Sommardimma

– och nymåneceremoni!

De här bilderna tog jag här om veckan när dimman låg över ängen, då var det fullmånetider och jag skickade iväg mitt bokmanus till en förläggare. Känns lite pirrigt att se hur den tas emot.

Fullmåneenergin hjälpte mig att slutföra det sista skrivandet och jag kunde släppa taget om boken genom att skicka iväg den till ett första förlag. Ser fram emot att se vilka ytterligare steg jag ska ta med boken så småningom men just nu låter jag den få vara på en sommarutflykt. 

Nymånen

Ikväll är det nymåne, en bra tid att stanna upp och vara extra lyhörd för vad som vill komma igenom. Dagarna kring den här nymånen har för mig gett tydlighet i en dröm som jag har. Det är en idé/dröm som funnits med mig under många år så det känns lite spännande att den gör sig hörd nu. Jag tänker inte avslöja vad det är ännu, jag låter den gro inom mig lite till. Men det känns spännande och som att den fyller mig med en entusiasm. 

Finns det något som vill göra sig hört inom dig just idag? Här nere delar jag med mig av en nymåneceremoni och bön som kan vara till hjälp om du vill höra vad som viskar där inuti dig. Jag tänkte gå ner till ån och göra den kl 21.17. 

Nymåneceremoni

Ta en promenad till en av dina favoritplatser

Sitt i tystnad med dig själv en stund

Andas in friskluften och försök att stilla dig 

Be en bön till det du tror på

Be om att få vara lyhörd för dina allra innersta viskningar

Lyssna

Skriv eventuellt ner om det kommer några ord till dig

Innan du går därifrån, tacka för din stund

 

Även om det inte skulle kännas som att det kommer något till dig just i stunden, så försök att ha tålamod. Min erfarenhet säger att ju fler stunder jag ger till mig själv desto närmre relation får jag med mitt inre. Så småningom lär jag mig att samtala med det som för mig känns som Gud/min inre röst/en allomfamnande kraft som vägleder mig i mina steg. Oavsett om jag inte känner en kontakt i stunden så fortsätter jag att be och ge mig regelbundna check-in´s med mig själv.  

Min nymånebön

Du moderliga och kärleksfulla kraft. Tack för att du finns. Tack för att du leder mig. Tack för att jag får stilla mig i din närvaro. Tack för naturen och månens vackra kraft. Idag ber jag speciellt om att få vara lyhörd för det som du vill med mig! Det som du vet att jag mår bra av, som får min själ att sjunga och det som är min gåva till min omgivning. Endast det vill jag följa. Må det ske. Amen. 

Dela gärna med dig av hur din nymåneceremoni ser ut här nere i kommentarsfältet. Nu önskar jag dig en vacker julimånad. 

Ps. Något som också känns vackert att dela i nymånens anda är den nya omgången av SHE creates. I september bjuder jag in till den fjärde omgången av det omtyckta programmet, som sker via Zoom. De nya datumen är nu uppe och du hittar all info här.

 

SHE creates – start 5 sep

En ny omgång av SHE creates startar till hösten – för kreativa kvinnor som följer sin inre röst. Rösten som talar om vilka steg vi kan ta för att närma oss vår sanning, vår längtan och vårt kreativa uttryck.

 

Det brukar bli en skön rörelse, ett fördjupat skapande och en systerlig gemenskap där den djupaste längtan får vara i fokus.

Jag är så tacksam att jag vågade följa den här idéen som kom till mig som en viskning på en promenad – att skapa ett program & gemenskap för kreativa kvinnor som vill följa sitt inre kall! 

Under de senaste två åren har jag fått tagit del av många skapande kvinnor som delat med sig av sitt inre, sina drömmar & idéer. De flesta som gått programmet är antingen egna företagare, lever ett kreativt liv på något annat vis eller drömmer om att skapa något eget. Vi har gjort en djupdykning i livet och skaparprocessen, där den inre rösten har fått vara vägledaren. Det har varit helt fantastiskt att se hur detta program, där alla har fått komma till uttryck och dela med sig från sitt inre, har öppnat nya djup & insikter! 

Jag vill behålla det här programmet personligt, därför finns endast ett begränsat antal platser per omgång. Anmäl dig idag till höstens omgång och bli med på denna vackra skaparprocess.