Planering med själen

– tips för ett skönt flöde & skapande!

Driver du också egen verksamhet? Och tycker det är lite svårt att komma igång med skapandet? Kanske har du precis som jag haft en längre ledighet över jul/nyår? 

För mig brukar det vara som en liten uppförsbacke att börja skapa igen, speciellt efter en längre ledighet. Så jag förbereder mig med några olika övningar för att göra det lättare.

Övningar som får mig att börja nosa på skapandet igen och det som jag är här för att bidra med. Inte från ett pushande, utan från ett stillsamt flöde. Där jag kommer ihåg att naturen fortfarande är i ide och att det är okej att vara i en lugnare period där jag välkomnar skapandet i en takt som känns naturlig för mig. 

Ett steg i taget. 

 

Jag spelade in en film häromdagen där jag delar med mig av mina tips – ”planering med själen – för egna företagare/solopreneurs”. Om att låta glädjen vara vår vägledare och det som står på agendan. Och att våga följa det som känns som ett JA i själen. Hur jag gör det, delar jag i filmen. 

Jag tror det ligger en stor kraft i att välja det som resonerar med vårt inre för våra liv – det som känns som ett ja. När jag gör det så märker jag hur det på automatik uppstår ett flöde, som att livet inte vill någonting hellre än att jag ska göra just det! 

 

För mig blir det allt mer tydligt att jag är här av en anledning och det är att dela med mig av mina innersta gåvor. Att våga dela det som är min sanning och det som resonerar djupt inom mig. Att vi kvinnor inte bränns på bål längre för att vi talar vår inre sanning är något jag vill fira varje dag genom att skriva, blogga och filma. 

Det här året är mitt år av ”speak the truth” och ”be of service”! Och även om jag har gjort det i många år nu, så känns det ännu mer tydligt denna period i livet att det faktiskt är det som är min längtan! Att få dela min sanning, bidra till andra som också vandrar på en liknande livsväg och ta alla de steg som kommer till mig även om det ibland känns skitläskigt. 

I förra blogginlägget bjöd jag in dig att känna efter vad det är som är din längtan? Kunde du komma i kontakt med den? Prova gärna att be bönen här nere – den hjälper mig att komma närmre mig själv. 

Frigöra tid till kreativiteten och livet

Det är också det här som jag bjuder in till i SHE creates – en gemenskap där vi supportar varandras inre röst och att ta de steg som vi är här för att ta. Där våra livsprojekt får utrymme och där vi får landa i oss själva och ge från den platsen i oss. SHE creates är framförallt en gemenskap för kvinnor som låter den inre visdomen vara vägledaren i livet. Från den platsen tror jag vi alla har någonting unikt att dela med oss av. 

Vare sig du har god kontakt med ditt inre eller lite mindre kontakt så är du välkommen, det viktigaste är att du känner en längtan att skapa ditt liv därifrån. Jag tror på en grupp med kvinnor från olika bakgrund och erfarenhet – det brukar bli de allra bästa grupperna. 

Här hittar du mer information om SHE creates. Sista dag för anmälan är torsdag den 31 januari. Därefter samlar jag ihop energin inför kursstart. Du hittar också lovord från tidigare deltagare av SHE creates här nere.

Tack för att du är här. Nu önskar jag dig en fin vecka och ett mjukt flöde i ditt skapande.

 

Ps. Den här bönen är en av de böner jag brukar be inför en skapardag, den är hämtad från En Kurs i Mirakler. Jag hamnar oftast i ett skönt flöde och tillit när jag får be just den här bönen. 

I am here to be truly helpful. I’m here to represent that which sent me.I do not have to think about what to say or do. Because that which sent med will direct med. I’m happy just to be here. Knowing that all grace is within med. I will be healed as I let the healing happen through me.

-Ur En Kurs i Mirakler

Lovord she creates

 

Det känns som SHE creates har varit mer givande och betydelsefullt för mig än alla terapier jag gått igenom. Tänk att få komma in i ett sammanhang med andra kvinnor, att ha ett gemensamt fokus, att bli förstådd, lyssnad på och att få spegla sig i andra. Samhället känns så fejkat, prestationsstyrt, ytligt och hårt – därför har det varit så skönt att få känna på det verkliga, det sanna, det innerliga och det mjuka som funnits i gruppen. /Maja

Att få spendera min höst med SHE-creates har varit en magisk upplevelse och en resa in i mig själv och mitt skapande. Jag kom i kontakt med mitt inre skapande på ett helt nytt sätt. Trots att jag har arbetat kreativt i många år och drivit företag har jag aldrig lyckats kombinera kreativiteten och företagandet som jag kan nu tack vare kursen. /Malina

När jag anmälde mig till SHE-creates kunde jag inte ana vilken djupverkande effekt det skulle ha på mig. Under hösten har jag fått komma närmare mig själv och min innersta kärna, det jag vill skapa och bidra med i världen. Jag har fått en större förståelse för vad som verkligen är viktigt för mig och hur jag vill uttrycka det. /Isabell 

Ett superfint program för dig som vill leva livet genom din innersta längtan och blomma ut. Maria är en genuin, själslig och underbar ledare som inspirerar till att våga sakta in, lyssna på vad rösten inom dig säger och ta steg som du kanske drömt om. /Ida 

she creates - start 7 feb

Vill du låta ditt allra innersta uttryck få komma fram? Att din längtan, din inre röst och visdom ska få leda dig vidare i livet? Bubblar det upp något inifrån som du vill följa?