den 30 sep-1 okt, för dig som vill landa med dina rötters djup i en systerlig & skapande anda. För dig som hellre vill ses online, äger nästa månadscirkel på Portalen rum den 22 augusti. 

Ps igen. Det här är ett brev som gått ut till mina kära prenumeranter. Vill du också prenumera på mina inspirationsbrev och få de direkt till din mejl, gör du det här

Kom och bo i Bönhuset

 

Längtar du en plats att komma till ro, ett andrum i livets rörelse och en sinnlig plats att landa med dig själv?

Bönhuset öppnar dig för sinnesro, mjukhet och en möjlighet att återknyta inåt, där du hör dig själv och din inre längtan. Kanske vill du varva ner eller påbörja skrivandet på boken som ligger och väntar inom dig eller så vill du bara ge dig själv mjuka och sköna dagar i en stillsam rytm.

 

“Tack Maria & Olov för att ni öppnade ert hem för mig. Jag är så oerhört tacksam för de här dagarna. Min själ har fått vila och jag har fått ny inspiration & kraft. Tack, tack, tack <3 Kramar”