Har du semester fortfarande? Eller har du kommit tillbaka in i vardagen igen? Jag har haft en lång, solig, avkopplande semester, förmodligen den mest lugna sommaren i hela mitt liv. Jag har skalat av så mycket jag knappt trodde det var möjligt. Oh woman, så utmanande det kan vara att göra ingenting. Första stunderna i hängmattan behövde jag ha med mig både poddar, böcker och telefon, efter några veckor räckte det med mig själv – att bara ligga där och gunga och titta på trädkronorna och himlen, så ljuvligt att insupa det som är i stunden, bortanför omvärlden, Instagram, Facebook, inspiration, sommarpratare, böcker och surrande. Att skala av lite mer för varje vecka som gått har varit mitt tema denna sommar.

Nu öppnar jag min You Tube – kanal igen, och i veckans film hittar du mina fem bästa tips på hur du kan behålla semesterlugnet (och har du inte haft semester så kan säkert tipsen vara bra ändå ;))

I min uppstart efter semestern skapade jag ett härligt creative space för mig, jag tände ljus, tog fram stenar och kristaller som jag tycker om och placerade vid bordet där jag skriver och bad en bön för kreativiteten, se bönen här nedan (jag bytte ut work till creativity). Att göra ett ”heligt” space för det jag eventuellt ska komma att skapa känns både viktigt och härligt. Det blir som att jag åsidosätter borden, måsten, stress och istället öppnar upp rummet för något vackert och kreativt.

Hur kan du göra din uppstart efter sommarens semester? Inför en kreativ stund? Inför en arbetsdag?  Kanske kan du starta dagen med att plocka blommor, sätta i en vas i ditt creative space tillsammans med ett par tända ljus? Det gör skillnad att sätta en intention och skapa ett vackert space.

Jag önskar dig en fin vecka och kommande augusti.

 

Ps. Jag har kommit på att jag inte gillar orden jobba och arbeta, det är något som känns betungande över dom orden, så jag har valt att kalla min jobbtid för ”creative space” istället. Vad kallar du din?

Ps2. Nu börjar det droppa in kvinnor till Creative Woman, som startar den 5 sep. Jag känner mig förväntansfull att se hur gruppen tar form denna gång. Läs mer här nedan.

Skapa ett vackert creative space!

Jag älskar (som du säkert märkt) att skapa det vackert runtomkring mig. Och det känns härligt att inför mina kreativa stunder tända ljus och ta fram symboler jag gillar. Ibland tar jag fram min rosa nalle och mina kristaller, nallen hjälper mig att vara mjuk och kristallerna hjälper mig med energierna.

Dear God 

I surrender to You my creativity (work) and my desire for creativity (work)

I surrender to You my fear, I surrender to You my money, and I surrender to You my debts

I surrender to You my sense of failure and I surrender to You my shame

I surrender to You my dreams and my visions and my hopes

Amen

Från boken “The Law Of The Divine Compensation” av Marianne Williamsson 

Creative Woman - live workshop

Nästa omgång startar 5 september. Anmäl dig idag, begränsat antal platser. 

En kurs som sträcker sig över två månader, för dig som vill följa dina drömmar & visioner och koppla samman det med din intuition. Kursen inbjuder till mycket kreativt skapande och bubbel med andra inspirerande kvinnor.